Akú cestovku odporúčate?
Ženy ktoré ste teraz niekedy cestovali prosím cez koho ste isli ?
Ďakujeeem
@maca1984 rozmýšľala som nad kartagom no sú tam zle recenzie ale to asi všade keď kvôli korone nevracajú peniaze za staršie zájazdy keďže nemajú z čoho :/
Hydrotour, ale teraz by som neriešila nič, počkaj do leta či sa vôbec niekde bude dať nech si nenarobis zbytočné nádeje a potom starosti.
a hlavne sa pýtaj na všetko, ja som písala so známou ta ma CA a nemá teraz nikoho vonku, že to je o drzku, mali Omán v ponuke ale zrušili.. lebo test na svk 70€ a aj po príchode na svk dalsich 70, v Ománe 50 po príchode a 50eur po odchode, tam povinná 8 dňová izolácia v hoteli na izbe a ani k moru nemôžeš po novom plus keď sa vrátiš karantena 14 dní tu na svk.. 2 dní dozadu sme sa o tom bavili...takze zistuj a pýtaj sa všetko čo Ti napadne....
pozeraj to,co ta zaujima,kam by si vypadla...ako pisem,nie kazda ck ma v ponuke vsetko mozne.Dakde testy nepotrebujes,dakde ano.
V Kartagu mame aj my peniaze,resp.mame od nich voucher za neuskutocneny zajazd v roku 2020.
My chodime cez nu do bluharska spokojnosť😊
Jednoduché žiadnu, treba kúpiť letenku nájsť ubytovanie na booking a ist
Není jednoduchšie si nájsť lacnú letenku a cez booking ubytovanie?
Cestovky cochvila zaniknu. Ako radia baby, najdi si ubytko, kup letenky a ides. Pozri aj airbnb.com.
Dobre hotely neobjednavaj nikdy cez Booking, vyjdu aj o 30-50% viac ako cez velke zname nemecke agentury, cez Booking sa oplatia hotely nizsej kategrie a aprtmany, prip.vyuzit len ako vyhladavac. Velakrat sa uz oplati objednat priamo cez hotel cez web, treba porovnat ceny

Ahoj,je jedno cez koho,podstatne mas kam..lebo nie vsetky ck ponukaju vsetko,takze zalezi na tom,kam chces ist