Ako nájsť letnú brigádu v zahraničí pre študentky?
Dobrý deň,
dcéra študuje na bilingválnom gymnáziu a rada by si našla brigádu na leto v zahraničí najlepšie cez agentúru. Bohužiaľ, nemá ani ona ani ja s týmto typom brigád žiadne skúsenosti, preto ak by niekto mal a vedel by odporučiť už niečo overené budem rada. Na nete je toho veľa, ale radšej by som bola keby mii vedel niekto poradiť z vlastnej skúsenosti.
Ďakujem
no dost neskoro , letna brigada sa vybavuje v zime.....
Syn ide cez Injoy do USA ,no vybavoval to ešte v zime
Ahoj, ja keď som pracovala v školstve, chodila som cez letné prázdniny pracovať ako aupair na pár týždňov buď do Španielska alebo Talianska… nebola to ako riadna brigáda za dobré peniaze, ale za mňa to bolo super na spoznanie krajiny a kultúry. Rodiny vyhľadávajú najmä anglicky hovoriace aupairky. Ja som hľadala rodiny cez aupairworld alebo cez aupair skupiny na Facebooku.
@2ivana5 Ďakujem

Ahoj, ja keď som pracovala v školstve, chodila som cez letné prázdniny pracovať ako aupair na pár týždňov buď do Španielska alebo Talianska… nebola to ako riadna brigáda za dobré peniaze, ale za mňa to bolo super na spoznanie krajiny a kultúry. Rodiny vyhľadávajú najmä anglicky hovoriace aupairky. Ja som hľadala rodiny cez aupairworld alebo cez aupair skupiny na Facebooku.