Ako rezervujete ubytovanie do Chorvátska?
Ahojte môžte mi poradiť chceme ísť do Chorvátska ako rodina ja s manželom sme viacej s švagrinámi chceme ísť s deťmi blízko pri mori chceme jeden apartmán alebo chatku sme veľká rodina. Môžte nám poradiť napr ako sa rezervujte niejaky stránku alebo iné🙂
fuuu skuste sa pozriet cez booking, nam sa tam teda zakazdym podarilo najst pekne ubytovanie, aj ked by som povedala, ze teraz je uz zvacsa z tych peknych ubytovani obsadenych
@patuska00 skús cez http://booking.com/ , držím palce.
My sme tento rok hladali tyzden pred odchodom (prave sme v Chorvatsku) a nasli sme suprovy apartman s tromi spalnami, dvomi kupelnami, vyhlad na more, virivka, pri mori (kamienkova plaz) s plazovymi barmi sme za minutu. Hladali sme tak, ze sme vedeli oblast, kam chceme ist, nasli cez Google ubytko a volali rovno majitelovi. Je to lacnejsie ako cez ubytovacie portaly.
No moze sa stat ze apartman sa uvolni kvoli vhorobe alebo tak aj my sme v jednom kde hore nad nami mala byvat jedna rodina ale umrela im babka par dni pred odchodom tak prisla nahrada cez booking
@mandzula mozem poprosit ake miesto a cena za noc?dakujem
@zuzinabila Kastel Gomilica a 200 € za noc.
@mandzula fuu,tak to je riadna paka.chcela som porovnať,lebo tiez sme mali 3-spalnovy a 2 kupelne+ 2 wecka,teraz pri Šibeniku cca 100m2,ale za 85 eur na noc pre 6 ludi
@zuzinabila nas apartman bol pre 6 ludi, my sme boli len traja, no fakt je ten, ze bol na urovni, ba az luxusny by sa dalo povedat.🙂
@mandzula tak to my siesti by sme tam zaplatili 300 na noc?😀 Ako fakt vela ste platili.vsak aj nas bol krasny,ziadna starina,nadherne zrekonstruovany a blizucko mora.ale vidim,ze ceny v HR teda idu riadne hore asi😐ja som zajednavala este v decembri
@zuzinabila cena bola 200 za noc za apartman, ci by ho mal jeden, ci siesti, ale aj majitel sa cudoval, ze sme len traja z auta vyliezli. 🙂 My sme zas tie typy, ze sa este v juli rozhodujeme, ci Taliansko alebo Chorvatsko, potom ladime pracu a v neposlednom rade moj a dcerin menzes, a tiez sa musime riadit pelovymi spravami, takze potom berieme, co najdeme, len aby sme niekam vypadli.😀 A aj to bola novostavba, takze preto ta cena, ale teda nelutujem ani euro.🙂
@janinque vieš mi, prosím, poslať kontakt, resp. Nejaký link? Ďakujem.

@beata110 ahoj, my sme boli v dedine Verunic, kontakt som nasla tu: https://www.dugiotok.hr/en/private-accommodatio..., ale nas prenajimatel vravel ze je po nas uz vybookovany. Skus si pozriet, ci ta nieco zaujme. K plazi Sakarun su najblizsie dedinky Soline, Verunic a Veli Rat.