icon

Autom do Bulharska

mayca20
18. jún 2013

ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem

bg2014
23. júl 2018

@janake kratsie to mas smer kluz ,

janake
23. júl 2018

@bg2014 google maps hádže na Devu......rozdiel pár kilometrov.....ja len či teraz niekto išiel jednou alebo druhou trasou, či nie sú niekde nejaké práce na ceste.....aj do Devy je viacero ciest....vlani sme si vybrali nesprávnu (opravovali dlhý úsek)

bg2014
23. júl 2018

@janake keby som isiel do devy tak cez arad,ides viac po dialnici, inou nie lebo raz som isiel a preklial som,a na turdu mas krastie ale nemas tolko dialnice

bg2014
23. júl 2018

@janake uz neviem s ktorou z tychto 2 som isiel ale to bolo hrozne ,takze pre istotu uz ziadnou

https://www.google.sk/maps/dir/Oradea,+Rumunsko...

bg2014
23. júl 2018

@kiralyz no takze pozajtra budem hladat,zeleny dazdnik z chorvatskymi plavkami🙂

evelyin
23. júl 2018

Aké poistenie ste si dali pred dovolenkou autom do Bg ? Vdaka za tip 👍

bg2014
23. júl 2018

@evelyin minuly rok aj pred tym som daval cestovne plus urazove, ale tento rok iba cestovne

evelyin
23. júl 2018

@bg2014 a od ktorej poisťovne? Tento týždeň dovybavyujeme posledné veci a 31. vyrážame. 😊Hurá Obzor, moja prvá dovolenka v Bg. 😎

bg2014
23. júl 2018

@evelyin tento rok mam union, minuly alianz a pred tym csob

evelyin
23. júl 2018

@bg2014 vďaka za info 😉 popozerám to. Už sa len psychicky nachystať na tak dlhú cestu.. Cestou tam skúsime Srbsko s prespaním, naspäť uvidíme, muz chce skúsiť aj Rumunsko..

bg2014
23. júl 2018

@evelyin tak stastnu cestu mozno sa v tom obzore aj stretneme

tritata
23. júl 2018

@evelyin my máme celoročné poistenie v Europskej cestovnej poistovni

majka9993
24. júl 2018

@anetta85 ahoj, my by sme mohli ist 🙂

mirkapo
24. júl 2018

@kiralyz presne to na moste skusali aj min.rok, my sme sa ale nedali, natocili na nu kameru a povedali nech to zopakuje a nech ukaze na papieri ze je tam napisane 6e, vtedy kyvla rukou a pustila nas, no manzel este od nej pytal blocek tak nasrata dala na 3e, ktory uz samozrejme mala pripraveny. ale tvarila sa tak urazene a suverenne.. tento rok natocime rovno kameru na nu, nech ju ich mame nahranych od zaciatku a vazne uvazujem ze to poslem rumunom na nejaky urad. uz mi idu riadne na nervy. min.rok takto od vsetkych mojich znamych pytali od 6-12e, co som sa cudovala preco to nechali tak.

mirkapo
24. júl 2018

@evelyin ja som na seba akurat vcera platila v groupame, vyslo mi 13,04e a s vacsim krytim vychadza axa na cca 16e ( pozri na stranke axa), muz ma poistenie v banke k uveru a deti maju svoje poistenia.

mirkapo
24. júl 2018

@janake z oradei smer na kluz mas prve km okolo lesa, alebo neviem ako to nazvat.. ale potom mas dialnicu. ked pojdete za vidna v Huedine popozerate domy bohatych ciganov, to su ale skvosty, nechcela by som tam byt upratovackou 🙂 na devu z oradei sme nikdy neisli, vzdy len na Cluj.

janake
24. júl 2018

@mirkapo doteraz sme vždy išli cez Huedin.......kocháme sa tou "nádherou"

luba28
24. júl 2018

@mirkapo ale ked vchadzas tak pise na tabuli,ze 3 eura,...

mirkapo
24. júl 2018

@luba28 ano pise, ale vela ludi si to nevsimne, oni potom skusaju ze ti povedia ze 6e, alebo 13 ( ale uz nepovie ze lei a caka ze das eur) moja sesterka dala min. rok 12e aj ked mali pripravenych 3e,kedze sme ich nato upozornili, no aj tak sa nechali nachytat.. k nam bola min. rok strasne otrasna, presviedcala nas, ale my sme sa nedali, az ked sme natocili kameru tak vtedy len kyvla rukou ze mame ist.. pekne si takto privyrabaju

mirkapo
24. júl 2018

@janake tak z oradei na devu sme nikdy neisli lebo sa to neoplati. uz treti rok nechodime na oradeu ale skusame ine prechody a tie nam vychadzaju fajn, od oradei mas hlavny tah a viac aut. z tych ostatnych prechodov sme stretli min. aut

majka9993
24. júl 2018

@anetta85 Ešte to platí?

cerki
24. júl 2018

Smer CLUJ - Turda je dialnica nevie niekto už dokoncili dialnicny usek Turda - Aiud? ďakujem

cerki
24. júl 2018

resp dialnica by mala ist az po Sebes.

iva239
24. júl 2018

@cerki na mapách mi ukazuje,že ten nový úsek z Turdy je ešte stále uzavretý

tritata
24. júl 2018

Poradte ako kupit dialničnú známku rumunsku cez internet? Ako sa na tej stranke orientovat? Vdaka.

luba28
24. júl 2018

@tritata ano cez net...aj madarsku

mirkapo
24. júl 2018

@tritata tu je overena stranka, my odtial kupujeme uz roky https://www.roviniete.ro/en

mirkapo
24. júl 2018

@iva239 ano este vraj tie 2 useky nie su otvorene :(

iva239
24. júl 2018

@mirkapo škoda,ale aj tak sa už tešíme na cestu a dovolenku😉V sobotu vyrážame 😊

mirkapo
24. júl 2018

@iva239 aj my ideme v sobotu ale az okolo 17hod 🙂