icon

Autom do Bulharska

mayca20
18. jún 2013

ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem

bulharkaneli
11. máj 2018

@bg2014 jo ale sa aj kúpem v mori vždy po 15.6. tak mi kázal otec-on bol námorník vo Varne ako mladý v Cernomorskej flotile a tvrdil , že najlepší čas na obzor je po 15 juna . Dolu na Sozopol ,Achtopol a Sinemorec aj po 24.5.

bulharkaneli
Autor odpoveď zmazal
bg2014
11. máj 2018

@bulharkaneli no ale vies namornici su otuzilci 🙂

bg2014
11. máj 2018

@bulharkaneli musi byt horuci piesok a teple more a studene pivo to je potom ten pravy zazitok🙂

bulharkaneli
11. máj 2018

@bg2014 ale aj miestni ludia sa po 15 jula malo kupu -vtedy je more pre turistov vravia🙂 ,potom až po 20.8. zase začínajú odsledovala som to -iba rybári su v mori cez stred sezóny a bulhari z vnutrozemia na vikendy . Ti morskí obyvatelia si vyberajú 🙂

bg2014
11. máj 2018

@bulharkaneli dobre vravia co nam budu zavadzat🙂oni robia biznis v tom case nemozu sa zabavat

bulharkaneli
11. máj 2018

@bg2014 že teple more -ja som bola v auguste na 28 st,teplota vody a ked piesok pali tak sa nezdržíš ani vo vode 🙂 ani s pivom .... Deti museli byt stale ponorene pod vodou inak sa spálili.Jak sa slnko odráža od vody sa človek strašne spali a vo vode ani to necitiš cez den-len večer spíš po stojačky 🙂

bg2014
11. máj 2018

@bulharkaneli to je dobra teplotka akurat pre mna, detom das 60 faktor este aj vlasy namazes a v pohode, 🙂

bulharkaneli
11. máj 2018

@bg2014 😅

doly7
11. máj 2018

@bulharkaneli Vidim,ze ste rozbehli tu spravnu letnu temu na dovolenku.Uz len radsej citam.Ako som zistil skusenych je tu viac nez dost a az nedavno som si uvedomil,ze toto je stranka "vyhradne" pre zeny.Pekne leto na Obzor sa uz tesime.😎

bg2014
Autor odpoveď zmazal
lussy83
17. máj 2018

ahojte vsetci.v auguste pojdeme zrejme do obzoru alebo slnecne pobrezie este uvidim po prvy krat autom zo4rocnym syncekom.ty ktory chodievate autami prosim poradte kadial sa oplati ist,kde co jak a ci hlavne vobec mat odvahu pustit sa autom na taku dlhu cestu s tak malym dietatom.co ak sa nieco pokazi,ci nastane nehoda ci cokolvek prosim?dakujem za kazdu radu a pomoc

bg2014
17. máj 2018

@lussy83 obzor bude asi lepsi na 1x nieje az taky rusny ako slnecne

miro973
17. máj 2018

Ahojte. Planujem odchod smer Kosice - Obzor 30.6.2018. Ak niekto v tom case ide dajte vediet, dvom autam sa podla mna ide lepsie.

lussy83
17. máj 2018

@bg2014 do bg pojdem po15ty krst nie prvy..

lussy83
17. máj 2018

@miro973 my planujeme tu istu trasu no v auguste..skoda

miro973
Autor odpoveď zmazal
miro973
17. máj 2018

@lussy83 Skoda. Ja zrejme pojdem este raz, ale okolo 25.6. Kde mate ubytko, alebo hladate na mieste?

bg2014
17. máj 2018

@lussy83 aha takze autom po 1x?

milanchemik
18. máj 2018

@lussy83 Najrýchlejšia trasa je cez Srbsko. Od Hatvanu v Maďarsku Je až do Burgasu diaľnica, okrem 80 km úseku na konci Srbska. Dávnejšie som na tomto vlákne popísal o tejto ceste strašne veľa, všetko do podrobností. Poplatky za diaľnice v Maďarsku mesačný 18.-€, V Srbsku sa platí mýto a cesta ta aj späť stojí 25.-€ a v Bulharsku je nálepka mesačná za 15.-€ (môžeš aj týždenné ale tie ti budú treba dve a tie by ťa vyšli na 16.-€. Ak nepotiahnu turci húfne z dovolenky doma späť do Nemecka a Rakúska tak aj hraničné priechody budú celkom rýchle.

