Ako vyzerajú pláže a more na Sardínii?
Zdravím, zaujíma ma ako je na tomto ostrove na nete sú krásne pláže či je to ozaj tak a aké je more v lete ďakujem.
@emka530 vdaka. Ano take som nasla aj ja :D - len ja sa musim dostat do junovych datumov a navyse 4 a viac hodin cesty do Katovic je pre mna drahsie (cas su peniaze :D) nez letenka za 2OO EUR. S letenkami vlastne ani nemam problem, su podla mna stale dobra cena. Dakujem za tipy na skupiny - pojdem popozerat a budem mozno mudrejsia na buduci rok.
My sme sa s mužom teraz vrátili z Alghera. Za nás to bola super dovolenka a vyšla nás menej ako all inclusive. A to som kupovala dosť draho letenky cca 200 eur na osobu.
My sme riešili jedlo tak, že síce sme mali apartmán s kuchyňou, ale blízko apartmánu bol Supermarket Nonna Isa a tam predávali každý deň aj teplé jedlá, napr. celé pečené kurča, marinované stehienka, krídla, rezne, vysmážané syry, ale aj morské plody, či už vysmážané fritto misto alebo grilovaný morský vlk, kalamáre, chobotničky, no a ešte napríklad rizoto paella, grilovaná zelenina atď. Navážili, koľko som si povedala. Takže za týždeň sme minuli na jedlo 300 eur na 2 osoby.
Mestské pláže Lido Di Alghero a Spiaggia san Giovanni sa mi až tak nepáčili, bol tam cítiť zápach z rias. Vraj mimo sezónu sa o tieto pláže až tak nestarajú.
Na pláži Maria Pia tento problém nebol, tak sme chodili na Maria Pia pešo. Na Maria Pia bolo dostatok aj slnečníkov, ale aj dosť miesta na piesku sa rozložiť, niektorí si tam rozkladali svoje slnečníky alebo stany. More bolo teplé, keď bolo pekné počasie bez oblakov. Tri dni sme mali oblaky a to aj more bolo studené. Ale celkovo more sa mi páčilo, naozaj bolo čisté a dlho plytké, bolo tam kopec detí. Piesok bol svetlý jemný.