icon

Ako nájsť výhodnú first minute dovolenku?

26. dec 2024

Podarilo sa niekomu vychytať zaujímavú ponuku, čo sa týka pomeru ceny, kvality v rámci first minute? Zháňam nieco pre zloženie 2+2, ale mám pocit, že tie ceny išli riadne hore; Európa, all inclusive.

zic
26. dec 2024

Tak vsetky dovolenky co su first moment na destinacie, ktore nas zaujimaju maju dobru cenu (respektive omnoho lepsiu ako par tyzdnov pred terminom)... Statur...

evka64
26. dec 2024

Ja som objednala 2+2 este 31.10....oplati sa urcite..

marlo
26. dec 2024

To by aj mna zaujimalo... skor to ze kde je dieta zdarma... teraz je toho plny net... co som pozeral jednu cestovku tak dieta zdarma som tam veru nenasiel.

evka64
27. dec 2024

@marlo za dieta sa plati vzdy pausal, nejde doslova zadarmo

nelka93
27. dec 2024

Áno dajú sa vychytat ceny lepšie ako psr týždňov pred odletom. Tento rok pre seba dovolenku nehľadám ešte, lebo chceme exotiku, ale minulý rok som vychytala za 1100 pre dve osoby all in, uvadzaciu cenu hotela. Tento rok je oveľa drahsi

adonish
28. dec 2024

Kupovala som ešte na konci oktobra, dve deti iba za 99e ♥️ predtym bola mladsia do 2 rokov (cize len za poistku) a to sme kupovali v novembri. Pracovala som v CK 8 rokov, nekupovala by som 2+2 neskoro

mirkasan
29. aug 2025

Ahojte, môžem sa spýtať, určite v tom máte lepšie prehľad. Keď sa viac oplatí kupovať, hneď ako spustia predaj alwbo cez Vianoce?2 dospeli a 2 deti

mirkasan
29. aug 2025

A ešte niekde som čítala, že ak idete tou istou cestovkou viac krat treba si pýtať zľavu a ďalšiu zľavu ak sa platí zájazd naraz. Je to tak?