bg2014
18. máj 2018

@milanchemik nechcel som ale musim s tebou nesuhlasit rychlejsia je pre stred a zapad slovenska, dal som si namahu a zostavil so 4 trasy ktorou by mohla lussy83 ist iba jedna jedna je casovo dlhsia ktora je cez rumunsko aj to len o pol hodky ale pri ceste cez srb by zrobila navyse oproti rumunsku tam aj spet 700 - 800 km co je podla mna nenormalne a zbytocne a predrazene ked ten cas podla googlu vychadza rovnako ale vieme ze hranice srb mozu a nemusia byt natrieskane,takze pre vychod ako je trebisov je to blbost ist cez srb tu si mozes pozriet mapy a casy aj km
https://www.google.sk/maps/dir/Trebišov/Košice/...

https://www.google.sk/maps/dir/Trebišov,+075+01...

a co sa tyka tej madarskej matrice ja nechcem rypat neviem kde to kupujes a su to iba 2 eura rozdiel co pises ale ked davas taku info tak by trebalo objektivne ale uz som to pisal v inom vlakne mesacna matrica stoji 4780 FT co je pri kurze ktory neklesol minimalne 5 rokov pod 300ft za euro max 16 eur ,

bg2014
18. máj 2018

a este doplnim teraz som sa docital ze v srb zaviedli usekove meranie to znamena ze vas zmeraju na zaciatku a konci nejakeho useku prepocitaju a kedze v srb je povolena iba 120km/h a vy ju prekrocite pokuta je na svete plus k tomu priratame nekonecne cakania na hraniciach nie vzdy ale vacsinou tak mi to vyjde ako maximalne nevyhodna cesta, pretekari uz len za poplatok

timka82
18. máj 2018

Zdravim cestovateľov.ako som už písala ,chystáme sa 4 .7 na aute do Bulharska .Ideme 2 dospelý a 3 deti( 11,7,2 roky),rozhodli sme sa ,že sa po ceste niekde musela zastaviť - prespať,lebo to s deťmi nezvladneme. Chceli sme navštíviť Drakulov hrad ,no recenzie sú zle ,že sa neoplatí a ešte je to aj od ruky.ptosim poraďte mi ,kde sa pocad cesty môžme zastaviť na prespatie a zároveň niečo navštíviť.mozte aj kľudne konkrétne ubytovanie.budem vďačná za hocijakú radu.a ešte sa opýtam ,z domu ideme okolo 3 poobede ,čiže v Rumunsku budeme okolo 01:00 ,ubytuje nás niekto v tomto čase? Aby samanzel vyspal aj deti .potom by sme chceli niečo navštíviť ,okolo 12 poobede manžel išiel spať na ubytovňu a vyrazili okolo 20:00 až 22:00,je to tak možné? Dovolia to majitelia?? Aké máte skúsenosti? Prosím poraďte mi .Zuzana 82timka@azet.sk

bulharkaneli
18. máj 2018

hotel Ibis v Sibiu

timka82
18. máj 2018

@bulharkaneli a dá sa niekde blízko aj niečo navštíviť.co by zaujalo deti.? Ďakujem

bulharkaneli
18. máj 2018

@timka82 no navstivit 🙂 - naši po ceste su radi že su na hoteli a pri wi fi ale je to v centre a je tam vela toho-vid na nejakom bedekri -mesto Sibiu.My sme stihli veceru sprchu a rano frčali dalej

lussy83
18. máj 2018

@miro973 napisal si najskor 30.6 a potom 25.6 tak kedy idete s ke?rozmyslame ze ubytko cez booking a tak pjdeme...
@bg2014 ano tak presne autom po prvy krat..suhlasim ze ked sa ide z vychodu je blbost ist cez srbov je to dlhsia trasa a zbytocne..
@milanchemik dakujem za ceny a rady vazim si to..

miro973
18. máj 2018

@lussy83 Idem urcite 30.6 a potom este raz len tam malo byt 25.7 a nie 25.6.

simone263337
19. máj 2018

Z KE autom 18 august do Primorska ak sa chce niekto pridat.....viem aj ubytko na sukromi blizko plaze

lussy83
19. máj 2018

@simone263337 my pojdeme po 14tom do bulharska uvidime este kedy presne ale my asi obzor alebo slnecne pobrezie...