Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
@vladimirmichalcik nemam stou skusenosti mam sygic v telefone a novu navigacku Garmin
@andrejka10 Ďakujem, si milá.... som rád, že to niekomu pomohlo. Ono to zase ani nie sú až také aktuality, nakoľko to tak funguje stále, takže všetko čo som popísal, bude aktuálne aj toho roku :D
@luanas V Bulharsku kúpiš diaľničné na benzínkach a ako som už napísal, týždenná stojí 5.-€ a mesačná tuším 13.-€. Takže ak si kúpiš dve týždenné, tak ušetríš 3 euráče, čo máš dva veľké trojuholníky pizze a ešte ti pár centov zvýši :D
Ahojte vo spolok ja som si kupoval madarsku mesacnu na pumpe v sahach, mesacnu rumunsku hned na hraniciach to su virtualne a bulharsku tiez mesacnu to uz bola nalepka.Na tyzdennych ojebavali prepacte za vyraz
1.8 hlasim odchod o 11:00 zo Zvolena na Sahy smer Miskolc, Bukurest, Ruse, Varna.Ak ma niekto zaujem o jazdu v kolone nech sa ozve.Alebo sa pridam ja z mojou starou sunkou Feliciou😀
@alexsk tak ja som bola v primorsku už neuveritelných 11 krát a tento rok chcem ísť zas ....môj osobný názor je žiadna cestovka ani booking prísť tam na hotove a nájsť ubytovanie podla vlastných predstáv od menej náročných až po tých najnáročnejších ubytko si tam nájde každí jeden ....obyvatelia Prímorska sú veľmi priatelskí a pokial je to v ich silách výdu vám v ustrety aj s cenou .....nikdy sme nemali problém ubytovať sa hotelov a penzionov je tam viac než dosť
Tak ako lidicky? Uz sa to blizi🙂
Ahojte ludkovia.Zas ideme spolu 6 felicii a zatial jedna octavia.😀 Aj teraz sa pojde cez trafalsgarsku magistralu aj ked minuly rok nas tam postretla ohromna burka z bleskami.:O ale v pohode.Rumuni su super, cesty maju lepsie a na tych medzinarodnych sa jazdi 100.Na hraniciach ziadne kolony a ked vas zastavia policajti, nieje problem dohovorit sa.Vedia par jazykov, pochopite.Bucurest som obchadzal "obchvatom" ale obisiel som ju.V noci pozor na psov ktory asi nemaju radi auta lebo bezia za kazdym co ide. Co sa tyka cerpacich stanic je ich tam dost. Na pumpach ciste zachody a mila obsluha hovoriaca aj anglicky. Platobne terminale funguju. Takze ja len kladne hodnotenie. Ak mate nejake otazky kludne piste.
Kire666 odkial presne si?
Ľudkovia, kto máte skúsenosti s Obzorom? Rozmýšľam, že možno by sme tento rok skúsili ísť tam. Aká je cesta cez Rumunsko? Doteraz som vždy išiel cez Srbsko.
Ahojte cital som vsetky prispevky hlavne od milanchemik, ktory chodi cez Srbsko a aj my sa chceme vybrat, alebo skusit to Srbsko a teraz citam, ze milanchemik uvazuje cestu cez Rumunsko. Tak ja uz neviem kade by bolo idealne ist? 😒
@henrytomasino Nestresuj.... :D Cesta cez Rumunsko je asi 1% šanca. Pýtal som sa viac menej zo zvedavosti a zistil som toto. Kto má záujem dostať sa do Bulharska čo najrýchlejšie a najpohodlnejšie, tak nech neváha a ide cez Srbsko. Kto už berie za dovolenkový oddych aj cestu do letoviska a chce sa pokochať krásami rumunských karpát pomalšou jazdou, tak nech si zvolí túto trasu :D
@milanchemik A este by som sa chcel spytat ake su cesty v Bulharsku? Kolega mi hovoril ze nemam ist na aute lebo si tam rozbijem napravy. Zevraj katastrofalne cesty.
nemá niekto skúsenosť s cestou smer Deva?
Lidicky, Obzor je jedna super oblast.Ciste upravene plaze, ubytovanie na urovni.Do polnoci je tam hurhaj a potom ako keby vyppy elektrinu.Klud.Rano to oziva okolo 9.A co sa tyka v Bulharsku ciest je to lepsie ako u nas to mi verte.Nejdem tam prvy krat a preto sa vraciam tam rad.Ked sa boji niekto o svoje napravy na aute tqk nech ide autobusom alebo lietadlom.Ja chodim starou sunkou "feliciou" a neoplakavam napravy.
Smer Deva je dobra volba ale su aj lepsie trasy
@henrytomasino Tvoj kolega je buď veľký srandista, alebo bol v Bulharsku cez vojnu. Drvivú väčšinu cesty cez Bulharsko ideš po diaľnici z ktorej je väčšina nová. A tá mizivá časť cesty, ktorú v Bulharsku absolvuješ mimo diaľnic je asi tak trikrát lepšia, ako cesty u nás. Bol som tam už tuším 5x a mám sedmičkové BMW, ktoré by som si úmyselne nedal rozmlátiť na nekvalitných cestách. Naša medzinárodná cesta E50 medzi Zvolenom a Košicami je oproti Bulharským cestám skutočný tankodrom 😉
Ahojte upozornujem ze most ponad Dunaj v Ruse na prechod do Bulharska je v rekonstrukcii.Je tam vraj semafor.Takze odporucaju kompu alebo ine prechody ak niekto nechce cakat.Informacia je stopercentna.
@henrytomasino bulhari nemajú až tak katastrofalne cesty a od sofie až po burgas je dialnica je to take ako aj u nas 🙂
Tak vdaka za rady dovolenkari 😉 skusime to na aute ideme prvy krat. Navigacia tomtom dufam ze nesklame a povedie nas spravnou cestou 🙂
Ja som mal sygic v telefone a bez problemov.

@sopro Navigon navigácia je myslim si spoľahlivejšia 😎