icon

Autom do Bulharska

mayca20
18. jún 2013

ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem

doly7
19. júl 2018

@kiralyz Ale netvrdim,ze to tak nemoze byt.

kiralyz
19. júl 2018

@doly7 no hej obcas najdes ale vacsinou sa da pohode predbehnut ked nie su plne cesty. a v bg asi nemaju zakaz ale tam su dva pruhy takze predbehnes bez problemov. ja som v sobotu nikdy nemal problem s kamionmi ani s cakanim na hraniciach.

luba28
19. júl 2018

@bg2014 fuuha,,,tak dufam,ze do augusta vsetko prehrmi a bude super....

bg2014
19. júl 2018

@luba28 do pol 4 sa nedalo ani stupit na piesok tak palilo slnko a potom behom 10 minut prisla prietrz na asi 15 minut a konec

anjelik_majka
19. júl 2018

ahojte, nechystá sa niekto 30.7 do BG?

1stano
20. júl 2018

@milanzethy A kedy je ,, najlepší,, čas byť v Rumunsku.Chcem vyraziť v nedeľu okolo 17:00 a ísť cez noc.

luba28
20. júl 2018

@1stano my na noc z domu uz nikdy....cely den nic a potom este cestovst??.. nie,,doobeda je super,,noc cez Rumunsko,ked je klud a rano sme v Bulharsku ....

iva239
20. júl 2018

@1stano my z domu ráno okolo 9h,v Rumunsku prenocujme a ráno pokracujeme😉

pato76
20. júl 2018

Majka. Ideme 30.7 do obzoru z KE cez Ro ,odchod z KE okolo 14h

bg2014
20. júl 2018

@1stano vypocitaj si cas cca tak pokial ides na bucurest obchvat aby si tam nebol skor ako o 23h idealne este o 1-2 hodky neskor,z kosic mi trva cesta na ruse cca12h,vyrazam o 13h,sk casu takze na ruse som o 2 v noci a na obchvate cca okolo polnoci

pingu76
20. júl 2018

my vyrážame 3.8 na Slnečné z BA cez Srbsko s odchodom z BA 22:00, do hotela som nahlásil príchod medzi 15-18h ich času, krpec väčšiu cast cesty prespí ...

bg2014
20. júl 2018

@1stano pozeram ze si az od liptova,podla mna zly cas vyrazit o 17h,

luba28
20. júl 2018

@pingu76 nikdy nehlasim cas prichodu ,....

mirkapo
20. júl 2018

@1stano pocitaj s tym ze od pondelka budu uz kamiony, a aj auta ktore v pondelok idu do prace, to vas trocha zdrzi. my sice vyrazame o 17.00 ale ideme v sobotu, tym padom aj menej aut na cestach cez den.

mirkapo
20. júl 2018

@luba28 my chodime roky cez noc, len min. rok sme isli cez den a prave to bolo pre nas unavujuce. vela aut ktore ta spomalia, deti vzdy pri zastavke chceli ist von a tym padom sa prestavky predlzovali, nehovoriac o tom, ze deti ked zaspali o 22hod bol pokoj do rana, a tak sme ich museli cez den zabavat. ale to zalezi od sofera, ja napr. nerada soferujem v noci ale manzel s tym nema problem. tak ked prideme na obed do BG mame den navyse, ako keby sme prisli vecer a hned isli spat.

mirkapo
20. júl 2018

@1stano ak sa bojis obchvatu v bukuresti, zijdi z dialnice pri Vanatorii Mici. okrem par dedin sa da krasne celu cestu ist 100aj viac ak si trufas, je to rovina, novy asfalt od prvej dediny.

pingu76
20. júl 2018

@luba28 ani ja som sa s tym nestretol ale v pokynoch bolo ze ak prideme po 18tej mame to nahlasit delegatke alebo priamo na hotel ... ked som si pisal s recepcnou z dovodu rezervacie parkovacieho miesta bolo mi vysvetlene ze je to z dovodu aby nam zabezpecili teplu stravu

kiralyz
20. júl 2018

@1stano to budes mat uplne zle lebo v rumunsku bude po vikende plno aut aj kamionov. keby si isie v sobotu tak je to ok ale ked dorazis do rumunska v pondelok nad ranom tak rataj ze bude vela kamionov aj aut a obchavtu bukuresti sa radsej vyhni uplne

luba28
20. júl 2018

@mirkapo aj my prideme na obed do hotela cca,....my zase dost stojime,,berieme psa ....ale manzel radsej tak,akoby mal cely den nic nerobit,alebo furt daco robit a potom este ist ,..a tak sa vyspime,,ideme na obed a vyrazame,..oddychnuti a v pohode,..ved ideme na vylet,,niesme tlaceni casom ,...

kiralyz
20. júl 2018

@luba28 my tak isto pocitam ze okolo desiatej max 11 sme tam

bg2014
20. júl 2018

mal som na mysli cas ako taky ,a beriem to podla seba,a to uz mam aj milion nakrutene,ale kedze vsetci sme len ludia,argument typu ja to zvladnem nie je pre mna problem neberiem ,a nepoznam nic horsie ako byt od rana na nohach pred cestou,ved treba natankovat kufre poodnasat do auta ,co to este porobit,i ked mozno potom trocha nejaky spanok,co sa vzdy neda kedze adrenalin a cestovna horucka funguje asi u kazdeho,potom vyrazit,v neskorych popoludnajsich hodinach,ist 13-14 h dorazit na bg hranice ked uz slnko svieti a potom v horucavach so slnkom v ociach kedze sa ide na vychod,ist este cca 350km,max unavne,tym nechcem povedat ze sa to neda zvladnut,ale je lepsie ist tak aby ten dojzd k hotelu bol este z rana,radsej budem cakat 3h pred hotelom co necakam ako keby som mal takto ist,

luba28
20. júl 2018

@bg2014 presne tak,,,,aj moj muz tak vravi a nam sa to osvedcilo velmi ist doobeda z PO....

kiralyz
20. júl 2018

@luba28 ja idem z ba a tiez idem rano radsej si spravim dlhsie zastavky

luba28
20. júl 2018

@kiralyz my aj kvoli psovi musime castejsie stat...a predsa nejdeme na preteky,ale na vylet ....

kiralyz
20. júl 2018

@luba28 aj my bereme psa 🙂

luba28
20. júl 2018

@kiralyz a nema problem s cestovanim??...lebo nas ano ,..

bg2014
20. júl 2018

prisiel som sem 5x autom ,a stale okolo 6 rana, som bol pred hotelom o pol 8 uz som bol ubytovany osprchovany, iba raz som cakal do 11tej,ano viem nie kazdy to tak moze mat,ale ako som pisal radsej pockam,podriemempred hotelom ,popripade poprechadzam sa po meste ale auto uz odparkovane a slnko a unava uz potom nieje podstatna

kiralyz
20. júl 2018

@luba28 no v chorvatsku bol dvakrat celu cestu stal na okne a kukal von teraz sme mu kupili prepravku tak uvidime co bude robit lebo to statie na okne by nevydrzal

luba28
20. júl 2018

@kiralyz my uz len so sprejom,..adaptil sa vola,..a je klud a pohoda,...

bg2014
20. júl 2018

@luba28 a co je v nom maryska?🙂