icon

Ako zmeniť údaje dieťaťa v letenke?

kakavenko
13. apr 2024

Prosím vás,ako zmeniť v letenke údaj, že menovaný je dieťa do 16 rokov a nie dospelý.
Ďakujem

syslik81
13. apr 2024

chod na chat spolocnosti od kt si kupila letenku alebo ak je tam cislo zavolaj im ...

kakavenko
autor
13. apr 2024

@syslik81 Ryanair sme kupovali a kde nájdem číslo?
Ďakujem

chodec15
Odpoveď bola odstránená
syslik81
13. apr 2024

@kakavenko s nimi som to riesila aj ja ..cislo 0 bodov isla som cez chat -rano sobota necakala som dlho ..online to nejde https://www.ryanair.com/gb/en/lp/chat

kakavenko
autor
13. apr 2024

@syslik81 stále vypisuje robot

jenn7
13. apr 2024

@kakavenko presne toto som riesila pred 3 tyzdnami, ja som asi nechtiac kupila dcere letenku ako dospelemu a nedal sa mi urobit online check in. Kedze som to zistila vecer pred odletom, dovolat sa do Ryanairu uz nedalo, rano na letisku(viedenskom) mi to zmenili a spravili check in. Na spiatocny let som si to poriesila telefonicky priamo u Ryanair, do par minut bolo vyriesene. Inak na letisku mi pani na check ine poradila, ze tan kde zadavas udaje o dietati, nech zmenim dcere rok narodenia na taky, aby bola uz +16 a pusti ma to dalej. Ze ved to nikto nekontroluje😂

majakk
13. apr 2024

@kakavenko ja som cez chat spolocnosti/ryanair alebo wizzair,uz si nepametam,ktora ro bola spolocnost/. Z chatu mi hned odpisali,nadiktovala som cislo letu a co potrebujem a do pol hodiny mi to zmenili.

kacusik69
14. apr 2024

@jenn7 to nie je velmi dobra rada, pretoze ak ide o “APIS” linku kde odchadzaju udaje na imigracne priletovej krajiny, tam musia udaje sediet… takze sa to urcite neda a nemoze aplikovat vseobecne

jenn7
14. apr 2024

@kacusik69 ja viem ze toto nie je dobra rada a ostala som zaskocena ze mi to poradila pracovnicka na check ine. Ja som tuto moznost ani neskusala, na to som privelky strachopud😅. Islo to vdakabohu aj oficialnou cestou.