Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
@antoniab Poviem pravdu,ze ani neviem tam kde roky bol uz nieje bolo to pri Nikovi.Neviem kam ho presunuli.Rumunsko je krasne,ale v horach a ked nie zakruty tak ani hory neskusaj.Prijemny pobyt uzite si to.Cesta domov fajn az na dialnicu za Budapestou 30 km kolona a prietrz mracien zdrzanie 3 hod.Rakusaci kontrolovali migrantov tak sme dorazili az dnes nadranom inak cesty bez zdrzania.Varna je super.Kazdy rok tam cosi nove najdem preto buduci rok na tyzden Varna a tyzden Obzor.
@doly7 našli sme v hoteli kirsten park aj krátku cestičku na pláž aj do centra volením tempom cca do 10 minut taze úplne v pohode okolie a uličky sú síce neupravené ale na odpadky a smrad sme este nenatrafili .... inak sme prekvapení ze sme došli na 1,5 nádrže 65e cca to sme tankovali za 47 plnú v maďarsku a bulharsku za 37e este nám ostalo ...
krásne foto pripomína mi to škocko tiez tam boli takéto úžasne cesty ako rekreačná cesta určite super ako cesta na dovolenku pre nás nevhodná ked zo zadu počuť kedy tam uz budeme 😅
dnes vecer zlaté piesky tak sa tešíme dúfam ze tiez nesklamú 😍
Cez HU je kade najlepsie ist? z KE na Miskolc a Debrecen? Dialnicne znamky ste kupovali v HU,RO,BG za EURA? Alebo ste menili predtym?
@antoniab Kristel Park je vlastne na rohu tak ,ze od mesta za nim do lava na plaz,ja som myslel,ze idete rovno na plaz od Vas a to usti skoro na zaciatok nudistickej smerom na Albenu.Je to taka nezazivna cesta su tam take betonove koryta nejakeho potoka.Toto a a aj ine veci ma po 20 rokoch v Kraneve donutili zmenit posobisko.
Super! 🙂 Ďakujem Vám za ochotu a príspevky. Napíšem ako sme došli a čo bolo po ceste pre aktualizáciu 🙂 Príjemné leto zatiaľ prajem.
@doly7 blbo som to napísala v kirsten park sme našli bankomat a na pláž chodíme tam sko píšeš popri ice black aréne .... 😉 zlate piesky ma neočarili myslela som ze tam bude niečo pre deti to v kraneve je vecer toho viac kolotoče skalacie hrady a tak ale nakúpiť sa tam da isto fajne este zájdeme kedze som dnes zaváhala 😅
Zaujimalo by ma ci tu niekto z Vas vie porovnat BG s Greckom, v Bg sa nam moc nepacilo, bola zima, potom zas velke vlny, riase, spatna strava atd. Dakujem
@doly7 áno a eifelovku ruské kolo a co bolo za ruským kolom neviem tam sme uz nešli deti boli uz unavene sak bolo uz 23.00 hodín chceli sme ísť na koleso ale bolo veľká rada na lístky tak ze pôjdeme inokedy ... nenakupovali sme pôjdeme pozriet varnu a tu morskú záhradu odporučili mi to a najlepšie sa nakupuje ked uz odchádzame ...
@rockodendronus Pozri naco porovnavat.Ako som vycitil bulharsko Ti nesadlo tak treba ist tam kde si bol spokojny a hlavne tam kde je zarucene pekne pocasie,male vlny a more bez rias.Ja som napr. spokojny a preto neporovnavam.Mal som krasne pocasie okrem jedneho dna,vlny aj male j velke a riasy som sice zazil tento rok len raz pri navsteve Kraneva ,ale beriem to tak ,ze patria k moru ako mrkva do zahrady.Myslim ,ze tymto som Ti odpovedal a zaroven vysvetlil,ze su tu ludia co BG preferuju a asi Grecko nepoznaju.Tento rok som ukoncil 21 sezonu ,ale ked ma chyti Grecko urcite to dam do fora auto greckom 2016.😎
@marekmajka ubytovany sme pri hoteli SUNY BAY na byte
Aj keď som sa na to pozrel lepšie a kvalitou ciest mi lepšie vychádza KE – Kechnec ( E71) – Miskolc (3) – Debrecín ( M35) – Oradea ( E79 – E60) – A3 autostrada Transilvania – Sebes ( A1) – Sibiu ( E81) – Pitesti ( E81) – Bucuresti obchvat na Ruse č. ciest 5 a E 85 – Razgrad ( E70) – A2 – Varna – Burgas ( A5 – E87) - Primorsko.
Skus si dat trasu oradea ,timisoara,vidin,sofia,burgaj je trochu dlhsia ale casovo kratsia lebo ides po dialnici viac
Zdravim. Tak uz sme doma. Cesta do Bg bola veeeelmi dlha, na Madarsko Srbskych hraniciach sme cakali 6,5 hodin stali sme v 6km kolone. No hrozne. Dovolenka super. Cesta domov uz bola lepsia na hraniciach srbsko madarsko sme čakali 20 minut a to iba preto ze maďari kazdemu kotrolovali kufor.
Pakadaj84 a ktorý deň v týždni ste išli?
No my sa chystame tiez ale dali sme si cestu tak aby nebol vikend ani tam ani spat, neviem ci to pomoze...
@pakadaj84 treba sa predbehnut cez parkovisko alebo popredbiehat cez odstavny pruh ako predbiehaju turci
Jednoznacne najlepsie ist cez rumunsko,radsej pojdem pomalsie ale pojdem a pozriem si aj krajinu a nie dialnicu a k tomu na hranici nikdy nevies co ta caka! Tiez som raz siel cez srbsko a 4,5 hodinove cakanie ma zabilo.

@p1981eta a predstav si ze som isiel a presne z devy do oradei ale nie cez arad ale da sa ist este jednou a tou som isiel pred 4 rokmi opravovali tam kazdu dedinu a semafor na kazdom niekde aj pol kilometri, ale ty si pisala ze lepsia na devu ako na cluj tak teraz nerozumiem preco tu pises oradea deva ked to zrazu uprednostnujes