Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
@bulharkaneli no ale vies namornici su otuzilci 🙂
@bulharkaneli musi byt horuci piesok a teple more a studene pivo to je potom ten pravy zazitok🙂
@bg2014 ale aj miestni ludia sa po 15 jula malo kupu -vtedy je more pre turistov vravia🙂 ,potom až po 20.8. zase začínajú odsledovala som to -iba rybári su v mori cez stred sezóny a bulhari z vnutrozemia na vikendy . Ti morskí obyvatelia si vyberajú 🙂
@bulharkaneli dobre vravia co nam budu zavadzat🙂oni robia biznis v tom case nemozu sa zabavat
@bg2014 že teple more -ja som bola v auguste na 28 st,teplota vody a ked piesok pali tak sa nezdržíš ani vo vode 🙂 ani s pivom .... Deti museli byt stale ponorene pod vodou inak sa spálili.Jak sa slnko odráža od vody sa človek strašne spali a vo vode ani to necitiš cez den-len večer spíš po stojačky 🙂
@bulharkaneli to je dobra teplotka akurat pre mna, detom das 60 faktor este aj vlasy namazes a v pohode, 🙂
@bg2014 😅
@bulharkaneli Vidim,ze ste rozbehli tu spravnu letnu temu na dovolenku.Uz len radsej citam.Ako som zistil skusenych je tu viac nez dost a az nedavno som si uvedomil,ze toto je stranka "vyhradne" pre zeny.Pekne leto na Obzor sa uz tesime.😎
ahojte vsetci.v auguste pojdeme zrejme do obzoru alebo slnecne pobrezie este uvidim po prvy krat autom zo4rocnym syncekom.ty ktory chodievate autami prosim poradte kadial sa oplati ist,kde co jak a ci hlavne vobec mat odvahu pustit sa autom na taku dlhu cestu s tak malym dietatom.co ak sa nieco pokazi,ci nastane nehoda ci cokolvek prosim?dakujem za kazdu radu a pomoc
Ahojte. Planujem odchod smer Kosice - Obzor 30.6.2018. Ak niekto v tom case ide dajte vediet, dvom autam sa podla mna ide lepsie.
@lussy83 Najrýchlejšia trasa je cez Srbsko. Od Hatvanu v Maďarsku Je až do Burgasu diaľnica, okrem 80 km úseku na konci Srbska. Dávnejšie som na tomto vlákne popísal o tejto ceste strašne veľa, všetko do podrobností. Poplatky za diaľnice v Maďarsku mesačný 18.-€, V Srbsku sa platí mýto a cesta ta aj späť stojí 25.-€ a v Bulharsku je nálepka mesačná za 15.-€ (môžeš aj týždenné ale tie ti budú treba dve a tie by ťa vyšli na 16.-€. Ak nepotiahnu turci húfne z dovolenky doma späť do Nemecka a Rakúska tak aj hraničné priechody budú celkom rýchle.
@milanchemik nechcel som ale musim s tebou nesuhlasit rychlejsia je pre stred a zapad slovenska, dal som si namahu a zostavil so 4 trasy ktorou by mohla lussy83 ist iba jedna jedna je casovo dlhsia ktora je cez rumunsko aj to len o pol hodky ale pri ceste cez srb by zrobila navyse oproti rumunsku tam aj spet 700 - 800 km co je podla mna nenormalne a zbytocne a predrazene ked ten cas podla googlu vychadza rovnako ale vieme ze hranice srb mozu a nemusia byt natrieskane,takze pre vychod ako je trebisov je to blbost ist cez srb tu si mozes pozriet mapy a casy aj km
https://www.google.sk/maps/dir/Trebišov/Košice/...
https://www.google.sk/maps/dir/Trebišov,+075+01...
a co sa tyka tej madarskej matrice ja nechcem rypat neviem kde to kupujes a su to iba 2 eura rozdiel co pises ale ked davas taku info tak by trebalo objektivne ale uz som to pisal v inom vlakne mesacna matrica stoji 4780 FT co je pri kurze ktory neklesol minimalne 5 rokov pod 300ft za euro max 16 eur ,
a este doplnim teraz som sa docital ze v srb zaviedli usekove meranie to znamena ze vas zmeraju na zaciatku a konci nejakeho useku prepocitaju a kedze v srb je povolena iba 120km/h a vy ju prekrocite pokuta je na svete plus k tomu priratame nekonecne cakania na hraniciach nie vzdy ale vacsinou tak mi to vyjde ako maximalne nevyhodna cesta, pretekari uz len za poplatok
Zdravim cestovateľov.ako som už písala ,chystáme sa 4 .7 na aute do Bulharska .Ideme 2 dospelý a 3 deti( 11,7,2 roky),rozhodli sme sa ,že sa po ceste niekde musela zastaviť - prespať,lebo to s deťmi nezvladneme. Chceli sme navštíviť Drakulov hrad ,no recenzie sú zle ,že sa neoplatí a ešte je to aj od ruky.ptosim poraďte mi ,kde sa pocad cesty môžme zastaviť na prespatie a zároveň niečo navštíviť.mozte aj kľudne konkrétne ubytovanie.budem vďačná za hocijakú radu.a ešte sa opýtam ,z domu ideme okolo 3 poobede ,čiže v Rumunsku budeme okolo 01:00 ,ubytuje nás niekto v tomto čase? Aby samanzel vyspal aj deti .potom by sme chceli niečo navštíviť ,okolo 12 poobede manžel išiel spať na ubytovňu a vyrazili okolo 20:00 až 22:00,je to tak možné? Dovolia to majitelia?? Aké máte skúsenosti? Prosím poraďte mi .Zuzana 82timka@azet.sk
hotel Ibis v Sibiu
@bulharkaneli a dá sa niekde blízko aj niečo navštíviť.co by zaujalo deti.? Ďakujem
@timka82 no navstivit 🙂 - naši po ceste su radi že su na hoteli a pri wi fi ale je to v centre a je tam vela toho-vid na nejakom bedekri -mesto Sibiu.My sme stihli veceru sprchu a rano frčali dalej
@miro973 napisal si najskor 30.6 a potom 25.6 tak kedy idete s ke?rozmyslame ze ubytko cez booking a tak pjdeme...
@bg2014 ano tak presne autom po prvy krat..suhlasim ze ked sa ide z vychodu je blbost ist cez srbov je to dlhsia trasa a zbytocne..
@milanchemik dakujem za ceny a rady vazim si to..
Z KE autom 18 august do Primorska ak sa chce niekto pridat.....viem aj ubytko na sukromi blizko plaze
@simone263337 my pojdeme po 14tom do bulharska uvidime este kedy presne ale my asi obzor alebo slnecne pobrezie...

@bg2014 jo ale sa aj kúpem v mori vždy po 15.6. tak mi kázal otec-on bol námorník vo Varne ako mladý v Cernomorskej flotile a tvrdil , že najlepší čas na obzor je po 15 juna . Dolu na Sozopol ,Achtopol a Sinemorec aj po 24.5.