icon

Autom do Bulharska

mayca20
18. jún 2013

ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem

milanchemik
Odpoveď bola odstránená
milanchemik
24. máj 2018

@bg2014 Aké nadávky? Ak Ti niekto povie že si dementný to nie je nadávka.. to je len zhrnutie tvojho duševného stavu. Takže chudák si ty a už mi daj pokoj. Na tie tvoje drísty čo sem píšeš fakt nie som zvedavý.

bg2014
Autor odpoveď zmazal
branoazden
24. máj 2018

Nehadajte sa sto ľudí sto chutí. Sa hovorí. Toto je forum vymienanie si názorov. MY s manželkou chodíme z Nitry chodíme cez Maďarsko Srbsko a cesta nám trvala vždy 16hodin, prázdne cesty. Chodíme vždy 23.6 na večer.

timka82
24. máj 2018

@ckeuromont deti 11,7,a rok a 8 mesiacov.presne takto sme uvažovali ,no bolo nám povedané že ten hrad je mimo a že na ňom nič nieje ,že sa neoplatí.

doly7
24. máj 2018

@milanchemik Dakujem za zhodnotenie mojho dusevneho stavu a vysky mojej inteligencie.Uz len nazvat niekoho dementnym je pod uroven inteligentneho cloveka.Nemam naozaj co dodat len treba spatne pozriet na vyplody svojich komentarov.Ziena z Trebisova chcelo poradit cestu do BG a Ty si bol ten co ju hnal na Srbsko lebo inu cestu nepoznas.Ano chapem nemal si moznost spoznat RO lebo si nim v zivote nesiel,ale dokazes tvrdit,ze su to len okresne cesty a vsade cosi treba obchadzat.Kazdy mame to svoje,ci cestu,alebo pravdu.Nechapem Tvoje poburenie a reakciu na nieco take ked niekto iny taktiez povie len svoj nazor na cestu.Slova ktore pouzivas pri komunikacii z uplne cudzimi ludmi su totalne neadekvatne az poburujuce co naozaj svedci o Tvojom vnutornom dusevnom nepokoji ktorym si clovek potlaca nejaky komplex /niecoho/ netrufam si povedat coho.Dakujem za oslovenie v zenskom rode ,pri Tvojich inteligencnych kvalitach si si asi pozabudol vsimnut ikonku pri mojom nicku.Myslel som,ze si vnimavejsi.Tvoje plnohodnotne odpovede ma priam ocarili a konecne mi otvorili oci po dvadsiatich dvoch sezonach stravenych v Bulharsku.Nemam zaujem dalej komunikovat s clovekom s ktorym si nemam co povedat a nase nazory sa diametralne rozlisuju.Dufam,ze Ti moje vysvetlenie bude postacujuce a nedonuti Ta opat napadat aj ked len slovne moju osobu,alebo ostatnych ucastnikov tejto diskusie.Ja svoje emocie na rozdiel od Teba ovladam a nestrapnujem sa ubohym osocovanim a urazanim.Ked si raz to nechcene Rumunsko prejdes potom mozme podebatovat o cestach aj,aj.Popripade rozobrat tu cestu cez mongolsku ludovodemokraticku republiku.Ostavam s pozdravom a verejne sa Ti ospravedlnujem za vsetky nevhodne pripomienky voci Tvojej nadpriemerne inteligentnej osobe ako sam o sebe tvrdis.

doly7
24. máj 2018

@branoazden Chodim v strede sezony cez Rumunsko tzv.strednou cestou a tiez cas dojazdu je 16-17 hod aj napriek okresnym cestam v RO.Zavisi to od poctu prestavok a samozrejme hranicnych prechodov.Minuly rok celkova doba zdrzania na prechodoch a obchvate Bucuresti 70 min./Rusovce-Rajka,HU-Novy Nadlac,obchvat Bucurest,Giurgiu-Ruse.Mozno len nahoda ,nie kazdy rok to tak byva.Ale do tych 17 hodin sa zmestim.Ale to je nepodstatne ja idem na dovolenku a cas ma v ziadnom pripade netlaci a ani neobmedzuje.Nie som typ lamaca svetovych rekordov na dojazd do ciela.A v tom sa tu poniektori lisime.

