icon

Autom do Bulharska

mayca20
18. jún 2013

ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem

doly7
5. aug 2018

@lubo5 Podstatne ,ze si sa vyspal v posteli,dal sprchu a cerstvy pokracoval v ceste.Nam to takto vyhovuje popripade aj ranajky ak su v cene,alebo si ich doplatim.V Pitesti doplatok ranajky 4.50 osoba.Za 30-35 eur najdes dvojku aj s ranajkami.

bg2014
5. aug 2018

@lilienka2014 pred tyzdnom este fungovala ked som z tamad odchadzal🙂

kamka277
5. aug 2018

My sme druhý deň vo Varne, je tu fantasticky ako každý rok. Priebeh cesty bol bez problémov až na pol hodinové zdržanie v Oradei kvôli piatkovým zápcham a dalsie pol hodinové zdržanie lebo sa v aute pokazila klíma, ktoru sa nepodarilo odstrániť ale bolo už 8 hodín večer tak sa to dalo prežiť keďže cestujeme bez prespatia.

luba28
5. aug 2018

@lilienka2014 ako voda??... ide uz??....

mirkapo
5. aug 2018

@kamka277 my sme sa dnes presunuli do varny.pozerám ze ste na tom mieste kde chodíme aj my.možno sa zajtra počujeme (našich chlapcov počuť na diaľku ) ;)

lucann
5. aug 2018

To som este nepocul. Vraj splachuju s mineralkami. Co nekupite daco poriadne? Aspon Plisku, to hned aj dezinfikuje.

lubo5
6. aug 2018

@midamasa isli sme zo SK. Cesty v pohode. Sem tam nejaky ci uz osobak alebo nakladak. Najviac sme mali zdrzanie v kopcoch v oblasti Prilep-Kamcia.

dubmar
6. aug 2018

@lilienka2014 my sme vo svetom vláde a tu žiadny problém

kamka277
6. aug 2018

@mirkapo tak to by bolo super 😉cez víkend tu bola hlava na hlave kedze tu chodí vela miestnych možno dnes už bude voľnejšie 😄

lilienka2014
6. aug 2018

@dubmar večer nabehla voda konečne sme začali dovolenkovat

lubo5
6. aug 2018

@luba28 V pomori zacala tiect v noci

luba28
6. aug 2018

@lubo5 supeeer

lubo5
6. aug 2018

@doly7 V Pomori je kurz 1,93

luba28
6. aug 2018

@lubo5 ake je pocasie??....

doly7
6. aug 2018

@lubo5 Aj v Obzore v banke na rohu na namesti je 1,93 to je asi najvyssi mimo banky vo Varne kde je tych 1,949,ale toto absolutne neriesim lebo pri vymene 1000 eur je rozdiel nejakych 20 eur tak,ze to nie je nejaka katastrofa.

doly7
6. aug 2018

@luba28 Dnes slnecno do 30 stupnov voda mala myslim vcera 28.Sme tu od minuleho pondelka a prsalo nam raz popoludni prehanka aj to len po ceste do Varny.Tak,ze uz zacal druhy slnecny tyzden.Teploty medzi 28 a 30 stupnov.Uplne super.

anetta85
6. aug 2018

Juuj,, už sa nemôžeme dočkať..🤗 cestujeme už teraz v piatok poobede, v sob.dúfam, že dôjdeme ok do Kraneva..😉

lilienka2014
6. aug 2018

@luba28 slnečno 30stupnov

luba28
6. aug 2018

Noo,cestovna horucka zacina pomalicky....zajtra o cca 11:00 vyraazame ...uff,ta cesta dlhociznaaaaa,,,ale stoji za to....

