Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
Vyrazili sme o pol deviatej z Obzoru, Rumunsku hranicu sme prešli do 30 minút. Cez obchvat sme nešli ale na Vanatori Mici, cesta v pohode, ideme plynule, sme pred Sibiu. V protismere je väčšia premávka.
O týždeň vyrážame autom do Bulharska, ešte sme tam neboli. Zaujímalo by ma ktorí ste tam už dovolenkovali, či uzavierate krátkodobé havarijné poistenie, ktoré zahŕňa aj vandalizmus, ak áno, v ktorej poisťovni resp. aké máte skúsenosti s krádežami auta alebo aj cenností v Bulharsku?
Dnes sme sa vratily. Hranice BG Srb sme prekrocili za 15 minut okolo polnoci. Srb Hu sme stali vyse hodiny okolo obeda. Isli sme s viacero prestavkami. Opacmy smer bol na veeeeelmi dlho.
Ahojte sice nejdeme autom ale letecky ale kedze je tu tema bulharsko tak sa chcem opytat boli ste niekto v hoteli pwrla na zlatych pieskoch? Ak ano ako tam je dakujem a ake je terz v bulharsku pocasie?
Sobota odchadzame autom cez RO smer Sozopol už sa neviem dočkat🙂😀
Ide ešte niekto v sobotu z vychodu cez RO?
Stvrtok odchadzame smer Pomorie cez Srbsko🙂
My ideme z Kosic v sobotu 2 auta cez Srbsko, mozno sa s niekym vidime😉
@bg2014 Ajj ja si myslim 😉 jeden rok sme šli a kdesi v HU sa knam pridali jedny slovaci z SN vybrali sa bez mapy navigacie 1krat na Slnečne bez klimy na Thalii som nechapala a celu cetu šli za nami až do Burgasu no neviem kde by skončili keby že nas nestretnu ešte mapu sme im dali keby že sa stratili😇
tak ja to mam este za 41 hodin a padam
@anonymka11 akurat sme sa dnes vratili so Zlstych, byvali smw v hoteli Gradina. Zlate piesky su plne Rusov v kazdom hoteli.

To mate ok