icon

Ako prekonať obavy z objednania dovolenky?

14. jan 2025

Ženy nakopnitie ma. Vlani sme.prežili nádhernú 10dňovú dovolenku v Chorvátsku, s mužom a s deťmi sme v podstate dohodnutý že sa tam chceme vrátiť, je tam toľko toho čo sme nestihli pozrieť. Po odchode nám majiteľ apartmánu dal vizitku a pravdepodobne povedal že môžeme si rezervovať aj priamo..Tento apartmán nikde na rezervačných portáloch nevidím, navyše ďalšie apartmány boli dokončené iba na 1/2.
PS ja.som chrbátom.vôbec nerozumela

lenvam
14. jan 2025

Ze co??!

janai1
14. jan 2025

a otázka je aká?

unicornlady
14. jan 2025

Ubytovaní ste boli v apartmáne ako? Ak teda píšeš, že ten apartmán nie je na rezervačných portáloch.
Alebo ste boli ubytovaní inde? (potom aký majiteľ akého apartmánu? Len tak niekto cudzí, koho ste stretli? A zbabelá si prečo? Máš pochybnosti o tom, či je tento apartmán v poriadku, či to nie je podvod? Keď spomínaš ten rezervačný portál.

Alebo ste tam už ubytovaní boli v tom apartmáne. Potom ale načo to spomínaš, že to nie je na rezervačnom portáli?

Čoho sa presne bojíš?

miska1997
14. jan 2025

Skús nakresliť 🙃

bystrozraky
14. jan 2025

Z clanku nie je jasne, preco si zbabela 🙂 Skus nam to objasnit. Nejako tam nevidime spojitost. Asi ta niekto vyrusil pri pisani 🙂

mirage
14. jan 2025

vy nerozumiete? Ved pise, ze chrbatom nikdy nerozumela..

unicornlady
14. jan 2025

@mirage :D Chorvátom

trema
14. jan 2025

Bojis sa zavolat? Napis sms

0silvia0
14. jan 2025

Neviem, ci si zrovna zbabela, tvoja otazka je divna. S cim mas vlastne problem?
Na vizitke si najdi kontakt, idealne mail a napis im, pouzi translator. Ci nie je tam mail a ty sa hanbis telefonovat? Posli sms🫣

majulino
14. jan 2025

Normálne mu zavolaj, aj my sme boli na prvej dovolenke cez booking v Chorvátsku. Domáci nám dal na seba kontakt, že ak budeme chcieť ešte prísť, tak nech voláme priamo jemu. Ďalší rok sme tak boli, nevolala ale písala som mu sms a používala som prekladač. Rozumeli sme si skvelo. Dovolenku dohodli. Vravela som mu, že prídeme aj budúci rok (2024) ale nevyšlo nám to a predstav si, že on nám volal, že má posledný voľný termín, tak či prídeme, aby sa vedel zariadiť

mirage
14. jan 2025

@unicornlady ja viem 🙂

januska12323
14. jan 2025

Mali ste rovno namieste objednať.

viestta
14. jan 2025

@mirage ja nerozumiem ani jej, a to pise po slovensky

david1202
16. jan 2025

@miska1997 by si nepochopila ani keby nakreslila .je vidieť že máš nižšiu kapacitu mozgu.

miska1997
16. jan 2025

@david1202 Davidko, ženské fórum a ty takto .. akej farby máš kabelku ? 👜

margotka17
16. jan 2025

Ani moja veštecka guľa netuší, čo vlastne chces? 🤔

evaachesa
16. jan 2025

Choď sa najesť, daj si kávu a potom skús ešte raz napísať o čo ide. 😉

alzbetka2011
16. jan 2025

aj ja som už rezervovala cez sms 🙂 neboj sa

zuzubb007
16. jan 2025

Však máš vizitku nech sa páči môžeš volať

gaborka28
16. jan 2025

chápem to tak, že sa bojíš s ním komunikovať alebo možno aj toho, či to nie je pofidérne. pozri, vždy je možnosť ísť do rovnakej lokality, len na iné ubytovanie. ja objednávam cez booking, riadim sa podľa hodnotení. skús možno tak, ak nie si si istá, či sa budete vedieť dorozumieť a objednáš to tak, ako si chcela. prípadne pošli sms s otázkou, či majú voľný termín, ktorý by si chcela, aj oni si vedia preložiť a odpovedia.

