icon

Autom do Bulharska

mayca20
18. jún 2013

ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem

miro973
28. júl 2017

@gemini2 zajtra ideme aj my 2 auta od KE smer Bulharsko cez Rumunsko

antoniab
28. júl 2017

@gemini2 daj info potom ako kranevo pocasie a tak .... šťastnú cestu 😉

adkaj43
28. júl 2017

@gemini2 Prosím daj potom info ohľadom solnej bane , castle bran a pod. Ideme 2.8 a chceme dať poznávačku Rumunska 😀

gemini2
28. júl 2017

Budem sa snazit informovat, ja som taka nasa GPS :,D vybrala som trasu a budem navigovat 😀

doly7
28. júl 2017

@adkaj43 No neviem,ale Bran ma nejako neocaril.Je to len biznis.Ale mozno budete mat iny nazor.Pripadalo mi to ako polske trhy a nad tym hrad aky najdete aj na slovensku.Keby,ze nemam magnetku s podobiznou Tepesa tak ani neviem,ze to je "Drakulov" hrad aj ked podla historie sa nachadza uplne inde.

adkaj43
29. júl 2017

@doly7 čo som videla na nette ohľadom hradu, tak ani toho moc neočakávam.... len prvý krát po rokoch neletíme rovno k moru, ale robíme poznávačku 😀 ..... od solnej jaskyne očakávam viac .... tak dúfam, že nesklame 😀

adkaj43
29. júl 2017

@gemini2 podobne je to aj u nás ... 😀

pakadaj84
29. júl 2017

Tak veci už pobalene už len naložiť do autá a zajtra vyrážame smer Kiten Primorsko

makovicka8
29. júl 2017

@pakadaj84 zajtra aj my na slnecne

antoniab
29. júl 2017

@bg2014
@doly7 ak kúpim dialničné znamky online stači mi povrdenie čo mi pride na mail vytlačiť v maďarsku musím mať a v rumunsku tiež ? dakujem

bg2014
29. júl 2017

@antoniab asi staci ja kupujem na pumpach ale Doly7 ti vecer napise, on je online nakupca

bg2014
29. júl 2017

juuuuj ta dnes bolo bars fajne, more teple pokojne, slnecko vysoko,este zajtra zeby vydrzalo posledny den a v pondelok haide domov, ale velmi rychlo to zbehlo uz aby bol aspon silvester😉

2neluska
29. júl 2017

Aká je momentálna situácia na horgosi?

lilylilylily
29. júl 2017

Nájde sa niekto,okolo 17.8.,kto by bol ochotný vziať ma s maličkou čivavou?(Ž/39).

gemini2
29. júl 2017

Salina turda je krasna v rumunsku, odporucam!!!!! Vstupne 30lei. V Sighisoare je prave nejaky festival kopec stankov, niet kde zaparkovat.

doly7
29. júl 2017

@antoniab Len to vytlac a v mafarsku Ta registruju aut.cez kamery v RO na hranici.Len nezabudni z RO Ti najprv pride potvrdenie o zaplateni az potom faktura cosi v nazve"fiskal faktura" tak,ze to je to potvrdenie.

doly7
30. júl 2017

Obzor kusok od centra.Ale to sme nasli az vcera inak 7 leva dazdnik 7 leva lehatko.Bolo to popoludni.

gondulka
30. júl 2017

@bg2014 a o kolkej idete? My tiez odchadzame zajtra

chlucia
30. júl 2017

Ahojte, dnes ráno o 4 som sa vrátila z dovolenky v Bulharsku, taktiež autom (Bardejov - Bývalá) - 15 - 16 hod. cesty. 🙂

bg2014
30. júl 2017

@gondulka no rano o 8 idem z primorska do obzoru za dolym a okolo 15h odchadzam odtial do kosic aby som prisiel domov ut., rano okolo 6-7 zalezi od hranic

bg2014
30. júl 2017

mozno aj preto ze to je posledny den ale dnes bolo vsetko najsuper vlny paradne more teplucke, este aj jedlo bolo najsamlepsie, posledne pivo, chutilo ako to prve naj, takze opet o rok, teda, mozno , asi urcite🙂

doly7
30. júl 2017

@gondulka Tak to ubehlo ,ze som si to ani neuvedomil ,ze koncis ,tak stastnu cestu ja odchadzam az 5.8 v sobotu.Potom zhodnotime ci to bola dobra volba a ako ste sa mali.Okrem tych dvoch dni to bolo snad dobre.TAK OPATRNE A S DOMYSLOM.

bg2014
30. júl 2017

@doly7 vymysli kde dame obed

doly7
30. júl 2017

@bg2014 To mas za odmenu aby si bol spokojny.Hlavne nic nezabudni tak ako nasi susedia navigaciu tak ju budem posielat do ciech.Posledne pivo chuti vzdy naj a nezabudni,ze bg 0,5 promile tak ,ze stihas ,ale neodporucam aj rano to uplne posledne.Dufam,ze bude vasniva rozlucka s bulharskom.Zajtra Ta ocakavam ja to tu este za Teba tych 6 dni odtrpim😎

bg2014
30. júl 2017

@doly7 ano ano viem ale pivo uz bolo posledne teraz na obed uz sa budem napchavat iba colou 🙂okolo 10,30h -11,00h som v obzore

doly7
30. júl 2017

@bg2014 Ty da neboj na to uz myslim len vyberam prostredie a tazko sa orientujem ci chces vyhlad na more,alebo mesto.Vcera som jedol uzasny steak s omackou peeper steak s opekanymi zamiakami ,zelenina no poviem druhy orgazmus.Je to nadsadene ,ale mame v centre typ od domacej a stoji to za to.

bg2014
30. júl 2017

@doly7 ja som mal tiez teraz na obed cosi co som este nejedol bolo to vyborne,kukaj ked tam budu varit maso zemiaky a robit salaty je mi jedno ci budem sediet chrbtom alebo celom k moru😀😀

gondulka
30. júl 2017

@doly7 odchadzame skor deti susedobe maju vrevne problemy inak bolo super az na cestu pobludili sme zato som sa pytala bg kedy odchadza ideme tym smerom na LE len to je skoro o 15 pojdeme asi az okolo 19

gondulka
30. júl 2017

@bg2014 skoda. ze nejdes okolo 19 aj my ideme z Obzoru

doly7
30. júl 2017

@gondulka Skoda ,ze Vam to casovo nevychadza,ale ako som uz pisal solo je pre mna lepsie a aj bg sa s tym asi stotoznuje.Podstatne je aby bola cesta v pohode.Ja koncim 5.8 rano idem este cez Varnu pre syry a vecer spim v Raminicu Valcea tak ratam,ze 6.8 vecer sme doma potom zhodnotime.Drzim palce.