Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
cierna diera🙂vletiet maximalne 40 - tkou😀
ani neviem ci u nas taka je😒
pri prvej za hranicami je pri nej napis 🙂 pozor zviste svoju opatrnost. dokonca aj v ang jazyku 🙂
@bg2014 Presne na Teba som myslel ja tiez pojdem v tom istom datume okolo 22.7 tak,ze Ta beriem za slovo len uz nie na 14 noci Obzor,ale druhu polku volim priamo vo Varne,spominal som Ti po com tuzim.Verim,ze Vam to pivo vyjde a potom mi sprostredkovane povies.Hlavne si to uzite ved uz sa nam to blizi.
jedna smutnejsia
@bg2014 Ved si cital kupala sa po 18.00 ked uz neboli na plazi plavcici.Tak,ze jednoznacne podcenila situaciu a asi aj precenila sily.Ono ludom lezie na nervy to neustale vypiskovanie,ale nieco to do seba ma ked tam ten plavcik je.No netvrdim ,ze som to nikdy neporusil a kupanie v noci cestou z baru malo tiez nieco do seba🙂
no dnes mame asi priliv ako tak pozeram a je chladnejsie ale od 18 teho som vybavil super pocasie
Nejake video dajte
@nuska ahoj, my sme isli cez rumunsko a vobec som sa necitila nejak ohrozene alebo v nebezpeci, dokonca sme tam prespali v krasnom vonavom cistom hoteli 🙂 takze nic nemozem zle povedat 🙂 a vo velkom sa buduju dialnice, tie nase predrazene a dokoncene v nedohladne sa mozu schovat 🙂
Za chvilku startujeme smer bran 🙂 info zasa budem davat aktualne z hranic :D aj cenu benzino v ro poslem 🙂 dneska zima a zamrecene. Idealne na cestu. Len lutujem tych co vcera prisli..
Pred chvilou mi volal kamarat zo Zlatych pieskov.Povedal,ze je pod mrakom a dost chladno mozno 20 stupnov to bolo okolo 10.00 hod.Trocha ich to zaskocilo inak more teplucke.To pocasie je posledne dva dni vrtkave.
V Obzore je teraz 24. Rano bolo pod mrakom ale teraz uz prazi riadne. More je teplucke.
My sme kusok od zlatych pieskov, rana su chladne, ale akonahle vyjde slnko, tak neskutocne prazi 🙂

co znamena tato znacka? nasla som na nete vysvetlenie, ze "diery na ceste"...iba v Bulharsku som ju videla doteraz