icon

Ako sa dostaneme z Lido di Jesolo do Benátok?

leli11
9. jún 2025

Ahojte, o 3 týždne ideme na dovolenku do Talianska. Plánujeme aj jednodňový výlet do Benátok. Vedel by mi niekto poradiť s prepravou. Našla som, že sa viem tam dostať z prístavu Punto Sabbione. Lístky si vieme kúpiť na mieste alebo radšej online rezervovať vopred?
Má niekto skúsenosť so stránkou get your guide, na ktorej je možné rezervovať si lístky?

vanilkovazmrzka
9. jún 2025

Get your guide je divna stranka, ja som tam pozerala spoje na vylete v polsku, lebo to bola vzdy prva moznost na googli, ale boli tam uplne blbosti, neexistujuce spoje, divne ceny. Poradila by som nejake stranky lokalnych dopravcov alebo flixbus

lucik194
10. jún 2025

daj sa do skupiny "dovolenka v taliansku" tam Ti poradia

lejllamt
10. jún 2025

@leli11 get your guide je úplne OK ....ponúkajú zážitky a organizované výlety - to je to čo ukazuje, nie pravidelné spoje a MHD. Absolvovala som cez nich niekoľko atrakcii v rôznych krajinách.
My pozeráme dopravné spoje a cestu zvyčajne priamo cez google mapy ale podľa mňa na mieste kde budeš bývať nájdeš nejaký spoj do Benátok busom, vlakom alebo loďou. Zastávky majú klasické ako my až na tie lode. Lístky na vlak sa kupujú zvyčajne v automatoch na konkrétny spoj.

zuzubb007
10. jún 2025

Punto Sabione necháte zaparkované auto, lístky sme si vždy kupovali na mieste aj na cestu späť, cestou späť môžete ísť na akukoľvek loď časovo chodia o celej hodine alebo polovicnej, nekupovala by som dopredu lístky načo tým pádom nieste presne obmedzený, že teraz nestíhame, loďou sa asi za 30-40 minút dostanete do Benátok

leli11
autor
10. jún 2025
@lucik194

daj sa do skupiny "dovolenka v taliansku" tam Ti poradia

@lucik194 ďakujem

leli11
autor
10. jún 2025
@lejllamt

@leli11 get your guide je úplne OK ....ponúkajú zážitky a organizované výlety - to je to čo ukazuje, nie pravidelné spoje a MHD. Absolvovala som cez nich niekoľko atrakcii v rôznych krajinách.
My pozeráme dopravné spoje a cestu zvyčajne priamo cez google mapy ale podľa mňa na mieste kde budeš bývať nájdeš nejaký spoj do Benátok busom, vlakom alebo loďou. Zastávky majú klasické ako my až na tie lode. Lístky na vlak sa kupujú zvyčajne v automatoch na konkrétny spoj.

@lejllamt ďakujem

leli11
autor
10. jún 2025
@zuzubb007

Punto Sabione necháte zaparkované auto, lístky sme si vždy kupovali na mieste aj na cestu späť, cestou späť môžete ísť na akukoľvek loď časovo chodia o celej hodine alebo polovicnej, nekupovala by som dopredu lístky načo tým pádom nieste presne obmedzený, že teraz nestíhame, loďou sa asi za 30-40 minút dostanete do Benátok

@zuzubb007 ďakujem, a neviete koľko asi stojí jeden lístok na osobu ak si kúpim priamo tam?
Ideme päť clenna rodina, tak čo sa viac oplatí....

zuzubb007
10. jún 2025
@leli11

@zuzubb007 ďakujem, a neviete koľko asi stojí jeden lístok na osobu ak si kúpim priamo tam?
Ideme päť clenna rodina, tak čo sa viac oplatí....

@leli11 fúha to si už veľmi nepamätám bola som 3 roky dozadu, ale marí sa mi, že s parkovaním okolo 50 eur treba rátať, teraz už asi aj viac