icon

Ako nájsť ideálne letenky na Korfu?

saimon653
15. apr 2024

Dobrý deň, máme zarezervovanú dovolenku na Korfu pre 6 osôb na dátum 13.7 - 23.7. Hľadám letenky už nejakú dobu ale všetky stránky čo som pozeral tak ponukajú lety s dlhými prestupmi, a ak je bez prestupu tak som našiel len také čo by sme leteli 13.7 niekedy cca o 23:00 a prišli by sme niekedy 14.7. okolo 1.00 ráno. A to už samozrejme neskoro. A zase keby sme leteli v takomto čase 12.7. tak by sme prišli 13.7 skoro ráno a nemali by sme kam ísť.
Ideálne keby sme leteli niekedy ráno 13.7 a bez prestupu alebo s prestupom ale nie 10 hodinovým chápeme sa. Nikdy som letenky nekupoval, tak potrebujem poradiť. Dá sa vôbec niekde takáto letenka kúpiť? Odlet ideálne z Krakova alebo z Budapešti. Ďakujem za každú odpoveď.

Strana
z2
lin_a
16. apr 2024

@maranco lety fajn, cez Budapest lacnejsie, ale pozerala by som v ich pripade aj tie odletove casy.
Na Korfu priletia po 22, vyzdvihnut auto (pre 6tich!) z pozicovne a upozornit hotel, ze pridu po polnoci. Taktiez odubytuju sa z hotela o 12 a budu do polnoci cakat na odlet z Korfu, nasledne z Budapesti o polnoci odsoferovat do Presova. Hmm good luck....aby este z dovolenky neprisli viac unaveni ako tam sli 😉

vevesh
16. apr 2024

@saimon653 ak mas platit 2000e za letenky, tak radsej ist autom do talianska a trajketom z benatok ci ancony priamo na korfu..

saimon653
autor
16. apr 2024

@lin_a tak to je pravda ale v našej situácii už ťažko lepšie niečo nájsť a tie lety z krakowa a do krakowa, no na Korfu by sme síce prišli poobede a nie v noci ale naspäť by sme išli tiež o 23:00

saimon653
autor
16. apr 2024

@vevesh tak keby som išiel tym letom z Budapešti tak by som mal asi podstatne menej platiť ako 2000€ si myslím či?😄

maranco
16. apr 2024

@saimon653 cca 1120€.
inak prečo na tebe ostal nákup leteniek, keď základné počítanie ti veľmi nejde?

lin_a
16. apr 2024

@saimon653 spytam sa este raz - to ubytko na Korfu sa neda stornovat? Datumy chapem ze asi mate fixne, ale ako vidis, doprava ta vyjde dost vela. Keby sa dalo stornovat bezplatne, hladala by som na vasom mieste v tych datumoch najprv dobre letenky pre 6 osob a az potom booknut ubytko.

saimon653
autor
16. apr 2024

@maranco počítať chvalabohu viem, veď píšem že by vyšli podstatne menej ako 2000€.

Strana
z2