icon

Ako sa dostať k Morskému oku s malými deťmi?

11. aug 2025

Čaute, budeme ubytovaný v Zakopanom na 3 dní. Chceme isť na Morské oko. Ako sa tam najjednoduchšie dostaneme, aby sme nemuseli ísť veľmi dlho peši s malými deťmi. Ďakujem

mirokub
Odpoveď bola odstránená
ibrunova
11. aug 2025

Zo Zakopaneho autom na Lysú Poľanu, ale treba si rezervovať vopred parkovisko. Alebo tam chodia také mikrobusy. Z Lysej Poľany je to asi 11 km pešo po asfaltke, chodia tam také konské povozy stále hore dole, ale nejdu až celkom k plesu, ešte cca 1-2 km treba prejsť - je to absolútne nenáročné.

oli18
11. aug 2025

Rataj s tym, ze na Morskom oku je pol Polska. Popozeraj nejake videa ja YT, tie by ta mali odradit od tvojho umyslu. A s dietatom ani nahodou. 🙉

1ivanka1
11. aug 2025
@oli18

Rataj s tym, ze na Morskom oku je pol Polska. Popozeraj nejake videa ja YT, tie by ta mali odradit od tvojho umyslu. A s dietatom ani nahodou. 🙉

@oli18 pred 2mi tyzdnami sme tam boli aj s detmi,ziaden problem. A bolo tam vela ludi s detmi..nechapem tvojmu komentu

oli18
12. aug 2025
@1ivanka1

@oli18 pred 2mi tyzdnami sme tam boli aj s detmi,ziaden problem. A bolo tam vela ludi s detmi..nechapem tvojmu komentu

@1ivanka1 celorocne je tam masaker. Pre niekoho normalne, pre niekoho nie. Uhol pohladu.
My cez L. Polanu chodime do Zakopaneho. Uz par rokov sme neboli kvoli premavke, ktore na tej trase je. Neprestavujem si vylet stravit v aute v kolonach, to radsej doma na zahrade .

maickamf
12. aug 2025

@anonym_autor ako stare su deti?
Ako pisu vyssie, z parkoviska sa da odviest kusok busom, potom kus konskym povozom, ale zvysok pesi. Cesta je asfaltova, ale rataj s tym, ze strasne vela ludi.
Ale videla som, ze niekto siel aj s kociarmi, len je to do kopca.
Urcite vyrazit hned skoro rano.

1ivanka1
12. aug 2025
@oli18

@1ivanka1 celorocne je tam masaker. Pre niekoho normalne, pre niekoho nie. Uhol pohladu.
My cez L. Polanu chodime do Zakopaneho. Uz par rokov sme neboli kvoli premavke, ktore na tej trase je. Neprestavujem si vylet stravit v aute v kolonach, to radsej doma na zahrade .

@oli18 hm, tak to treba aby clovek sedel stale doma na zahrade alebo tam isiel 22.12 ked vsetci zdobia vianocny stromcek, lebo predpokladam, ze v lete je stake vsade kopa ludi.

1ivanka1
12. aug 2025

@anonym_autor zo Zakopaneho jazdia autobusy, zoberu ta priamo pred vstup, kde si zakupis listky. Hned na zaciatku su konske povozy, ktore vas vyvezu hore ale nie vsak uplne. Cesta je fajn asfaltova ale do kopca. Konsko povozy sa daju zaplatit len zlotymi. Na to sa priprav. Boli sme koncom jula, ano bolo dost ludi ale nic co by sa nedalo prezit. Na tej ceste sa to rozprchne.

oli18
12. aug 2025
@1ivanka1

@oli18 hm, tak to treba aby clovek sedel stale doma na zahrade alebo tam isiel 22.12 ked vsetci zdobia vianocny stromcek, lebo predpokladam, ze v lete je stake vsade kopa ludi.

@1ivanka1 nie kazdy ma rad korzo v prirode. Ak by obcas ludia sedeli doma na tych krasnych drahych zahradach, nebol by Vaclavak na kazdom znamejsom mieste. Ale narod uz nie je doma, cely svet je v pohybe. Je otazkou casu, kedy sa do najviac frekventovanyvh destiacii budu kupovat vstupenky a regulovat pocet turistov . Uz su prve lastovicky.