milanchemik
Odpoveď bola odstránená
milanchemik
Odpoveď bola odstránená
kiralyz
25. máj 2018

@doly7 mne tiez vychadza cas cesty cez Ro ked neratam zastavky do 17 hodin. minuly rok sme neboli ale predtym to tak bolo. a kedze ideme v sobotu tak nie su prakticky ziadne kamiony v rumunsku lebo maju zakaz. Ale robime caste prestavky tak sa ta cesta trochu predlzi ale ja aj tu cestu beriem ako dovolenku takze si to uzivam a radsej sa pokocham prirodou, ved naco sa aj ponahlat ked nastup je az na druhy den poobede. Aj tak tam budem skor ako sa uvolnia izby. A co sa tyka kvality ciest uz to tu niekolko ludi pisalo ze su lepsie ako u nas a my sme necakali nikde ani na colnici ani na moste do Ruse a to sme uz boli 4 krat stale rovnakou trasou. Cakalo sa len cestou naspat na rumunsko madarskych hraniciach.

doly7
25. máj 2018

@milanchemik To je znacka mongolskeho pastiera aby trafil do svojej jurty?Znakovu rec neovladam a do Poltara cez mongolsko daleko.Si zlaty dakujem,ze na mna myslis.

drak23
25. máj 2018

Prečo sa tu niektorí ľudia snažia vnucovať svoj názor na cestu druhým a ak sa im náhodou niekto vzoprie tak začnú urážať? Toto je fórum, aby si ľudia písali postrehy z ciest a pomáhali si navzájom a nie, aby sa navzájom urážali a presvedčovali ostatných o svojej pravde. Nechcem menovať, ale vy viete ktorí to ste.

pato76
26. máj 2018

Pre mna zbytocna info , ja chodim do BG cez RO , ale ty co chodia cez srbko do BG je ze vraj zmena povolenej rychlosti na dialnici z 120 na 130 km( pocul som to dneska v radii )

mukesina
27. máj 2018

Pozerám že sa tu rieši cesta.my ideme prvýkrát a kamaráti zvolili cestu cez Srbsko2.vchem vedieť Vás nazor dakujem

ckeuromont
27. máj 2018

@drak23 ano Banska Bystrica Obzor

ma77
27. máj 2018

@doly7 Ahoj možeš mi napisat a poradit prosim ta akou trasou si šiel ak chceme ist na ten transfagaras mm chce ist toho roku s tym že niekde tam v okoli ani sama neviem kde prespime pozeral do mapy ale nechce mu nejak naplanovat cestu dakujem

martinko81
28. máj 2018

@timka82 Ahoj ak môžem poradiť skúste Primorsko je to skutočne krásne mestečko sú tam dve pláže chodím tam skoro každý rok bol som aj v Korene to sa nedá porovnať teraz idem tretí krát autom bude nás 6 kuskov

doly7
28. máj 2018

@martinko81 Myslis Kranevo?Je fajn,ale tiez sme nasli lokalitu ktora nas viac oslovila.

martinko81
28. máj 2018

@drak23 Ahojte môžem sa trošku zastariet aj keď neskoro Maďarsko srbské hranice sa dajú prejsť cez prechod Backi Vinogradi ale bacha prechod je otvorený len od 07:00hod do 19:00hod

martinko81
28. máj 2018

@doly7 nie myslel som kiten ale som nezbadal ako mi to prepísal tablet

martinko81
28. máj 2018

Idem do Bulharska autom vyrážam okolo 09:00 hod zo Žiaru nad Hronom dátum 26.07 a návrat 07.08. 2018 chce sa niekto pripojiť nejdem cez Rumunsko lebo tam je problém z parkovaním cigáni otravujú a nanucuju kúpiť hlúposti

kiralyz
29. máj 2018

@martinko81 no ja idem teraz uz 5. krat cez Rumunsko a este ma nikdy cigani neotravovali, neviem kde si to nabral . A pritom stojime kazdu hodinu lebo sme silny fajciari a v aute sa nefajci tak robime zastavky velmi casto. Nikdy som nemal ziadny problem s ciganmi ani nicim inym .

