Aquapark Turč.Teplice v marci s deťmi

erienka
12. feb 2019

Ahojte, radi by sme išli v marci s deťmi (2 a 5 rokov) na nejaky vylet. Uvažovala som o aquapaku v turčianskych tepliciach. Je to dobry napad ist tam s detmi v marci? Budu sa tam mat kde kupat, ked su vonkajsie bazeny zavrete?
dakujem vopred za nazory

kika025
12. feb 2019

Ahoj.Urcite sa vyberte počas týždňa lebo cez víkend je aquapark preplnený a neužili by ste si dostatočne. A čo sa týka bazénov vonku sa dá kúpať aj v zime, kvôli tomu tam aspoň my chodievame najradšej lebo voda je termalna, prijemne teplá.Ale ak by vám to nevyhovovalo vo vnútri je veľký bazén kde sa deti vybláznia,no potom už len bazén s horúcou vodou kde sa neodporúča dlhší pobyt a ešte relaxacny bublinkovy bazenik určený len na sedenie a vegetenie 🙂ale určite budete spokojní za mňa 👍👍👍

hettinka
12. feb 2019

@erienka V zime sa mi viac páči v aquaparku v Dolnom Kubíne, kde je všetko pod strechou ... pre malinké deti do 3 rokov v Turčianskych Tepliciach toho moc nie je, v letnom období je tam detský bazén, ktorý ale mimo sezóny nefunguje. Sú tam 2 tobogány, pre deti použiteľný len 1 a aj to len pre toho staršieho, vonku jedna šmýkačka. Ale ak bude zima a veterno, tak pre deti nevyužiteľné. Išla by som tam s deťmi tak od mája, ked už to funguje v pohode celé.
Vovnútri jeden okrúhly bublinkový bazén v časti aquapark, potom na druhej strane v kúpeľnej časti spa je jeden rodinný bazén, kam ale chodia aj s chorými deťmi často ludia, ktorí sú tam v kúpeloch, takže to nie je na žiadne veľké "bláznenie". A ešte jeden horúci, kam deti vôbec nesmú a 1 vírivka, permanentne plná žien 50+.
Okrem toho, do termálnej vody by som s takým malým dieťaťom nešla, aspoň do 3 rokov.

hadecka39
12. feb 2019

Podľa mňa to nie je aquapark pre deti v takomto období. Asi by ste sa tam s nimi nudili. Vnútrajšok nie je takýmto deťom až tam moc prispôsobený

erienka
autor
12. feb 2019

@hettinka dakujem za recenziu, turčianske teda aspoň nateraz škrtám. Pozriem ešte ten dolný kubín

deti95060810
12. feb 2019

Dolný Kubín - super.Je to pod strechou môže byť von aj snehová fujavica, dnu je výborne.