Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
Ahojte mi ideme 12.7.do Pomoria ide niekto ?
....takto, hranicu chcem prejst v piatok okolo obeda, spime v sofii a v sobotu rano do primorska.
@lucann Netvrdim,ze mam tu naj radu,ale mozno by som zvazil cestu cez RO.Cez vikendy obmedzenia pre kamiony tak,ze vzdy vacsinou v sobotu na noc a bez problemu.Nuz ,ale je to na Vas ak mate radsej dialnicu cez Srbsko.Myslim,ze casovy rozdiel je tak 2 hod za idealnych podmienok ak je Srbsko plne kvoli Turkom tak RO este vyhodnejsie.Treba zvazit pre a proti,ale z vychodu slovenska sa mi zda to Srbsko dost nevyhodne.Nuz,ale nenamietam kazdy mame svoju volbu.
@kiralyz Pozri je to na kazdom z nas a nikoho nepresviedcam.Ja proste monotonne dialnice neoblubujem tak radsej to RO a na striedacku dialnica,alebo cesta 1 triedy.Pritom nam z BA by to bolo vyhodnejsie a myslim,ze z vychodu tak o 400 km viac.Je to loteria,ale za tie roky ma to RO nesklamalo.BA-HU-RO-BG celkovy cas na hranici mx 70 min aj s mostom v Ruse kde to obcas zdrzia kamiony.
@doly7 vcera sme cakali na hranici RO-BG cca 2 minuty.
@andreakotesova RO-BG myslis Giurgiu-Ruse?Ten most je v pohode,ale je to tiez o stasti.Posledne 4 roky tiez bez zdrzania a to v nedelu nad ranom.
@doly7 ano, tadial sme sli.
vascinou je to vec nacasovania. Ci cez RO alebo SRB je to loteria. Ja mam noc v sofii tak idem ako minuly rok cez SRB. Vyrazam stvrtok v noci tak hadam budu hranice ok. Taka hodinka ma nezabije a ak to bude zle tak obchadzam cez Tompu. Dialnice mi vyhovuju viac. Teraz som pozeral kamery, uz je to podstatne lepsie. A cez tyzden sa to dufam ukludni este viac. Je prvy vikend, dalo sa to cakat a kto mohol vystartoval.
@bg2014 videl si gradinje poobede alebo vcera? bolo min. o 3 rady viac ako teraz. A to sa strkali kto kde mohol lebo viac prechodov tam nieje. Jasne, že ich vela nebolo co vystartovali, ale vzdy je prvy tyzden najhorsi a potom to zacne od regionov prazdnin okolo polovicky jula. A kazdy ti povie ze vikendy su najhorsie kto to zazil. Ale nehadam sa mozno poviem o tyzden, ze nikdy viac cez srb. Nerad by som tam stravil pol dna. 🙂
taka dedukcia v DE zije cca 4 mil. turkov v AUT asi milion, spolu 5 mil. ked len 50% ide domov co bude urcite viac tak mame 2,5 mil. a ked do auta sadnu v priemere 3 ludia,tak to mame .cca 830000 aut plus iny dovolenkari plus nejaky domaci co sa vracaju domov ,deleno povedzme najvacsi napor 15 dni od vcera mi vychadza na den 55000 aut sialene
A najvacsi napor piatok sobota nedela. A zaciatky prazdnin podla regionov a stale piatok , sobota, nedela.
Aj my máme v pláne ísť autom do Bulgarie,, 11.8. z východu SK.. na 8noci oblasť Kranevo.. ide tam niekto?🤔😊
horgos do 1 hodina

@branoazden aky den si tamadial prechadzal a o kolkej hodine?