icon

Akú cestovku odporúčate?

14. feb 2021

Ženy ktoré ste teraz niekedy cestovali prosím cez koho ste isli ?
Ďakujeeem

maca1984
14. feb 2021

Ahoj,je jedno cez koho,podstatne mas kam..lebo nie vsetky ck ponukaju vsetko,takze zalezi na tom,kam chces ist

autor
14. feb 2021

@maca1984 rozmýšľala som nad kartagom no sú tam zle recenzie ale to asi všade keď kvôli korone nevracajú peniaze za staršie zájazdy keďže nemajú z čoho :/

marsmykkok
14. feb 2021

Hydrotour, ale teraz by som neriešila nič, počkaj do leta či sa vôbec niekde bude dať nech si nenarobis zbytočné nádeje a potom starosti.

aurorastone
14. feb 2021

a hlavne sa pýtaj na všetko, ja som písala so známou ta ma CA a nemá teraz nikoho vonku, že to je o drzku, mali Omán v ponuke ale zrušili.. lebo test na svk 70€ a aj po príchode na svk dalsich 70, v Ománe 50 po príchode a 50eur po odchode, tam povinná 8 dňová izolácia v hoteli na izbe a ani k moru nemôžeš po novom plus keď sa vrátiš karantena 14 dní tu na svk.. 2 dní dozadu sme sa o tom bavili...takze zistuj a pýtaj sa všetko čo Ti napadne....

maca1984
14. feb 2021

pozeraj to,co ta zaujima,kam by si vypadla...ako pisem,nie kazda ck ma v ponuke vsetko mozne.Dakde testy nepotrebujes,dakde ano.
V Kartagu mame aj my peniaze,resp.mame od nich voucher za neuskutocneny zajazd v roku 2020.

ninusa221
14. feb 2021

My chodime cez nu do bluharska spokojnosť😊

alexk12
14. feb 2021

Jednoduché žiadnu, treba kúpiť letenku nájsť ubytovanie na booking a ist

janulienka1103
14. feb 2021

Není jednoduchšie si nájsť lacnú letenku a cez booking ubytovanie?

nelca84
14. feb 2021

Cestovky cochvila zaniknu. Ako radia baby, najdi si ubytko, kup letenky a ides. Pozri aj airbnb.com.

tenerifka
14. feb 2021

Dobre hotely neobjednavaj nikdy cez Booking, vyjdu aj o 30-50% viac ako cez velke zname nemecke agentury, cez Booking sa oplatia hotely nizsej kategrie a aprtmany, prip.vyuzit len ako vyhladavac. Velakrat sa uz oplati objednat priamo cez hotel cez web, treba porovnat ceny