Ako riešiť problémy s letenkami cez Kiwi?
Ahojte, dnes som si kupil cez kiwi letenky do Barcelony cez kiwi a aerolinka je Wizzair. Kupil som si ten bezpoplatkovy pack ziadne plusy ani nic v kiwi. A mal som odlet z Barcelony naspat o 21 a zmenili mi to na 9 rano a to sa neda takto to nechcem, podla zakona mam narok bud na vratenie penazi alebo kompenzaciu kedze mi to posunuli o 12h..🙄 cez kiwi ma posielaju k samotnej aerolinke asi tam zavolam mate nijake rady alebo skusenosti prosim?
Toto bude oriesok... Drzim palce. Letenky wizz air sa vylucne kupuju cez ich appku.
neporadim ako to riesit s kiwi (nemaju vobec dobre recenzie) ale stiahni appku wizzair, pozri ten let o 21, ci tam su volne letenky a prip si ju kup. aky dali dovod na prelozenie letu?
Cez kiwi je to viac-menej stratene, hlavne ked nemas nijake pripoistenie...skus kontaktovat wizz cez ich formular o nahradu skody, ale tusim sa da vyplnit az po potencionalnom odlete. Ja mam velmi zle skusenosti, mala som cez nich letenku pre seba a dve deti, deti dostali 2 dni pred odletom kiahne, letenky som zrusila a aj ked som im poslala milion formularov a lekarsku spravu, odpisali mi, ze som predsa mohla letiet bez nich... no comment.
Po prihlaseni do Kiwi uctu sa vam zobrazia telefonicke kontakty na support, cesky hovoriaci je dostupny medzi 9-16 od pondelku do piatku… s Wizzairom nevyriesite nic, pretoze za vas letenku kupovalo Kiwi, musia to riesit oni… nemate to stratene len sa nenechajte odbit a dobuducna nebookovat cez sprostredkovatela

@alexqqqq mam jednu radu-nabuduce kupuj letenky priamo cez letecku spolocnost