simca06022011
16. jan 2025

kvoli jazyku nevies zavolat a objednat si pobyt? napis mu.. alebo skus ho najst na FB = casto tam maju stranky, cez ktore sa dohaduju a apartmany su tam aj vyfotene atd.
Alebo sa bojis ako to tam teraz vyzera? tak napis mu, ze idete rezervovat dovolenku, ako vyzera rekonstrukcia, ci ma fotky apratmanov, ake ma ceny/terminy... a poposiela ti...
zvacsa komunikuju cez nejake "chatovacie" appky, alebo ten fb...

zuzinka888
16. jan 2025

Ved napis sms- jasne strucne a cez telefon si to preloz a posli- urcite pochopi aj ked to nebude pravopisne spravne- nemusis uvadzat ze ti dal vizitku, ze ste tsm uz boli. Iba termin cislo/meno apartmanu- nech da cenovu ponuku- ak je volne potom potvrdis a zaplatis. Neboj oni slivakom celkom rozumeju co sa tyka ibjednavania a ubytovania- tych par fraz ovladaju v mnohych jazykoch.

jana_eyre_2
16. jan 2025

Nie je na WhatsApp jeho číslo? Normálne by som napísala, opýtala sa či si ta pamätá z minuleho roka, kedy ste tam boli atd a povedz že ste sa vtedy bavili že si môžeš dohodnúť ubytko aj priamo s ním.. bežne sa to tak robí, keď si niekde spokojná ty aj ubytovatel, dohodnete sa mimo booking.. ,(ako si ho našla minulý rok? )

My máme takýchto známych v Rakúsku, kde už ideme 4x, majú úžasné ubytovanie na našom najmieste, aj oni sú skvelí ľudia a už si iba zavoláme/napíšeme či to vyhovuje obom stranám.. dokonca kvôli nám pridali do ubytka práčku, lebo len kvôli tomu sme ako početná rodina nevedeli tam ostať dlhšie..

jana_eyre_2
16. jan 2025

Inak ak nevieš po anglicky/chorvátsky, chatgpt ti rado preloží správne a presne tak ako chces..

valise
16. jan 2025

Ved nech manzel zavola, ak sa bojis, ze sa nedohovoris. My sme tiez boli najprv cez booking, potom nam dal majitel vizitku a objednali sme priamo cez neho, bola lepsia cena. Kludne volaj, oni nam vacsinou velmi dobre rozumeju, a z mojej skusenosti,sa da aj anglicky dohovorit.

adaluc338
16. jan 2025

Napis email, dolezite je ajtak datum ten napis ciselne a kolko osob, tvoje meno. . Tolko sa dorozumeju. . Moja skusenost je ze pouzivaju ajtak online prekladace 😀. Telefonom neodporucam. A hor sa dotoho, nemaj strach. Maximalne ti neodpisu 😅 😀

katkaseiner
19. jan 2025

predpokladam ze sa bojis ze nebudes mat potvrdenie z nejakého portalu. Nám dala tiez v Chorvátsku majitelka info ze mimo booking nam vie dat lepsiu cenu, kedze bookingu plati proviziu nejakych 20% Je to zial o dovere ale viem o ludoch co takto chodia roky na dovolenky

luciaweigertova
19. jan 2025

@miska1997 🤣🤣🤣👍👍

david1202
20. jan 2025

@miska1997 keby som už nosil kabelky ,boli by drahšie ako tvoja dovolenka ,keď že ja kupujem "trošku"drahšie veci ,ženské fórum sa číta pre jedinú vec ,aby človek videl ako ženy dnes klesli 😂