doly7
29. máj 2018

@kiralyz Myslim,ze RO je rovnako civilizovane a otravovanie ciganmi je uz len spimienka z minulosti.Skor ma zastavi rumunsky cigan u nas ako v rumunsku tak,ze skusenost dotycneho je aktualna asi zo starsieho datumu.Uz roky chodim zasadne cez rumunsko a bez problemov,ale samozrejme kazdy ma to svoje oblubene a nezavrhujem nic.

gemini2
29. máj 2018

@doly7 sli sme cer Rumunsko minule leto a nie je to tak celkom pravda. Ked sme zastavili pri solnej jaskyni alebo za Bukurešťou, veru motali sa nam okoko auta. Problem ako taky nerobili ale obsmŕdali okolo

bg2014
29. máj 2018

@gemini2 prid do gelnice alebo roznavy pred obchodak a uvidis kolko sa ti tam bude tocit okolo auta pociernych, a to ich tu je len zlomok ako v RO

doly7
29. máj 2018

@gemini2 Netvrdim,ze nie,ale asi aj u nas to zazijes.V RO stojim len na verejnych miestach alebo cerpacich staniciach a tam som nidy problem nemal.Tak,ze urcite nebudem robit strasiaka z toho,ze by som sa bal v RO niekde zastavit.

gemini2
29. máj 2018

@doly7 strasiaka nerobim len som chcela povedat ze sa to tam deje, nebolo by spravne tvrdit ze rumuni sa okolo vas nikdy tocit nebudu. Lebo to nie je pravda. Je dolezite v tejto diskusii podavat pravdive info a netajit veci, ak ma niekto strach tade cestovat z dovodu ze ho budu obtazovat, je spravne povedat ,,ano, je mozne ze vas tam obtazovat budu,, mozno zalezi aj na tom akym autom ste cestovali

doly7
29. máj 2018

@gemini2 Mas pravdu a plne s Tebou suhlasim ten pocit bezpecnosti Ti nikto nezaruci ani u nas mozno som mal len stastie a urcite namam v umysle niekoho zavadzat.Tazko povedat ci zalezi na type auta lebo mam pocit,ze v RO je dost aut aj vyssej triedy a ked vidim akymi autami chodia rumuňi na dovolenky do BG tak obcas mam pocit,ze asi az tak zle neziju.Samozrejme nemam mercedes ani BMW tak,ze ak si myslela na toto tak tym padom to asi tak nevnimam.Rumunsko je podla mna bezpecna a kultivovana krajina kde nemusim mat o nic vacsiu obavu ako u nas.Pocernych je aj u nas dost a myslim,ze urcite u Vas na vychode s tym mas dost realnych skusennosti.

bulharkaneli
29. máj 2018

to su ale blbosti s tymi ciganmi v Rumunsku ,fakt sa neda čitať 🙂 teda nikto nas neotravoval ani na Fabii ani na Renaulte ani na NIsane XTrial ani na Americkom veľkom Dodg Journej ani na BMW . Ak sme niekde stali tak iba na OMV pumpach a v hoteli -možno preto ,jasne že ked zastanem niekde v hornej-dolnej sa cigani zvedavo budu kukat a behat okolo auta -ja sa ich koče a kone tiež zvedavo kukam 🙂

doly7
29. máj 2018

@bulharkaneli Len aby sme uzavreli temu,to znamena,ze v Rumunsku ma obtazovat budu a doma a v Srbsku nie?Cigana najdes vsade aj v Bratislave aj v Kosiciach aj v Humennom.