icon

Ako riešiť problémy s letenkami cez Kiwi?

alexqqqq
10. sep 2025

Ahojte, dnes som si kupil cez kiwi letenky do Barcelony cez kiwi a aerolinka je Wizzair. Kupil som si ten bezpoplatkovy pack ziadne plusy ani nic v kiwi. A mal som odlet z Barcelony naspat o 21 a zmenili mi to na 9 rano a to sa neda takto to nechcem, podla zakona mam narok bud na vratenie penazi alebo kompenzaciu kedze mi to posunuli o 12h..🙄 cez kiwi ma posielaju k samotnej aerolinke asi tam zavolam mate nijake rady alebo skusenosti prosim?

tenerifka
10. sep 2025

@alexqqqq mam jednu radu-nabuduce kupuj letenky priamo cez letecku spolocnost

alkoholik
10. sep 2025

Toto bude oriesok... Drzim palce. Letenky wizz air sa vylucne kupuju cez ich appku.

lady083
11. sep 2025

neporadim ako to riesit s kiwi (nemaju vobec dobre recenzie) ale stiahni appku wizzair, pozri ten let o 21, ci tam su volne letenky a prip si ju kup. aky dali dovod na prelozenie letu?

anonym_b7278f
11. sep 2025

Cez kiwi je to viac-menej stratene, hlavne ked nemas nijake pripoistenie...skus kontaktovat wizz cez ich formular o nahradu skody, ale tusim sa da vyplnit az po potencionalnom odlete. Ja mam velmi zle skusenosti, mala som cez nich letenku pre seba a dve deti, deti dostali 2 dni pred odletom kiahne, letenky som zrusila a aj ked som im poslala milion formularov a lekarsku spravu, odpisali mi, ze som predsa mohla letiet bez nich... no comment.

kacusik69
16. sep 2025

Po prihlaseni do Kiwi uctu sa vam zobrazia telefonicke kontakty na support, cesky hovoriaci je dostupny medzi 9-16 od pondelku do piatku… s Wizzairom nevyriesite nic, pretoze za vas letenku kupovalo Kiwi, musia to riesit oni… nemate to stratene len sa nenechajte odbit a dobuducna nebookovat cez sprostredkovatela