Ako zabezpečiť zatemnenie miestnosti na dovolenke?
Ahojte maminky,prosim ma niekto na predaj alebo pozicanie prenosny zatemnovaci zaves? Alebo ako vyriesit na dovolenke zatemnenie miestnosti aby deti nevstavali s vychodom slnka? 😄
ahoj, nemam sice na predaj, ale poradim ti, ze okrem zavesu dobre sluzi aj taky hruby zimny sal, idealne siroky, ja ho pouzivam na balkonove dvere v spalni, na okne mam ten zatemnovaci, ale balkon by mi nepokryl. instagramovy profil spinkajbabo predava tieto zavesy, ja mam odtial.
Neviem preco mi bolo vymazane ze hladam v okoli Popradu @admin
ahoj, nemam sice na predaj, ale poradim ti, ze okrem zavesu dobre sluzi aj taky hruby zimny sal, idealne siroky, ja ho pouzivam na balkonove dvere v spalni, na okne mam ten zatemnovaci, ale balkon by mi nepokryl. instagramovy profil spinkajbabo predava tieto zavesy, ja mam odtial.
@jomarch Ahoj a prosím ťa s tým závesom od spinkajbabo si spokojná? Dobre to drží na okne? A asi to nevieš nejako tak umiestniť, aby sa s tým dalo aj vetrať, či? Nedávno som to pozerala a váham, či kúpiť… Ďakujem 🙂
Kolko maju deti rokov? Nenaucili by sa pouzivat masku na oci? My bez masky ani na krok...
existujú elektro statické fólie na okno, vystrihneš potrebný rozmer a priložíš na sklo, držia sa tam sami, nepotrebuješ nič lepiť
@jomarch Ahoj a prosím ťa s tým závesom od spinkajbabo si spokojná? Dobre to drží na okne? A asi to nevieš nejako tak umiestniť, aby sa s tým dalo aj vetrať, či? Nedávno som to pozerala a váham, či kúpiť… Ďakujem 🙂
@jazula vies co ano, je to podla mna fajn vec, najma to ze je prenosny a pomerne lahko instalovatelny (na niektorych povrchoch prisavky horsie drzia). vetrat pod nim neviem. vetram prave tymi balkonovymi dverami. my mame aj externe zaluzie, ale su uz za zenitom a prepustaju vela svetla.
Cierna strecka.
Ja som používala najväčšie čierne vrece na odpad - zastrčila som ho zvrchu (otvoríš ventilačku, zasunieš okraj, zavrieš. Fungovalo perfektne a náklady minimálne 😊
My sme osusky zatvarali do okien
My máme také veľké ľahké čierne rolety z Ikey, čo sa dajú prilepiť hore na okno.
My máme také veľké ľahké čierne rolety z Ikey, čo sa dajú prilepiť hore na okno.
@ninan2 das link plis?
@ninan2 das link plis?

alobal, ten ti aj sam od seba na skle drzi