icon

Ako získať vstupenky zadarmo do múzea Louvre?

diahar21
13. dec 2024

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, ci by mi niekto nevedel poradiť kde kúpiť vstupenky zadarmo do múzea ak mám do 25 rokov

melanta
13. dec 2024

Vždy, v akejkoľvek krajine, na akúkoľvek atrakciu, kupuj lístky priamo na oficiálnej stránke danej atrakcie. Tak budeš mať vždy istotu, že máš pravé vstupenky a nikto ťa neoklame. V tomto prípade na vyššie uvedenej stránke.

km007
13. dec 2024

@diahar21 ak chceš iný vstup, začni tu
https://www.ticketlouvre.fr/louvre/b2c/index.cf...
pokračuj s dátumom, časom, výberom veku... navigácia na stránke

diahar21
autor
13. dec 2024

@km007 Dakujem pekne a čo v prípade že už je zvolený čas a dátum vypredané? Dá sa kúpiť aj na mieste? Alebo niekde inde?

vikusjk
13. dec 2024

@diahar21 kupis aj na mieste, su tam bud samoobsluzne automaty, alebo normalne pokladnice. Rady na pokladnice su dlhe a vobec neviem, preco, ked to iste a za rovnaku cenu dostanes v automate - mozno ludia potrebuju aj s niecim poradit, preto cakaju v tych radoch na kasu s obsluhou

danica2711
13. dec 2024

@diahar21 tak kúpiť vstupenky alebo dostať sa tam zadarmo?

km007
13. dec 2024

@diahar21 no vybrať iný termín, bez lístka sa dnu nedostaneš a keď je vypredané na oficiálnej stránke tak nekúpis inde, aspoň by som neriskovala kupovať inde

km007
13. dec 2024

@danica2711 aj vstupy zadarmo treba "zakúpiť" resp. rezervovať, cez turniket s prázdnymi rukami neprejde

vikusjk
13. dec 2024

@km007 my sme isli presne tak, ze cez net bolo uz vypredane a boli tam dva rady - jeden s online listkami a jeden bez. Cakali sme uz neviem ako dlho v rade vobec dnu a potom zisli dolu schodmi, kde boli pokladne a tam dalsie rady k nim

km007
13. dec 2024

@vikusjk a dostali ste sa teda dnu? Ja s online lístkom a kupovaný asi 2 mesiace vopred

vikusjk
17. dec 2024

@km007 jasne, dole sme si kupili listky a isli sme. Bol to zazitok 🙂