icon

Ako zvládate dovolenku pri mori s deťmi?

21. nov 2024

Ahojte ako to máte na dovolenke pri mori s malými deťmi?
Ja mám občas paranoju, že nás každý fotí a dokonca mám paranoje že naše dieťa fotia aj potajme že ľudia držia telefon len tak a cvakaju

Môj muž mi hocori že nie som normálna že kto a načo by si fotil naše dieťa 😆

Dnes sa mi dokonca zdalo že recepčná nenapadne dala telefon za ten recepčný pult a cvakla naše dieťa / nás ako obedujeme 😄

Preskakuje mi? Nie som žiadna slávna osobnosť, len skratka deti nedávame na sociálne siete 😂🙈
Dik za iné pohľady ľudí na dofce v ďalekom svete

Strana
z2
zobaka
21. nov 2024

preskakuje ano, nikoho nezaujimaju cudzie deti, ver tomu, recepcna si urcite robila selfie a ani netusila, ze ty ju niekde paranoidne pozorujes 😅

tahomi
21. nov 2024

Ja ti poviem tak, ze nikoho okrem rodicov a starych rodicov tvoje deti nezaujimaju.
To len my rodicia mame predstavu ake su nase deti vynimocne. Plus toto je paranoja uz riadna, ak tieto myslienky nemas len teraz na dovci, tak zvaz psychoterapiu.

kristinapetronela
21. nov 2024

@zuzanka.zuzu toto bolo dobreee 🙂

jaond19
21. nov 2024

Vies co neraz okolo nas isli dovolenkujuci co si natacali cele okolie aj s kvantom ludí, isto sme na mnohych nahodnych videach (fotkach) zdialky zachytení.... nadtym nejak nepremyslam. Ak to robia prilis blizko mna, snazim sa otocit (alebo dieta). Ja sa snazim fotit tak, aby tam nebol cudzí clovek/dieta, ale niekedy vdialke mi tam niekto behne.... ak to ide, vyretusujem ho prec. Ale este sa mi nestalo aby som zbadala ze priamo mna/nas fotia/natacaju, to by som spozornela. Ale riesila by som to priamo v tú chvílu, nie vopred sa tym stresovat...

adrianap83
21. nov 2024

Ja si myslím, že ak by chcel niekto Tvoje deti naozaj fotiť, nerobí to tak, že to uvidíte.
Trochu sa uvoľní a porozmýšľaj, čo všetko riešiš Ty osobne na mobile. Mnoho ľudí rieši možno ešte viac veci, lebo Ty máš vaše poklady a musíš sa im venovať. Ale všetko možné, maily, pracu, recepty, videa - aj pozerajú, nie len robia...čítajú knihy atď atď....v cudzine keď si, tak si tam hľadáš aj info o všetkom možnom....
Takže kľud a nepokaz sebe a celej rodine dovolenku.

autor
21. nov 2024

@cimage 🙈

autor
21. nov 2024

@kristinapetronela nehnevaj sa akože ale čo malo byt na tej odpocedi dobre ?

autor
21. nov 2024

@jaond19 neviem či priamo pretože muž mi hovorí ze to je len v mojej predstave 🤣🙈 mne sa to zdalo že recepčná … ale neviem, naozaj mohla mat ten telefon tak, že mne sa zdalo že to priamo nás / deti fotí … možno že nie neviem

petamich
21. nov 2024

Ano preskakuje a riadne 🥴 ver mi, ze vsetkym su tvoje deti ukradnute a naozaj nemaju dovod a ani zaujem si ich fotit

pralinka25
21. nov 2024

ale aj tak stale nechapem naco by to kto robil.

ria06
24. nov 2024

Preskakuje, ale riadne 😨

nitakimuri
14. dec 2024

Tak ja mam dieta take "z reklamy" ze vsade kam prideme, ludia usmev a chcu sa s nim fotit, fakt ze všade kam ideme dakto dobehne "wow such a handsome boy, what a sweetie, que bebe lindo, jeis ten je krásny" a vôbec nemam z toho traumu, kľudne nech sa fotia, aj on sa rad foti. Väčšina ludi mu hned aj daco dava, sladkosti, drobne darceky a tak. Zeny aj muzi bez rozdielu. Tak netreba to tak prežívať, ludia su zvedavi a ked chces svoje dieťa izolovat pred pohladmi inych, tak uz ho len zakryt handrou jak Michael Jackson kedysi robil.

adonish
24. dec 2024

Toto som nejako neriesila. Raz sa nas vsak spýtal starsi pan z Nemecka (prisiel za nami aj s manzelkou), ci si moze vyfotit nasu mladsiu dcerku (mala 10 mesiacov a vyrazne velke modre oci). Odmietli sme, usmiali sa, pozdravili a isli preč.

Strana
z2