Ako zmeniť rezerváciu na Booking.com bez straty zľavy?
Ahojte, vedeli by ste mi poradí ti čo máte viac skúsenosti s booking.com? Prvýkrát priateľ robili rezerváciu a neurobil ju správne. Spravil ju na svoju súkromnú osobu ale keďže ide o pracovnú cestu, tak by som potrebovala aby sa to zmenilo a bolo to na firmu. Je možné to zmeniť? Nechcem nech sa ruší rezervácia lebo sa bojim či sa nezmení cena nakoľko som mu hovorila aby rezerváciu urobil v dostatočnom predstihu a navyše aj s nejakou génius zľavou je. Viete mi niekto prosím poradiť? Dakujem
Absolútne nie je potrebné to meniť. Pri príchode povie na aké firemné údaje chce vystaviť FA
A na akú sumu sa potom výstavy faktúra? Lebo ubytovanie nás stalo 460€ čo nám teda odíde z karty ale pán, ktorý ubytovanie prevádzkuje nám písal, že jemu booking ukazuje 510€ čiže predpokladám že rozdiel platí booking vramci tej génius zľavy. Aby nám to potom sedelo v účtovníctve, že z karty odišlo 460 a ab faktúra nebola na 510
Mozete zavolat alebo napisat na podporu a oni to zmenia
@veronikavathi písala som správu na podporu len či sa dočkám odpovede je otázne
@ssimusska a ako to je prosím so sumou ktorá je na faktúre? Lebo my so zľavou mame platiť 460€ ale pán, ktorý zabezpečuje ubytovanie ma 510€. To by nám potom v účtovníctve nesedelo ak on vystaví faktúru na 510€ a my zaplatíme 460
FA dostaneš na tu sumu akú má ubytovavatel tj. 510€. On nemá ako vedieť aké zľavy tebe ponúka booking
Super ďakujem vám veľmi pekne za pomoc 🙂

Génius zľavu tam bude mať stále. Aj keď k nám do hotela prídu hostia na svoje meno a my potom vystavujete Fa na firmu. Čiže podľa mňa by nemusel meniť nič. Len napísať správu.