Ako sa zbavím piesku z pláže?
Zdravím, žijem už pár mesiacov v prenajatom byte v Gdyni, teda v pobrežnom meste a v lete ma to logicky ťahá k moru. Na pláži, kde chodím ale nie sú sprchy na nohy a keďže bývam v byte, len ťažko sa mi piesok z topánok dáva dole. Mám ho už doslova všade, vo vlasoch, na jedle aj na posteli, je ho plný byt a chodím tak aj do práce. Vysávač nestačí, kazí sa keď to ťahá, da sa niekde na to kúpiť prístroj, ktorý to odstraňuje?
@januska12323 Neviem prečo mi to dalo do sekcie dovolenka ale ja tu žijem a aj pracujem ten byt budem musieť dať v januári do pôvodného stavu a piesok je všade po skriniach, preto sa pýtam na radu ľudí s podobnými skúsenosťami.
Zober si na plaz kyblik, naber vodu z mora a pred obutim si nou umy nohy. Poriadne vypras osusky. Alebo si nos karimatku, plachtu, na nu sa nenachyta tolko piesku.
A teda ja som na plazi kazdy den s 2 malymi detmi, kocikom a milionom hraciek, tento rok nemame kvoli suchu sprchy a piesok v posteli ani v skriniach nemam. Max v predsieni a na balkone, to pozametam/ povysavam a mam pokoj. Teda dokym niektore s deti nevyberie formicky, ale zas metla alebo vysavac.
@samuelfk topánky na pláž treba nosiť gumové,,keď piesok zaschne, tak opadne...na nohách to isté, akonáhle uschne celé telo,,tak len "oprášiš"..ale nerozumiem, čo vo vlasoch,/ veď si zmývaš vlasy,celé telo to isté.....prepáč, skôr mi to príde, ako keby si vysávala a robila poriadky v skriniach len keď ťa to napadne..keď som na dovolenke,tak piesok nemám ani v skrini, ani vo vlasoch, ani v posteli..a to sa mi niekedy stane, že sa zabudnem na pláži osprchovať, že sa sprchujem až v hoteli..
@samuelfk ako sa ti do skrine dostane piesok keď sa po príchode umyješ? Oblečenie do práčky, zem pozametať, naozaj potrebuješ návod?
Zober si so sebou na pláž 2l flasu, pred odchodom z pláže ju naplň vodou z mora a na trávniku si ňou poolievaj nohy. To ti akože nenapadlo? 🤷

Už nech skončia prázdniny 🙏