icon

Autom do Bulharska

mayca20
18. jún 2013

ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem

lucann
30. jún 2018

@branoazden aky den si tamadial prechadzal a o kolkej hodine?

lubka1412
30. jún 2018

Ahojte mi ideme 12.7.do Pomoria ide niekto ?

markopolo
30. jún 2018

@lucann my cez srbsko ale7.7 si videl hranicu na kamere??

erika3030
Autor odpoveď zmazal
lucann
30. jún 2018

@markopolo 7.7. uz budeme ubytovany. Kam idete a odkial? kameru sledujem, dufam ze potom sa to ukludni. Chcem prejst hranicu pred obedom. Mozno este nebude taky naval ako v sobotu.

lucann
30. jún 2018

....takto, hranicu chcem prejst v piatok okolo obeda, spime v sofii a v sobotu rano do primorska.

markopolo
1. júl 2018

@lucann my dojdeme do primorska 8.7 a ideme od stropkova ....normalne mam strach ta to tam aj knihu na hranici precitam ked tam taka katastrofa och

bosorkabb
1. júl 2018

@markopolo tiež ideme do Primorska od 8.7. Ideme z Bratislavy.

lucann
1. júl 2018

@markopolo my ideme od Trebisova. Kde budete byvat? tie hranice su hrozne. Mozno len vikend je taky, budem pozerat. Pri najhorsom treba obist horgos cez Tompu.

doly7
1. júl 2018

@lucann Netvrdim,ze mam tu naj radu,ale mozno by som zvazil cestu cez RO.Cez vikendy obmedzenia pre kamiony tak,ze vzdy vacsinou v sobotu na noc a bez problemu.Nuz ,ale je to na Vas ak mate radsej dialnicu cez Srbsko.Myslim,ze casovy rozdiel je tak 2 hod za idealnych podmienok ak je Srbsko plne kvoli Turkom tak RO este vyhodnejsie.Treba zvazit pre a proti,ale z vychodu slovenska sa mi zda to Srbsko dost nevyhodne.Nuz,ale nenamietam kazdy mame svoju volbu.

kiralyz
1. júl 2018

@doly7 presne, rano bola cakacia doba do srbska 3 hodiny aj po dialnici aj mimo, do rumunsko 15 minut. tie 3 hodiny by som asi neprezil 🙂 Teraz pisu 4 hodiny a do Ro pol hodinu

doly7
1. júl 2018

@kiralyz Pozri je to na kazdom z nas a nikoho nepresviedcam.Ja proste monotonne dialnice neoblubujem tak radsej to RO a na striedacku dialnica,alebo cesta 1 triedy.Pritom nam z BA by to bolo vyhodnejsie a myslim,ze z vychodu tak o 400 km viac.Je to loteria,ale za tie roky ma to RO nesklamalo.BA-HU-RO-BG celkovy cas na hranici mx 70 min aj s mostom v Ruse kde to obcas zdrzia kamiony.

andreakotesova
1. júl 2018

@doly7 vcera sme cakali na hranici RO-BG cca 2 minuty.

lubo5
1. júl 2018

@markopolo Som od Svidníka a bol som 2x autom v BG a stále cez RO. Cesta trvala čistý čas 17 a pol hodiny. Cesty lepšie ako u nás. Tohto roku idem zas cez RO 4.8. do Pomoria na 13 nocí na blind tak ako v 2015 a 2017

markopolo
1. júl 2018

@lubo5 aj ja som od svidnika ta sa v primorsku vidime my cez srbsko mam tam jednu noc buknutu

markopolo
1. júl 2018

@lubo5 joj prepac som zle napisala iny datum a nie primorsko ale pomorie prajem krasnu dovolenku

lubo5
1. júl 2018

@markopolo Ďakujem aj vám peknú dovolenku

doly7
1. júl 2018

@andreakotesova RO-BG myslis Giurgiu-Ruse?Ten most je v pohode,ale je to tiez o stasti.Posledne 4 roky tiez bez zdrzania a to v nedelu nad ranom.

andreakotesova
1. júl 2018

@doly7 ano, tadial sme sli.

lucann
1. júl 2018

vascinou je to vec nacasovania. Ci cez RO alebo SRB je to loteria. Ja mam noc v sofii tak idem ako minuly rok cez SRB. Vyrazam stvrtok v noci tak hadam budu hranice ok. Taka hodinka ma nezabije a ak to bude zle tak obchadzam cez Tompu. Dialnice mi vyhovuju viac. Teraz som pozeral kamery, uz je to podstatne lepsie. A cez tyzden sa to dufam ukludni este viac. Je prvy vikend, dalo sa to cakat a kto mohol vystartoval.

doly7
1. júl 2018

@lucann Nuz ja som len myslel na turkov co idu ns leto domov.Ale aj tam to je od regionu a datumu prazdnin.

bg2014
1. júl 2018

@lucann ved to kto mohol, a ver ze vela ich este nebolo,a nepozeraj len horgos ale aj gradnije hranicu a ked tomu co je tam teraz hovoris ukludnenie tak drzim palce

lucann
1. júl 2018

@bg2014 videl si gradinje poobede alebo vcera? bolo min. o 3 rady viac ako teraz. A to sa strkali kto kde mohol lebo viac prechodov tam nieje. Jasne, že ich vela nebolo co vystartovali, ale vzdy je prvy tyzden najhorsi a potom to zacne od regionov prazdnin okolo polovicky jula. A kazdy ti povie ze vikendy su najhorsie kto to zazil. Ale nehadam sa mozno poviem o tyzden, ze nikdy viac cez srb. Nerad by som tam stravil pol dna. 🙂

bg2014
1. júl 2018

taka dedukcia v DE zije cca 4 mil. turkov v AUT asi milion, spolu 5 mil. ked len 50% ide domov co bude urcite viac tak mame 2,5 mil. a ked do auta sadnu v priemere 3 ludia,tak to mame .cca 830000 aut plus iny dovolenkari plus nejaky domaci co sa vracaju domov ,deleno povedzme najvacsi napor 15 dni od vcera mi vychadza na den 55000 aut sialene

lucann
1. júl 2018

A najvacsi napor piatok sobota nedela. A zaciatky prazdnin podla regionov a stale piatok , sobota, nedela.

anetta85
1. júl 2018

Aj my máme v pláne ísť autom do Bulgarie,, 11.8. z východu SK.. na 8noci oblasť Kranevo.. ide tam niekto?🤔😊

bg2014
1. júl 2018

@lucann zajtra sa pozriem ci bude prazdne a potom ti napisem ze mal si pravdu a sa ti hlboko ospravedlnujem,🙂

lucann
1. júl 2018

@bg2014 ale tak prazdne..... no zas neprehanaj. Staci ak bude menej.

bg2014
1. júl 2018

@lucann to znamena ze dnes na 3 h a zajtra na 2 alebo 1,5h alebo ako ?

lucann
1. júl 2018

horgos do 1 hodina