Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
@lilienka2014 pred tyzdnom este fungovala ked som z tamad odchadzal🙂
My sme druhý deň vo Varne, je tu fantasticky ako každý rok. Priebeh cesty bol bez problémov až na pol hodinové zdržanie v Oradei kvôli piatkovým zápcham a dalsie pol hodinové zdržanie lebo sa v aute pokazila klíma, ktoru sa nepodarilo odstrániť ale bolo už 8 hodín večer tak sa to dalo prežiť keďže cestujeme bez prespatia.
@lilienka2014 ako voda??... ide uz??....
To som este nepocul. Vraj splachuju s mineralkami. Co nekupite daco poriadne? Aspon Plisku, to hned aj dezinfikuje.
@lilienka2014 my sme vo svetom vláde a tu žiadny problém
@dubmar večer nabehla voda konečne sme začali dovolenkovat
Juuj,, už sa nemôžeme dočkať..🤗 cestujeme už teraz v piatok poobede, v sob.dúfam, že dôjdeme ok do Kraneva..😉
@luba28 slnečno 30stupnov
Noo,cestovna horucka zacina pomalicky....zajtra o cca 11:00 vyraazame ...uff,ta cesta dlhociznaaaaa,,,ale stoji za to....
My sme vcera dorazili domov, konecne mam funkcny net. Cesta z Branu na Brasov uplne zle su tam za sebou asi 4 semafory 1 z nich nefungoval a pustal len smer od brasova stali sme tam hodinu kym prisli policajti a zacali to riadit. Inak uplna pohoda, cakanie na hraniciach do madarska asi pol hodiny
@kiralyz Este sa vratim k Raminicu.V nedelu popoludni tolko kamionov,ze pri 10 som ich prestal ratat a bezne sa mi to stava aj v sobotu.Asi nemam stastie.Dokonca dopravu za Omv pri calimanesti riadili policajti asi na troch krizovatkach a tam bolo tych kamionov pozehnane bolo to 29.7 v nedelu na vecer.
V stredu rano do Primorska uz siesty rok po sebe a urcite cez Srbsko ako vzdy a ne cez Rumunsko ☺Cez Rumunsko ani keby som mal cele Rumunsko prespat 😂 a ani prespat ho nemozem ked ze som sofer 😂
@majomaxo Pozri to je kazdeho vec kade ide a provokacie typu ,ze Rumunsko aj ked by som mal prespat jednoducho prehliadam.Srbska dialnica je pre Teba uzasna pre mna unavna a monotonna.Rozdiel casovy a kilometrovy 2 hod a mozno 200 km.Ja naponahlo nemam ,ale nezatracujem ani jednu ani druhu cestu tak ako Ty a snazis sa povedat ake je srbsko uzasne.Nie je aspon pre komunitu ludi ktory oblubuju cestu RO a aj vedia preco.Toto je tema o ceste autom do bg a nie o tom aby sme pisali o tom aka je cesta srbskom uzasna a rumunskom ani zadarma.To si nechaj pre znamych a rodinu tu su obhajcovia aj aj a navzajom si radime nie kritizujeme a dehonestujeme.Ked mozem na rovinu tak ja by dom to Srbsko urcite obisiel pre mna o nicom.Vidis to je to co nechcem aby tu bolo.
@doly7 Stastnu cestu vcera sme sa tam super najedli u Nika na hlavnej ulici.Vsetko je tam super len nejako sa to tam nehybe aj preto sme zmenili destinaciu.Na Zlate mas kusok su tam obrovske trhy s oblecenim urcite navstiv mas to 8 km.To co je v Kraneve je cirkus Humberto.Od Kraneva smer Zlate piesky prejdes krizom stale rovno.Dorazis na svetelnu krizovatku odbocenie do vsetkych smerov.Prejdes rovno a pokracujes po pravej strane benzinka stale rovno.Az da dostanes na ypsilonku a odbocis dolava.Parkovisko ako keby si sla k hotelom ,ale az za tou ypsilonkou.Je tam rampa a platis 5 leva za 24 hod.Na konci parkovisks zacinaju trhy je to super parkovanie a aj nakup to Kranevo pre mna vyber nic moc.

@lubo5 Podstatne ,ze si sa vyspal v posteli,dal sprchu a cerstvy pokracoval v ceste.Nam to takto vyhovuje popripade aj ranajky ak su v cene,alebo si ich doplatim.V Pitesti doplatok ranajky 4.50 osoba.Za 30-35 eur najdes dvojku aj s ranajkami.