Aký je Dubaj?
Aký je Dubaj je tam čo robiť čítala som ,že na nudu nie je čas.
Dubaj je v pohode, vela toho co robit, rovnako aj nedaleke Abu Dhabi. Kazdopadne ak do Dubaja velmi rozmyslajte nad lokalitou inak sa moze stat ze zostanete v Hotely uprostred nicoho. Odporucam Dubai Marina
@anonym_61f522 to nie je rypanie, to je nastavenie zrkadla ;) skus si este raz precitat svoje prispevky a mozno uvidis, kto rype...Pekny vecer a zivot
@anonym_61f522 ty strapnujes inú,keď niekto upozorní teba,tak už je zle. Nabudúce to nerob a vyhneš sa tomu.
@sunchine my chodime pravidelne. Za mna top dovolenka vzdy, jedine co pretrpim je let. Byvame vacsinou nz palme, je tam krasne. Na Dubaji mam rada to, ze izba v hoteli ma 100m2, ze sa citim vitana, ze tam vsetko funguje a vsetko je ciste. Chodime april a november, kedy je prijemnych 30 stupnov. A ci tam je co robit? Jezismaria, delfinarium, museum of future, dubaj mall, fontana, ktora od 6pm ide kazdu pol hodinu, burj khalifa, kupanie na palme, legoland, Aya a milion inych veci. Dubaj je iny, je inovativny a ponuka naozaj vsetko.
Chodime pravidelne aj dvakrat do roka, ked si potrebuje oddychnut a nemame cas lietat niekam dalej. My sme sa tam este nikdy nenudili. Ako nam rastli deti, tak sme obmienali aktivity. Su tam vyborne sluzby, kratky let a rozne aktivity. Chod a uvidis sama. Precestovane mame dost ale ak si mozem dovolit aj dovolenku len pre unavu, tak beriem Dubaj ale je pravda, ze super bolo aj Abu Dabi.
Chodime pravidelne aj dvakrat do roka, ked si potrebuje oddychnut a nemame cas lietat niekam dalej. My sme sa tam este nikdy nenudili. Ako nam rastli deti, tak sme obmienali aktivity. Su tam vyborne sluzby, kratky let a rozne aktivity. Chod a uvidis sama. Precestovane mame dost ale ak si mozem dovolit aj dovolenku len pre unavu, tak beriem Dubaj ale je pravda, ze super bolo aj Abu Dabi.
@anonym_063189 https://www.getyourguide.com/sk-sk/dubaj-l173/d...
Toto?Ved to je poriadna kolotociiaren ako jedine by stalo ale kvoli tomu by som cielene nesla ta jazda na pusti a to je vsetko.Ja by som sa tam nudila,milujem hory,turistiku stare mesta a histortiu,nebavia ma muzea a traone atrakcie,po takych nechodim na dovolenkach..
Toto?Ved to je poriadna kolotociiaren ako jedine by stalo ale kvoli tomu by som cielene nesla ta jazda na pusti a to je vsetko.Ja by som sa tam nudila,milujem hory,turistiku stare mesta a histortiu,nebavia ma muzea a traone atrakcie,po takych nechodim na dovolenkach..
@anonym_2bba7b
Autorku vôbec nezaujíma, že ty by si sa tam nudila, lebo máš rada hory a turistiku. Založ si vlastnú tému a nespamuj tu.
Toto je typická choroba niektorých žien na Koníkovi, že komentujú, aj keď nemajú čo relevantné napísať.
Este nikto nespomenul Global village, pre mna to bol zazitok, a to nerada nakupujem. Je to otvorene od nejakej 16:00.
Umela.dzungla....:-) nevravim, e tam pekne. No raz stacilo.
@anonym_2bba7b
Autorku vôbec nezaujíma, že ty by si sa tam nudila, lebo máš rada hory a turistiku. Založ si vlastnú tému a nespamuj tu.
Toto je typická choroba niektorých žien na Koníkovi, že komentujú, aj keď nemajú čo relevantné napísať.
@jaja20 Ale ona sa pyta ano ci,nie ak toto je nazor,ze nuda.Nechapes?
@sunchine pozri sa Dubaj buď miluješ alebo nenavidiš,vid aj príspevky tu. Akú dovolenku chceš a môžeš si dovoliť takú tam budeš mat. Ja som Dubaj navštívila už viac ako 10x. Či to bola dovolenka v pare, alebo s detmi alebo sama. Je tam všade čisto a hlavne bezpečne. Chodievame vždy apríl a potom október/november. Keď chceš klasiku dovolenku a máš na to vyberieš si hotel v Marine. Obchody, promenáda, potraviny a lekárne máš všade po celej časti. Keď chceš dovolenku aktívnu každý deň si vieš niečo nájsť záleží od toho ci máš male deti, väčšie deti alebo idete ako partia. Pre mna je Dubai skvelý pomerne krátky let, garantované počasie a veľa možnosti.
