Ako zobrať vajíčko aj hlboký kočík?
Ako vyriešiť túto situáciu? Ideme ďalej od hotela, takže musíme ísť taxíkom, takže potrebujeme vajíčko. No budeme tam diať dlho a keďže nechcem aby bolo babo stále iba va vajíčku, tak potrebujeme aj hlboký kočík. Ako ste vy riešili takéto situácie? Máme ísť po meste s kočíkom a prázdnym vajíčkom?
@sun_shine_2020 ideme do reštaurácie a potom na jednu akciu, ktorá bude dlhšie trvať
Dieta do vanicky. Vajicko do ruky. Uschovna batoziny nepripada do uvahy? Nechat tam vajicko.
Niektore taxi sluzby maju autosedacky. Staci zavolat k nim a spytat sa ci nemaju vajicko.
A nema vas kto odviez? Pripadne taxi sluzba, ktora k dispozicii vajicko?🤗
@tatiana1329 to mi nenapadlo. Ďakujem, skúsim zistiť
aky problem je niest prazdne vajicko? My sme cestovali vlakom, v kociku maly kym sme nastupili, vajicko niesol jeden z nas. Vobec som neriesila ako to vyzera, kto si co mysli... Do taxika zlozis kociar do kufra, vajco upevnis na sedadlo. Na mieste kde budes, das vajce niekde kde bude pod dohladom. Hoc aj niekde do kuta
Ja som to riešila pred pôrodom. Kúpila som vajíčko Cloud ktoré sa dať dať do lezmej polohy. Nie je to úplne rovný ľah ale dá sa

Vajicko a nosic.