Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
@andreakotesova Ja som to tak robil ale v strede sezony a skoro vsetko bolo obsadene v Brane. Ale nasli sme 🙂
@kiralyz aj Brašov by ešte pripadal do úvahy 🙂 A možno potiahneme až domov 🙂
Davam sem link ktorý mi poslali na 10% zľavu z vybraneho ubytovania na Booking , môžete to využiť až si budete bookovat prespatie, sprava znie takto : Stačí, že si Vaši přátelé s použitím odkazu rezervují pobyt a po jeho uskutečnení získají 10 % zpět.
https://www.booking.com/s/27_8/dulans28
skuste 🙂
Ahojte prida sa niekto autom do BULHARSKA-PRIMORSKO 29.7.2018 odchadzame zo ZH cez SRB viacerim je veselšie 😉😉😉
Ludia, zboznujem Bulharsko. Raz som tam isla busom /nikdy viac by som uz busom nesla, neskutocne dlha cesta do Primorska/, potom som bola uz len letecky. Znova ma to laka, hlavne dobrodruzna cesta autom. Lenze mame 2 deti /4 roky a 8 rokov/. Nebojim sa tej cesty, ale skor hygieny v Bulharsku, ci by nechytili nejaku crevnu virozu. Cestujete tam aj s tak malymi detmi?
@miriam11 Aku hygienu mas v BG na mysli?Nemam dojem,ze by v noecom za nami zaostavali.Mozno su to len predsudky z minulosti a hlavne famy o crevnych virozach.Prepac ,ale tu deti dostanu aj doma napr.v Tatrach,alebo na nejakom kupalisku.BG je maximalne kultivovane a aj po stranke hygieny ak ju clovek dodrziava bez obav.To je to "jedna pani povedala" a potom si ludia aj zuby umyvaju mineralkou.A vek Vasich deti je akurat male deti su mozno do roka ,dvoch tam je to o inom stravovani.Poznam ludi co sa vydali na cestu aj s babatkami a ver,ze tam je vsetko co mas doma.
@macik151 ahoj ja idem tú istú trasu ale odchod mám 26.7.2018 škoda rozdiel 2 dni tiež zo žiaru tam môžeme dať stretko
@doly7 veľmi pravdivá informácia a skutočne je to tak bol som tam už 11 krát aj z vnukom ktorý mal 1 rok všetko fajn a je tam nádherne vždy sa tam rád vraciam chodieval som tam letecky zo sliača a teraz idem tretí krát autom na 11 noci cena ubytovania 2x 2 postelová plus prístelka v každej 636 € spolu 300 € cesta celkovo všetko ide nás 6 kuskov už sa teším
@martinko81 neni problem 😉
@macik151 kde spíte ak smiem vedieť ??
V Bulharsku je krásne a cesta autom pohoda. My ideme do hotela, máme rodinnú izbu, all inclusive a stálo nás to 1000 eur na 10 dní. Syn už má 17 rokov tak sa berie ako dospelý. Izba má 40m2 plus balkón. A sme náročný. Nájdu sa aj lacnejšie varianty. Vždy si dopredu zajedname aj ubytovanie na cestu cez booking. Už sa veľmi tešíme o mesiac odchádzame.
@martinko81 Ja len podla skusenosti po 22 rokoch.A vnuca tam zoberiem tiez ak sa ho dockam.
@bosorkabb Len na izbe prespavam a ubytko mam nadherne za 22,50 na noc pre dvoch tiez si doprajem a tazko povedat ci som narocny dam si na co mam chut.Som rad mobilny preto auto a tych 14 dni pobytu aj s nakupmi a to sa naozaj nesetrime 1500 eur.Ale ako hovorim kazdy z nas ma ine poziadavky.
@doly7 aha tak. Náročný na ubytovanie aj stravu a zároveň mam 17 ročného syna ktorý je hladný stále a vyberavy. Preto all inclusive. Inak by sme boli stále niekde na jedle.
No a v ďalšom rade manžela ktorý lieta po svete a býva výlučne v dobrých hoteloch (4* a vyššie) a to znamená že je zvyknutý na určitý štandard, vybavenie a služby. A ja zbožňujem Bulharsko. Tak sme vyberali dovolenku aby bol spokojný každý.

@macik151 aj my. Maďarsko, Srbsko a Bulharsko. Nejdeme prvý krát. Cestou tam prespime pri Niš, a späť pri Belehrade (chcem ísť kuk) to všetko cez booking.