Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
musim skonstatovat po vcerajsej obhliadke plaze s tou super promenadou a tymi restikami v obzore so sprievodcom (DOLY7)🙂👍, ze si to dam buduci rok na 50 /50 s primorskom , velmi pekne
zhodnotenie, nabehane 2940km , palivo 197litrov , 206ecka, 16 ecka HU matrica, 7 ecka RO vineta, 15 ecka BG vineta plus mosty 5 ecka naklady celkovo 249 ecka
😝
Ahojte chcem sa opýtať všade kupujete 30 dňové známky?A v maďarsku ak si dobre pamätám je to prvá benzínka za hranicou?ďakujem
@evka1247vsade pokial ides na viac ako 7resp 10 dni a ktorym smerom ma byt ta prva benzinka, nepises kade ides, ale ked cez KE, tak ta prva je v podstate az vo FORRO - ENCS molka, a je to okolo 20km za hranicou
@bg2014 Uz tahame za kratky koniec,ale ved sme tu uz dost dlho.Pocasie stale krasne len dnes v Obzore trocha vlny tak ako vcera v Kraneve.Po 15 dnoch sa nam v sobotu bude tazko odchadzat.Ked to tak zoberiem za tu dobu jeden den teply dazdik popoludni a jeden den chladnejsie a prsalo cely den tak,ze pocasie si objednal super.Buduci rok tiez objednaj je na Teba spolahnutie vino dodam urobime bartrovy obchod Ty pocasie ja vino.😎
to slovne spojenie za hranicou je trocha od veci tak ako som pisal je to az 20km mozno trocha viac ,kludne to tam kup ak nechces cez net a 10 dni to je presne taka doba ze musis kupit mesacnu lebo ina sa ti neoplati financne,
@bg2014 To som nevedel,ze dialnica je az dalej mi vlastne nabiehame priamo z dialnice na dialnicu a viedli sa dlho polemiky o tom ci mozes par km prejst bez a potom kupit a skoncilo to tak,ze ani km.U nas je predaj v Rajke aj na nasej aj madarskej strane.Cez Kosice som isiel raz a to uz davno tak si nepamatam.Poucil si ma.Neviem preco tak odmietate ten net.Raz sa zaregistrujem dam heslo a potom sa kazdy rok len prihlasis zadas novy datum a tlacis.Mas tam aj historiu nakupu z minulych rokov akurat rumuni chcu okrem spz aj VIN.Nic zlozite a prakticke.

@lussinda2 dnes na SK na zdechnuti, zatial iba 33-35 neviem ani kde sa mam skryt, 😈