Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
@jana0007 ahoj spíme v hoteli duet. Vyzera to ok.
Kto isiel teraz cez srbsko? ako to vyzera na hranicach,su tam niekolkohodinove kolony? a rumunsko ako? dik za kazdu radu,chceme ist cez rumunsko ,len orientacne zistujem ako to kde vyzera
@janulik660 Ahoj včera rano o 4:05 som dorazil na hranicu a prešiel ňou o 5:50 takže tak.
Ahojte, pri kupovani diaľničnej nálepku v Bg som nadiktoval zlú SPZ máte niekto skúsenosti či to môže byť problém?
@radoko Na toto tazko odpovedat asi by problem bol a snad by si to vysvetlil,ale potesim Ta aspon trochu za tie roky ma nikto nikdy nekontroloval len tak spontanne.Mam dojem,ze robia kontroly pri priestupkoch a nehodach.Znamku budes mat nalepenu a v pripade niecoho rob sa za "hlupeho",ze o tom nevies.Ine Ti tazko poradit.Urcite existuje administrativna pereput zmeny SPZ,ale za tych 15-16 eur by som asi cas nestracal.Riskni to.
Ahojte po dlhom uvažovaní padol výsledok ze tento rok Bulharsko autom. Ubytko chcem porisiet all inclusive cez booking. Cesta bude autom a pravdepodobne Slnečné pobrežie. Nakoľko som bola na moje posledne 3 dovolenky zvyknuta lietadlom, mam troska obavy ako to dáme keďže mame 2,5 ročnú dcérku. Chcela by som niekde po ceste prespať. Pravdepodobne pôjdeme 27.7.2018 cca 10 dní a vyrážame z Trenčína. Ak by sa niekto našiel kto tiež ide alebo poradí nejaké tipy budem rada. Čítala som aj príspevky od všetkych vás tak všetkých pozdravujeme a prajeme krásne leto.
tak v primorsku prisiel prave koniec sveta burka vietor blesky hromy
@doly7 nespoliehal by som sa na to .... ak maju kamerovy system tak pokuta je na svete .... mne sa 1x podarilo zadat zlu ŠPZ lebo stranka zblbla a ked mi prisli udaje na mail pri kontrole som zistil chybu posledne 2 pismena z špz nezobralo... hned som kupil novu cez iny prehliadac a pisal som na spolocnost co sa stalo ze uz mam novu znamku jej cislo a aby mi vratili peniaze za tu nespravnu ... do 10dni som mal € na ucte ....
@45kacenka45 s malym dietatom by som na slnecne nesla....kooooopec ludi,,,hudba,hluk do rana ....a all sa neoplati uz vobec....
@luba28 ďakujem za postreh podľa teba kam ak nie slnečné? V kitene som bola neohuril ma. Ak máme dobru ponuku na all inclusive 890€ 10 dní a apartmán +bazén. Myslím ze ak by sme našli úbytko bez all inclusive za 450-500€ tak 390€ tam na strave minieme keďže sme 2 dospelí +1 dieťa. Alebo sa mýlim? Budem rada za tvoje rady
@45kacenka45 dobra ponuka teda ....ked bol nas maly tak sme boli v primorsku a o rok neskor v Ravde ....Kiten a Obzor mne nerezal vobec teda ....len ci vam nebude vadit ten hluk a ta masa ludi ....a tie bljkacky svetla z atrakcii ....ak budete dalej od centea tak v pohode ....ale ak blizko plaze tak masaker ....
@bg2014 pred dvom a rokmi nesnimali kupoval nam domaci na cestu naspat, teraz neviem podla mna nesnimaju nemaju elektronicku kontrolu. minuly rok som nebol. kamery len skenuju ci ju mas nalepenu asi, to robili aj u nas niekedy asi dvakrat sa mi stalo ze potom aj zastavovali na benzinke odklanali dopravu
No pre svoj kľud kúpim zajtra ďalšiu. Možno príde iba raz 150 € pokuta a nie 150 za každý deň a možno prídem zbytočne o 15€ :D
@45kacenka45 ja som bola aj na Slnečnom (hotel Bajkal) a teraz v Primorsku a môžem povedať že v Primorsku hudba do polnoci (centrum hotel Perla plaza) a na Slnečnom som mala viac ticha. Takže ak by som si mala vybrať tak idem na Slnečné mne sa tam viac páči ako v Primorsku. Budúci rok chcem skúsiť Obzor. Každému vyhovuje niečo iné.
Cena inak super nato že all inclusive.
My sme šli z BA cez Srbsko cesta v pohode, nocľah sme mali v Niš a späť v Belehrade. Inak na fb je fajn stránka Máme radi Bulharsko a Autom do Bulharska.
@bg2014 tiež sme zažili minulý týždeň a k tomu krúpy. Ale po 2 hodinách kľud a slniečko.
@bosorkabb ďakujem pekne za odpoveď a rady a tipy. Pekný vecer
@luba28 No ci nahodou nemas typ na destinaciu v ktorej je vsetko idealne a kde si spokojna.U nas momentalne Obzor,ale aj tam zalezi kde si ubytovana.Kazdy si asi musi najst to prave orechove.Ked mne nevyhovuje Primorsko neznamena,ze Tebe vyhovovat nemoze.Sto ludi a sto chuti preto ten koment ci nahodou nemas v zalohe nieco univerzalne.Ved je to tu o tom aby sme si poradili.
@patrica8 cca 15..16 hodin s prestavkami. Ak su dva vodici tak aj rychlejsie...cesty by mali but ok. Ak teda niekde neopravuju. Minuly rok to bolo v pohode
@simone263337
@1stano z Budapesti by som teda na ruse nesiel.....za szegedom smer timisoara..a dole na sofiu
@doly7 ahaa,...😉 u mna primorsko oki,..Obzor 0 bodov,....Ravda oki....Slnecne moc ludi na mna ,....pamiatky tiez pre mna nic,cize Nesebar nemusim,...teraz ideme do Pomoria tak uvidim,...Kiten pol na pol ,....Sozopol uz z tych drahsich pre mna ,ale moze byt ,...ale ako vravis,..pre kazdeho je nieco ine v poriadku a k spokojnosti.....

no tak dnes to bolo super teplucko pivko fajne, ak tomu pina colada,blue lagoon,a mai tai 🍹🍹🍹