icon

Ako zabezpečiť zatemnenie miestnosti na dovolenke?

4. júl 2025

Ahojte maminky,prosim ma niekto na predaj alebo pozicanie prenosny zatemnovaci zaves? Alebo ako vyriesit na dovolenke zatemnenie miestnosti aby deti nevstavali s vychodom slnka? 😄

martinmmartin
4. júl 2025

alobal, ten ti aj sam od seba na skle drzi

jomarch
4. júl 2025

ahoj, nemam sice na predaj, ale poradim ti, ze okrem zavesu dobre sluzi aj taky hruby zimny sal, idealne siroky, ja ho pouzivam na balkonove dvere v spalni, na okne mam ten zatemnovaci, ale balkon by mi nepokryl. instagramovy profil spinkajbabo predava tieto zavesy, ja mam odtial.

autor
4. júl 2025

Neviem preco mi bolo vymazane ze hladam v okoli Popradu @admin

jazula
4. júl 2025
@jomarch

ahoj, nemam sice na predaj, ale poradim ti, ze okrem zavesu dobre sluzi aj taky hruby zimny sal, idealne siroky, ja ho pouzivam na balkonove dvere v spalni, na okne mam ten zatemnovaci, ale balkon by mi nepokryl. instagramovy profil spinkajbabo predava tieto zavesy, ja mam odtial.

@jomarch Ahoj a prosím ťa s tým závesom od spinkajbabo si spokojná? Dobre to drží na okne? A asi to nevieš nejako tak umiestniť, aby sa s tým dalo aj vetrať, či? Nedávno som to pozerala a váham, či kúpiť… Ďakujem 🙂

tenerifka
4. júl 2025

Kolko maju deti rokov? Nenaucili by sa pouzivat masku na oci? My bez masky ani na krok...

maranco
4. júl 2025

existujú elektro statické fólie na okno, vystrihneš potrebný rozmer a priložíš na sklo, držia sa tam sami, nepotrebuješ nič lepiť

jomarch
4. júl 2025
@jazula

@jomarch Ahoj a prosím ťa s tým závesom od spinkajbabo si spokojná? Dobre to drží na okne? A asi to nevieš nejako tak umiestniť, aby sa s tým dalo aj vetrať, či? Nedávno som to pozerala a váham, či kúpiť… Ďakujem 🙂

@jazula vies co ano, je to podla mna fajn vec, najma to ze je prenosny a pomerne lahko instalovatelny (na niektorych povrchoch prisavky horsie drzia). vetrat pod nim neviem. vetram prave tymi balkonovymi dverami. my mame aj externe zaluzie, ale su uz za zenitom a prepustaju vela svetla.

mandzula
4. júl 2025

Cierna strecka.

kajusinka
6. júl 2025

Ja som používala najväčšie čierne vrece na odpad - zastrčila som ho zvrchu (otvoríš ventilačku, zasunieš okraj, zavrieš. Fungovalo perfektne a náklady minimálne 😊

drianaa
6. júl 2025

Presne tak ako @kajusinka . Bravala som vrecia na odpad. Ak môžem poradiť, niektoré trochu páchanú, treba ich nechat trošku vopred vyvetrať. Prvýkrát som zabudla rovno chcela použiť a dosť smrdela izba potom

petulda333
6. júl 2025

My sme osusky zatvarali do okien

ninan2
8. júl 2025

My máme také veľké ľahké čierne rolety z Ikey, čo sa dajú prilepiť hore na okno.

bambulka98765
10. júl 2025
@ninan2

My máme také veľké ľahké čierne rolety z Ikey, čo sa dajú prilepiť hore na okno.

@ninan2 das link plis?