Ako sa môžeme dorozumieť v Siófoku pri Balatone?
Ahojte chystáme sa tam na dovolenku viete mi prosím niekto poradiť ako je to tam s komunikáciou?Lebo po maďarsky neviem vôbec nič 🤣
@smejko126 prosim ta, len tam nechod. Prislo sme pred tyzdnom, maju invaziu hmyzu, nenormalne daco. Ja vy som tam uz nikdy nesla ani zadarmo
S anglictinou si vystacite predsa vsade 🤷 Madari su na tom urcite lepsie ako Slovaci, co sa anglictiny tyka
@lindusss2016 to tiez nue je pravda, v dvoch obchodoch som sa vobec nedorozumela, že anglicky nehovoria, tak som nejak na prstoch a s citanim madarciny popytala co chcem, velka neochota
@smejko126 a nehovoriac o tom,ze vo vode plavaju larvy hmyzu, fuj!!
@lindusss2016 to tiez nue je pravda, v dvoch obchodoch som sa vobec nedorozumela, že anglicky nehovoria, tak som nejak na prstoch a s citanim madarciny popytala co chcem, velka neochota
@anonym_5e9fea tak take sa mi veru nestalo hadam este nikde, ze by som sa nedorozumela. Ale inak suhlasim, ze balaton za mna nic moc, radsej navstivit nejake rakuske jazera
@anonym_5e9fea tak take sa mi veru nestalo hadam este nikde, ze by som sa nedorozumela. Ale inak suhlasim, ze balaton za mna nic moc, radsej navstivit nejake rakuske jazera
@lindusss2016 bud rada,mozno som len mala smolu na ludi. Presne,radsej di Rakuska, napriklad taký Neusiedl Am see. Super prostredie, voda a bez hmyzu
@smejko126 chodí tam veľa Rakúšanov vedia po nemecky, anglicky aj tak jedálničky bufety sú aj v AJ.Nepotrebujes maďarský jazyk
Boli sme pred 2t a top
Na plazí aj v reštaurácii sme sa krásne dorozumeli.
My sme sa dnes vrátili zo Siofoku a nie je problém dohovoriť sa. Veľa ľudí rozumie aj po slovensky.
@smejko126 vedia skôr nemecky ako anglicky.
My sme boli sice v Gyenesdiás, ale dohovorili sme sa anglicky vsade. Bolo uzasne, piesocna plaz, super pre deti. Vsade len milí ľudia
@anonym_5e9fea 😱 To su komare?
@simsalabim to su akesi pakomare. Nechutné,zelene, bolo ich tam kvantum. Jedine plus,ze nestipu. Inak by bol clovek dostipany,ze by snad aj umrel.
My sme sa dnes vrátili zo Siofoku a nie je problém dohovoriť sa. Veľa ľudí rozumie aj po slovensky.
@majusik29 ako mozes napisat talu sprostost s takpu bohorovnostou😀madari po slovensky nerozpravaju nic!?? Prosim ta ked nevies k veci fakticky odpovedat tak sa zdrz odpovede.
@majusik29 ako mozes napisat talu sprostost s takpu bohorovnostou😀madari po slovensky nerozpravaju nic!?? Prosim ta ked nevies k veci fakticky odpovedat tak sa zdrz odpovede.
@guliver19 ty čo tu splietas? Veľmi veľa ľudí v Siofoku rozumelo základy po slovensky,môj muž nevie ani ceknut po maďarsky a nemal problém ísť do reštaurácie s deťmi a dorozumieť sa. Tak asi toľko
@smejko126 ludia ja sa aj cudujem,ze sa vam tam paci, ja by som tam uz nikdy nesla ani zadarmo. Fakt radsej k.moru.
S anglictinou si vystacite predsa vsade 🤷 Madari su na tom urcite lepsie ako Slovaci, co sa anglictiny tyka
@lindusss2016 to by ma zaujímalo🤔. Na Balatone max. lámaná nemčina a inak aj obsluha cez prekladač komunikuje. A tá maďarská angličtina🤦🏻♀️amen tma, nevedia ani vysloviť. Inak personál všade ústretový.
@lindusss2016 to by ma zaujímalo🤔. Na Balatone max. lámaná nemčina a inak aj obsluha cez prekladač komunikuje. A tá maďarská angličtina🤦🏻♀️amen tma, nevedia ani vysloviť. Inak personál všade ústretový.
@sulavikova tak samozrejme zalezi aj od ochoty navstevnika. Ak hladas dokonalu gramatiku a vsetko ostatne ti lezie na nervy, tak mas problem. Kto chce, rozumie. Este som v ziadnej krajine nemala problem 🤷
@sulavikova tak samozrejme zalezi aj od ochoty navstevnika. Ak hladas dokonalu gramatiku a vsetko ostatne ti lezie na nervy, tak mas problem. Kto chce, rozumie. Este som v ziadnej krajine nemala problem 🤷
@lindusss2016 personál- brigádnici extrémne ochotní. Za mňa o 💯 lepší ako tie zduté slečny tu v SR. Jazyková bariéra- my sme chceli niečo jesť a piť a personál sa po každej stránke (okrem AJ) snažil vyhovieť. Pre mňa Balaton 👍👍👍