Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
ahojte, nechystá sa niekto 30.7 do BG?
@milanzethy A kedy je ,, najlepší,, čas byť v Rumunsku.Chcem vyraziť v nedeľu okolo 17:00 a ísť cez noc.
Majka. Ideme 30.7 do obzoru z KE cez Ro ,odchod z KE okolo 14h
my vyrážame 3.8 na Slnečné z BA cez Srbsko s odchodom z BA 22:00, do hotela som nahlásil príchod medzi 15-18h ich času, krpec väčšiu cast cesty prespí ...
@luba28 my chodime roky cez noc, len min. rok sme isli cez den a prave to bolo pre nas unavujuce. vela aut ktore ta spomalia, deti vzdy pri zastavke chceli ist von a tym padom sa prestavky predlzovali, nehovoriac o tom, ze deti ked zaspali o 22hod bol pokoj do rana, a tak sme ich museli cez den zabavat. ale to zalezi od sofera, ja napr. nerada soferujem v noci ale manzel s tym nema problem. tak ked prideme na obed do BG mame den navyse, ako keby sme prisli vecer a hned isli spat.
@mirkapo aj my prideme na obed do hotela cca,....my zase dost stojime,,berieme psa ....ale manzel radsej tak,akoby mal cely den nic nerobit,alebo furt daco robit a potom este ist ,..a tak sa vyspime,,ideme na obed a vyrazame,..oddychnuti a v pohode,..ved ideme na vylet,,niesme tlaceni casom ,...
mal som na mysli cas ako taky ,a beriem to podla seba,a to uz mam aj milion nakrutene,ale kedze vsetci sme len ludia,argument typu ja to zvladnem nie je pre mna problem neberiem ,a nepoznam nic horsie ako byt od rana na nohach pred cestou,ved treba natankovat kufre poodnasat do auta ,co to este porobit,i ked mozno potom trocha nejaky spanok,co sa vzdy neda kedze adrenalin a cestovna horucka funguje asi u kazdeho,potom vyrazit,v neskorych popoludnajsich hodinach,ist 13-14 h dorazit na bg hranice ked uz slnko svieti a potom v horucavach so slnkom v ociach kedze sa ide na vychod,ist este cca 350km,max unavne,tym nechcem povedat ze sa to neda zvladnut,ale je lepsie ist tak aby ten dojzd k hotelu bol este z rana,radsej budem cakat 3h pred hotelom co necakam ako keby som mal takto ist,
prisiel som sem 5x autom ,a stale okolo 6 rana, som bol pred hotelom o pol 8 uz som bol ubytovany osprchovany, iba raz som cakal do 11tej,ano viem nie kazdy to tak moze mat,ale ako som pisal radsej pockam,podriemempred hotelom ,popripade poprechadzam sa po meste ale auto uz odparkovane a slnko a unava uz potom nieje podstatna

@kiralyz Ale netvrdim,ze to tak nemoze byt.