icon

Ako zmeniť rezerváciu na Booking.com bez straty zľavy?

11. apr 2025

Ahojte, vedeli by ste mi poradí ti čo máte viac skúsenosti s booking.com? Prvýkrát priateľ robili rezerváciu a neurobil ju správne. Spravil ju na svoju súkromnú osobu ale keďže ide o pracovnú cestu, tak by som potrebovala aby sa to zmenilo a bolo to na firmu. Je možné to zmeniť? Nechcem nech sa ruší rezervácia lebo sa bojim či sa nezmení cena nakoľko som mu hovorila aby rezerváciu urobil v dostatočnom predstihu a navyše aj s nejakou génius zľavou je. Viete mi niekto prosím poradiť? Dakujem

ssimusska
11. apr 2025

Génius zľavu tam bude mať stále. Aj keď k nám do hotela prídu hostia na svoje meno a my potom vystavujete Fa na firmu. Čiže podľa mňa by nemusel meniť nič. Len napísať správu.

janai1
11. apr 2025

Absolútne nie je potrebné to meniť. Pri príchode povie na aké firemné údaje chce vystaviť FA

autor
11. apr 2025

A na akú sumu sa potom výstavy faktúra? Lebo ubytovanie nás stalo 460€ čo nám teda odíde z karty ale pán, ktorý ubytovanie prevádzkuje nám písal, že jemu booking ukazuje 510€ čiže predpokladám že rozdiel platí booking vramci tej génius zľavy. Aby nám to potom sedelo v účtovníctve, že z karty odišlo 460 a ab faktúra nebola na 510

veronikavathi
11. apr 2025

Mozete zavolat alebo napisat na podporu a oni to zmenia

autor
11. apr 2025

@veronikavathi písala som správu na podporu len či sa dočkám odpovede je otázne

autor
11. apr 2025

@ssimusska a ako to je prosím so sumou ktorá je na faktúre? Lebo my so zľavou mame platiť 460€ ale pán, ktorý zabezpečuje ubytovanie ma 510€. To by nám potom v účtovníctve nesedelo ak on vystaví faktúru na 510€ a my zaplatíme 460

ssimusska
11. apr 2025

@autorka ja vždy vystavujem Fa na to čo strhávam z bookingu, alebo čo hosť platí osobne.

janai1
11. apr 2025

FA dostaneš na tu sumu akú má ubytovavatel tj. 510€. On nemá ako vedieť aké zľavy tebe ponúka booking

autor
11. apr 2025

Super ďakujem vám veľmi pekne za pomoc 🙂