Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
my odchadzame 20.7. do primorska do 31.7. z KE , niekto v tom case tam, mame 7r. chlapceka
@bg2014 ahoj, my budeme v Primorsku od 26.7. do 4.8. v Grandhotel, sme tri rodiny, sedem deti od 3 do 13 rokov 🙂 päť dievčat a dvaja chlapci 10 a 13 rokov... tiež sme z východu 🙂
@bg2014:Most v Ruse sa opravuje uz niekolko rokov a mam pocit,ze este sa aj bude.Je to nekonecny pribeh a neratam s tym,ze do tejto sezony bude opraveny aj ked to vraj v plane bolo.Mam pocit podla toho ako som videl minuly rok,ze sa opravuje len rumunska strana v smere od Giurgiu.Ale aj napriek opravam bola doprava celkom plynula.Minuly rok mi trval prejazd tam 15 min a spat 45 min.Zalezi na tom v akom case sa Vam podari dorazit.Premavka je striedava z oboch stran.Ten idealny cas sa neda ani odhadnut,je to skor o stasti.Skuseny cestovatelia spominali,ze len kamionova doprava je dost pomala a osobna ide priebezne.Neocakavam ,ze by to zdrzanie malo byt nejake ktastrofalne,zalezi od poctu aut ktore su na mieste v danom momente a cyklu semaforu na jednej aj druhej strane.
Ahojte. Nejde niekto do Obzoru? Ideme 25.7.
My ideme do Obzoru 10.7, ešte ale nevieme akou cestou 😀
@kamilita25: to je od nasho hotela dost daleko, my sme uz treti rok po sebe v guest house dobi, ja nemam rad velke hotely, my chodime na severnu plaz, tymi betonovymi schodmi vedla detskeho ihriska, vy budete asi chodit cez pieskovu dunu najprv a potom dole schodmi,ked pojdete na severnu ,na juznu to budete mat dost daleko.
@bg2014 urcite skusime obe plaze aj nejaky vylet, v primorsku budeme prvy krat, viackrat sme boli na slnecnom aj na obzore... uvidime ako bude, teraz to mame all inclusiv... a pozrieme si urcite aj okolie... prajeme vam peknu dovolenku, mozno sa aj stretneme... budem sa urcite usmievat od ucha k uchu... takze ked uvidite tri krasne slovenske mamicky, tak sa kludne prihovorte 🙂 🙂 🙂
@kamilita25 ok, my budeme sediet niekde pri takom bielom bare alebo skor v nom ,co je pri betonovom schodisti no dufam ze tam este bude.
@bg2014 oooo, tak toto ukážem našim chlapom, 🙂 dúfam že majú dobre vychladené pivko... 🙂 už sa nevieme dočkať dovolenky, vyvalíme zadky do piesku a chlapi môžu piť pivko od rána do večera 🙂
@gubka112 Ak idete na blind a nemáte v Pomorí nič rezervované, tak radšej choďte do Prímorska. Určite neoľutujete. Bol som aj tam aj tam a Prímorsko jednoznačne vedie.
@kamilita25 maju super pivko a chalani za barom su super po prvom pive uz mi davali rakyju alebo co to bolo gratis po tretom pive uz zase chceli pit
Dakujem manicke Katke z Ba ze sa mi ozvala☺☺☺tesime sa na dovolenku svami a detickami a velke plus ze sa zhodou okolnosti pozname☺☺,,to este viac potesilo,,cize 12.7 primorsko,,,👌👌👌
#Jee toho casnika si pametam kazdy rok tam je🍸🍸🍺🍺 ..###

@gubka112 my sme boli aj vlani aj predvlani chodime len cez srbsko vlani sme sli sami manžel šoferoval celu cestu , trvala nam 14 hodin