icon

Ako rezervujete ubytovanie do Chorvátska?

patuska00
2. aug 2022

Ahojte môžte mi poradiť chceme ísť do Chorvátska ako rodina ja s manželom sme viacej s švagrinámi chceme ísť s deťmi blízko pri mori chceme jeden apartmán alebo chatku sme veľká rodina. Môžte nám poradiť napr ako sa rezervujte niejaky stránku alebo iné🙂

Strana
z2
janinque
3. aug 2022

@beata110 ahoj, my sme boli v dedine Verunic, kontakt som nasla tu: https://www.dugiotok.hr/en/private-accommodatio..., ale nas prenajimatel vravel ze je po nas uz vybookovany. Skus si pozriet, ci ta nieco zaujme. K plazi Sakarun su najblizsie dedinky Soline, Verunic a Veli Rat.

kliatana
3. aug 2022

fuuu skuste sa pozriet cez booking, nam sa tam teda zakazdym podarilo najst pekne ubytovanie, aj ked by som povedala, ze teraz je uz zvacsa z tych peknych ubytovani obsadenych

zuzana509
3. aug 2022

@patuska00 skús cez http://booking.com/ , držím palce.

mandzula
3. aug 2022

My sme tento rok hladali tyzden pred odchodom (prave sme v Chorvatsku) a nasli sme suprovy apartman s tromi spalnami, dvomi kupelnami, vyhlad na more, virivka, pri mori (kamienkova plaz) s plazovymi barmi sme za minutu. Hladali sme tak, ze sme vedeli oblast, kam chceme ist, nasli cez Google ubytko a volali rovno majitelovi. Je to lacnejsie ako cez ubytovacie portaly.

katulienkax
3. aug 2022

No moze sa stat ze apartman sa uvolni kvoli vhorobe alebo tak aj my sme v jednom kde hore nad nami mala byvat jedna rodina ale umrela im babka par dni pred odchodom tak prisla nahrada cez booking

janka_266
3. aug 2022

@patuska00 ak by ste mali záujem mám na odstúpenie apartmán 6+2 v Tucepi, od 13.8. Do 21.8.. my bohužial nebudeme môcť ísť

patuska00
autor
3. aug 2022

@janka_266 prenáša je málo 6+2 sme viacej a ešte +deti

zuzinabila
6. aug 2022

@mandzula mozem poprosit ake miesto a cena za noc?dakujem

mandzula
6. aug 2022

@zuzinabila Kastel Gomilica a 200 € za noc.

zuzinabila
6. aug 2022

@mandzula fuu,tak to je riadna paka.chcela som porovnať,lebo tiez sme mali 3-spalnovy a 2 kupelne+ 2 wecka,teraz pri Šibeniku cca 100m2,ale za 85 eur na noc pre 6 ludi

mandzula
6. aug 2022

@zuzinabila nas apartman bol pre 6 ludi, my sme boli len traja, no fakt je ten, ze bol na urovni, ba az luxusny by sa dalo povedat.🙂

zuzinabila
6. aug 2022

@mandzula tak to my siesti by sme tam zaplatili 300 na noc?😀 Ako fakt vela ste platili.vsak aj nas bol krasny,ziadna starina,nadherne zrekonstruovany a blizucko mora.ale vidim,ze ceny v HR teda idu riadne hore asi😐ja som zajednavala este v decembri

eeffka
6. aug 2022

@patuska00 tak ako pisali nehladaj pre 10ludi ale pre 4 a pozeraj kto ma viacere apartmany, teraz som v pohode nasla ubytka pre 4 v biograde za 700,800 (na tyzden)... a maju 2-3volne apartmany.

mandzula
6. aug 2022

@zuzinabila cena bola 200 za noc za apartman, ci by ho mal jeden, ci siesti, ale aj majitel sa cudoval, ze sme len traja z auta vyliezli. 🙂 My sme zas tie typy, ze sa este v juli rozhodujeme, ci Taliansko alebo Chorvatsko, potom ladime pracu a v neposlednom rade moj a dcerin menzes, a tiez sa musime riadit pelovymi spravami, takze potom berieme, co najdeme, len aby sme niekam vypadli.😀 A aj to bola novostavba, takze preto ta cena, ale teda nelutujem ani euro.🙂

weronika171717
6. aug 2022

@janinque vieš mi, prosím, poslať kontakt, resp. Nejaký link? Ďakujem.

zuzinabila
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2