Vsade klima, potom horucava. Vsade bolo ale cistucko .
Pozri si nejake.videa od cestovatelov, co , kde, ako.
@sunchine my chodime pravidelne. Za mna top dovolenka vzdy, jedine co pretrpim je let. Byvame vacsinou nz palme, je tam krasne. Na Dubaji mam rada to, ze izba v hoteli ma 100m2, ze sa citim vitana, ze tam vsetko funguje a vsetko je ciste. Chodime april a november, kedy je prijemnych 30 stupnov. A ci tam je co robit? Jezismaria, delfinarium, museum of future, dubaj mall, fontana, ktora od 6pm ide kazdu pol hodinu, burj khalifa, kupanie na palme, legoland, Aya a milion inych veci. Dubaj je iny, je inovativny a ponuka naozaj vsetko.
@lianka123 prosím, čo je Aya?
Ja sa na let vždy teším, s Emirates je to zážitok
@lianka123 prosím, čo je Aya?
Ja sa na let vždy teším, s Emirates je to zážitok
@oliverceky https://www.aya-universe.com/ je to v malle, co je prepojeny s Raffles Dubai
Ďakujem pekne za komentáre, deti mám už väčšie (14,16) nevydržia dlho vylihovať na pláži majú radi múzeá, shopping proste sa túlať 😎
@anonym_2bba7b Kde sa pýta, áno či nie?
Prečítala si si s porozumením jej úvodný príspevok?
A bola si tam vôbec niekedy?
@jaja20 pytala sa aky je dibaj,tak jej pisem ze co ma rada tieto nudne veci ak ano tak kludne sa tak moze zabavat.Ja nvm co ma rada ale tak ak pise ze na nudu nie je cas ,tak asi ano,ja si to predstavujem ako velka nuda ,preto pisem ze nemoze to porovnavat s opravdovou zabavou,a nie pozerat muzea a nakupovat harabudry,ale tak je to moj nazor a normaone diskutujem.
@anonym_ee876d Ani mne sa nepaci gyc hlavne mi tam chybaju chodniky a vadi klima a gyc
@anonym_2bba7b Tam nie su chodniky?
v Dubaji sa nudiť nebudeš ak si bohatá 🤷 tam je všetko len na to musíš mať peniaze 😀 to nie je ísť "zadarmo" do prírody, toto je proste niečo úplne iné
Dubaj je pre mna jedno z najsmutnejsich miest sveta. Predstav ze si bilionar , sikovny, uspesny. Kupis si yachtu , si na seba hrdy ze ako to cele zvladas....a potom ta napadne ist do dubaja kde je ta tvoja yachticka iba na posmech a musis sa cele dnii kukat na 10x krajsie ako ta predbiehaju...... Dubaj je o ukazovani sa , urcitemu typu cloveka to vyhovuje , vsetkym ale nie .
@beata_k minimum,vsade oen autom
@beata_k To je veľmi trefná poznámka — Dubaj je známy tým, že je silne orientovaný na autá, a mnohé časti mesta sú navrhnuté skôr pre vodičov než pre chodcov. Aj keď existujú chodníky, často sú neprepojené, málo využívané alebo nepraktické kvôli horúčavám a vzdialenostiam. Preto sa veľa ľudí vo videách sťažuje, že sa tam nedá normálne chodiť pešo.
A to mne by vadilo chodit vsade autom a z klimy do klimy,ja milujem cyklistiku a chodit pesi,my sme aj na olaz chodili 4km pesi.
@jaja20 pytala sa aky je dibaj,tak jej pisem ze co ma rada tieto nudne veci ak ano tak kludne sa tak moze zabavat.Ja nvm co ma rada ale tak ak pise ze na nudu nie je cas ,tak asi ano,ja si to predstavujem ako velka nuda ,preto pisem ze nemoze to porovnavat s opravdovou zabavou,a nie pozerat muzea a nakupovat harabudry,ale tak je to moj nazor a normaone diskutujem.
@anonym_2bba7b Jaj, anonym, takže ty si tam vôbec nebola, len si to predstavuješ.
To hovorí za všetko.
@anonym_2bba7b Jaj, anonym, takže ty si tam vôbec nebola, len si to predstavuješ.
To hovorí za všetko.
@jaja20 ach boze moj jajka
@anonym_2bba7b vidis, ty by si sa nudila, my sa tam nenudime. Mame toho precestovaneho velmi vela a predsa do Dubaja idem vzdy s radostou. Viem si to tam poriadne uzit. Nuz existuju aj pozitkari, ktori minu svoje prachy aj takto.

@sunchine Veru je tam čo robiť a nenudit sa