icon

Aktuálne skúsenosti s CK Hydrotour a Ománom

mmalacinova
15. jan 2025

Ahojte ! Ak niekto bol v Ománe cez Hydrotour konkrétne v Al Fanar Hotel & Residences. Poprosím svoje osobné skúsenosti s hotelom , cestovkou , plusy a mínusy dovolenky ☺️ Čo očakávať a ktoré výlety sa oplatí absolvovať . Ďakujem za každú spravu ☺️

melanta
15. jan 2025

V tejto skupine sa Fanar spomína viac krát, aj cestovanie s Hydrotour. Pohľadaj si tam tie témy. Tento aj minulý rok sa tam o Ománe popísalo dosť. https://www.modrykonik.sk/group/2170/

mmalacinova
autor
15. jan 2025

@melanta Ďakujem krásne , hľadala som skupinku no na MK sa veľmi nevyznám . Pekný deň

melanta
15. jan 2025

@mmalacinova v pohode. Ešte aj tu sa spomína Oman, viac kvôli lietadlám, strave v lietadle a tak, ale určite a tam nájdeš inšpirácie. https://www.modrykonik.sk/group/8892/

mmalacinova
autor
15. jan 2025

@melanta ešte raz ďakujem , veľmi mi to pomohlo ☺️

macka06
15. jan 2025

@mmalacinova kedy idete ?

martinka13
15. jan 2025

Boli sme pred rokom a ideme v Apríli opäť. Organizácia výborná. Celkovo sa Hydrotour v posledných rokoch posunul v dobrom slova zmysle. Boli sme na výlete v mešite a ešte jednom, ale "názov " výletu neviem. Ubytovanie ok. Žiadny luxus, ale ani nejaký problem. Jedlo fajn. Teraz chceme ísť s deckami do púšte, tak uvidíme...

mmalacinova
autor
15. jan 2025

@macka06 8.3 odlietame z BA ☺️

mmalacinova
autor
15. jan 2025

@martinka13 Ďakujem boli sme pred rokom cez Hydrotour v Bahrajne počas ramadánu a bolo super . Božský kľud a perfektná organizácia . Teraz beriem mamku na jej prvú leteckú dovolenku , tak som vybrala Omán verím, že sa jej bude páčiť . Aj ja chcem ísť do púšte a nejaký výlet na more . Tak ďakujem za pozitívnu recenziu ☺️

martinka13
15. jan 2025

@mmalacinova v Bahrajne sme boli teraz v Decembri. Omán jednoznačne lepší. Je tam krásna príroda. Bahrajn bol pre mňa trochu sklamanie. Určite budete spokojní.

mmalacinova
autor
15. jan 2025

@martinka13 Tak Bahrajn vidieť 1x a dosť boli sme bez deti tak ako oddychová dovolenka fajn s deťmi si to neviem predstaviť . Počas ramadánu bolo menej ľudí inak si neviem nával pri malej reštaurácii by bolo peklo . Bolo to 7/10 ale lepšie zažiť a vidieť no raz určite stacilo ☺️ Tak na Oman sa teším, ešte raz ďakujem za recenziu .

gretulienka156
5. feb 2025

@mmalacinova ahoj odporucam si zobrat nejake dobre lieky na zaludok (dostala som tu peknu otravu jedlom) a urcite velmi vysoke spf nakolko na slnku je to hotove peklo.

gretulienka156
6. feb 2025

@mmalacinova a este odporucam ist sa pozriet aj do hotelu rotana, je tam milsi a ochotnejsi personal a je to tam fakt nadherne hlavne vecer . Lutujeme ze sme nesli skor tam.

macka06
7. feb 2025

@gretulienka156 je to blízko rotana ?

gretulienka156
7. feb 2025

@macka06 ano tu su take golfove voziky a oni vas tam zavezu kedykolvek budete potrebovat, my sme tam chodili na plaz, bolo tam dostatocne vela lehatok.