kiralyz
6. aug 2018

My sme vcera dorazili domov, konecne mam funkcny net. Cesta z Branu na Brasov uplne zle su tam za sebou asi 4 semafory 1 z nich nefungoval a pustal len smer od brasova stali sme tam hodinu kym prisli policajti a zacali to riadit. Inak uplna pohoda, cakanie na hraniciach do madarska asi pol hodiny

macik34
6. aug 2018

@mayca20 nikdy! Radsej lietadlom do Turecka😁

doly7
6. aug 2018

@kiralyz Este sa vratim k Raminicu.V nedelu popoludni tolko kamionov,ze pri 10 som ich prestal ratat a bezne sa mi to stava aj v sobotu.Asi nemam stastie.Dokonca dopravu za Omv pri calimanesti riadili policajti asi na troch krizovatkach a tam bolo tych kamionov pozehnane bolo to 29.7 v nedelu na vecer.

majomaxo
6. aug 2018

V stredu rano do Primorska uz siesty rok po sebe a urcite cez Srbsko ako vzdy a ne cez Rumunsko ☺Cez Rumunsko ani keby som mal cele Rumunsko prespat 😂 a ani prespat ho nemozem ked ze som sofer 😂

lubo5
6. aug 2018

@luba28 Teplotu neviem ale je slnecno a velmi teplo. More je vynikajuce - teplucke.

pingu76
7. aug 2018

@lubo5 teplučké a krpec si ho maximálne užíva

doly7
7. aug 2018

@anetta85 Vcera sme boli v Kraneve uz tak z nostalgie chodil som tam 18 rokov.Dali sme obed u Nika a zasa smer Obzor.Mam pocit,ze vsade sa snazia napredovat len to Kranevo nejako stagnuje.Je tam fajn ,ale asi sme si zvykli na ine.Ak sa mozem spytat kde ste v Kraneve ubytovani.

doly7
7. aug 2018

@majomaxo Pozri to je kazdeho vec kade ide a provokacie typu ,ze Rumunsko aj ked by som mal prespat jednoducho prehliadam.Srbska dialnica je pre Teba uzasna pre mna unavna a monotonna.Rozdiel casovy a kilometrovy 2 hod a mozno 200 km.Ja naponahlo nemam ,ale nezatracujem ani jednu ani druhu cestu tak ako Ty a snazis sa povedat ake je srbsko uzasne.Nie je aspon pre komunitu ludi ktory oblubuju cestu RO a aj vedia preco.Toto je tema o ceste autom do bg a nie o tom aby sme pisali o tom aka je cesta srbskom uzasna a rumunskom ani zadarma.To si nechaj pre znamych a rodinu tu su obhajcovia aj aj a navzajom si radime nie kritizujeme a dehonestujeme.Ked mozem na rovinu tak ja by dom to Srbsko urcite obisiel pre mna o nicom.Vidis to je to co nechcem aby tu bolo.

anetta85
7. aug 2018

@doly7 raz som tam bola, a veľmi sa mi tam páčilo.. pochodíme aj do iných oblastí ako Varna, Burgas .... Máme rezervovany Hotel Margarita...

doly7
7. aug 2018

@anetta85 Nuz tak prijemnu dovolenku Kranevo ma oslovuje uz len nostalgiou.Kazdy rok sa tam idem pozriet,ale uz ako dovolenkovu destinaciu asi nie.Prepac to je len moj individualny nazor.Keby sa mi tam nepacilo tak sa tam kazdy rok aspon na obed nevraciam.

doly7
7. aug 2018

@doly7 Stastnu cestu vcera sme sa tam super najedli u Nika na hlavnej ulici.Vsetko je tam super len nejako sa to tam nehybe aj preto sme zmenili destinaciu.Na Zlate mas kusok su tam obrovske trhy s oblecenim urcite navstiv mas to 8 km.To co je v Kraneve je cirkus Humberto.Od Kraneva smer Zlate piesky prejdes krizom stale rovno.Dorazis na svetelnu krizovatku odbocenie do vsetkych smerov.Prejdes rovno a pokracujes po pravej strane benzinka stale rovno.Az da dostanes na ypsilonku a odbocis dolava.Parkovisko ako keby si sla k hotelom ,ale az za tou ypsilonkou.Je tam rampa a platis 5 leva za 24 hod.Na konci parkovisks zacinaju trhy je to super parkovanie a aj nakup to Kranevo pre mna vyber nic moc.