icon

Ako zvládnuť let s Delta Air Lines 24 hodín Praha - Honolulu?

Včera o 22:53

Prosim ziadne dementne odpovede.
Leteli ste prosim niekto tuto trasu z Delta Air lines? Da sa vydrzat 24h v lietadle?

a0
Včera o 23:17

@anonym_autor Vydržať sa to dá ale je to zaberák, nezabudni precvičovať nohy počas letu, alebo sa sem tam prejsť 🙂

anonym_ae26b9
Včera o 23:42

@anonym_autor
Taka poznamka, ked si silnejsia alebo vyssia snaz sa aby si nedostala stredne sedadlo, ja sa vzdy snazim dostat ulicku, dakomu vyhovuje okno mozes si aspon opriet hlavu, vela ludi si berie spongiovu opierku na krk

anonym_ae26b9
Včera o 23:51
@anonym_ae26b9

@anonym_autor
Taka poznamka, ked si silnejsia alebo vyssia snaz sa aby si nedostala stredne sedadlo, ja sa vzdy snazim dostat ulicku, dakomu vyhovuje okno mozes si aspon opriet hlavu, vela ludi si berie spongiovu opierku na krk

@anonym_ae26b9
Ja si vzdy vyzujem ale aj tak mavam nohy ako papuce

anonym_27dd06
Dnes o 05:50

24h let ale inym smerom. Vino je zadarmo. Fakt Pomaha. Prechadzky v lietadle su bezne. Niekde je mini bar aj v ekonomickej a tam vies postat polhodinku. alebo iba tak stat v ulicke a striedat so sedenim.

tenerifka
Dnes o 08:10
@anonym_27dd06

24h let ale inym smerom. Vino je zadarmo. Fakt Pomaha. Prechadzky v lietadle su bezne. Niekde je mini bar aj v ekonomickej a tam vies postat polhodinku. alebo iba tak stat v ulicke a striedat so sedenim.

@anonym_27dd06 ktora spolocnost ma bar v lietadle pre economy? Daj tip.... 😁

@anonym_autor predpokladam, ze je prestup v LA alebo inde v USA, bude to niekolko hodin, poprechadzas sa, no budes unavena ako pes. Ja pri takychto letoch volim niekolko dni na tom prestupnom mieste.

muchotrafka298
Dnes o 08:30

Predpokladam, ze tam budes mat niekolko prestupov, takze to nepoletis v kuse 24 hodin a nebudes tolko sediet na supu v lietadle. Ked musis, zvladnes aj taky dlhy let, len je to unavne. Lebo vystupujes, nastupujes, pomotas sa po letisku alebo aj viacerych a nejak Ti ten cas prejde.

tenerifka
Dnes o 08:42

@anonym_autor inak ked si to vezmem, ja som uz velakrat letela tak dlho nonstop s prestupmi do Azie a naspat, priklad Fuerteventura-Madrid 3h, prestup 3h, Madrid-Doha 7 hodin, prestup 2h, Doha- Bali takmer 10 hodin.... Podobne Singapur, Bangkok.... Je to v pohode, ale unavne....

anonym_27dd06
Dnes o 08:45
@tenerifka

@anonym_27dd06 ktora spolocnost ma bar v lietadle pre economy? Daj tip.... 😁

@anonym_autor predpokladam, ze je prestup v LA alebo inde v USA, bude to niekolko hodin, poprechadzas sa, no budes unavena ako pes. Ja pri takychto letoch volim niekolko dni na tom prestupnom mieste.

@tenerifka air france no bar. Zase necakaj ze ram stoji barman. Jevto stol.kde je vylozene a doplnane alkohol, nealko, sladke, slane, a to niekolko par druhov. nemusis letusku prosit ides a vezmes si. Ti hlupi aj plne hrste.

tenerifka
Dnes o 09:00
@anonym_27dd06

@tenerifka air france no bar. Zase necakaj ze ram stoji barman. Jevto stol.kde je vylozene a doplnane alkohol, nealko, sladke, slane, a to niekolko par druhov. nemusis letusku prosit ides a vezmes si. Ti hlupi aj plne hrste.

@anonym_27dd06 aha, mne napadol bar ako bar na sadnutie/statie, ako v prvej triede🤣.
Ano, u Air France sme mali to co opisujes....

lady083
Dnes o 13:39

predpokladam, ze mas prestupy, to ti prejde cas a rozhybes sa. odporucam kompresne aspon podkolienky(ja nosim) a prechadzat sa, zobrat vankus okolo hlavy a sluchadla a pocuvat hudbu, podcasty prip audio knihu. ja som sa pred par dnami vratila z Azie, tam sme sli od odchodu z domu po prichod na hotel 39 hodin😂 ale mali sme 14 hod jeden stopover kde sme sli so sprievodcom na vylet par hodin, tak to ubehlo a potom uz sme sa tesili na teplo, uz to bolo v pohode.