Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
Za kolko ste urobili cestu do BG cez rumunsko? Nechcem nejake prehnane odpovede, ze kto rychlejsie. Chcem realne casy za ake sa to pohodlne da. Ja som siel cez Srbsko, tam 20h pre sialene cakanie na Bg hranici, naspat bez cakania 17.5 hod.
novootvorena dialnica aiud smer turda az po gilau,super, uspora casu viditelna ked to spoja so sebesom o rok -rok a pol bude to parada
@kamka78 Arad na dialnicu A1 az pred Lugoj tam odbocit na A6 Caransebes,Orsova,Calafat
Ak mate moznost ist do Varny do obchodneho centra tam je vystava veteranov+voskove muzeum.....zazitok
ak sa niekto chce priddat 16 teho okolo 11 tej odchadzam z KE smer Primorsko
ak sa chce niekto pridat pravdepodobne odchadzam 20.7. 2019 do primorska, zmena terminu este povolena🙂
@bg2014 ako 20,7 uz bolo
@bg2014 ta dnes je 11,8....
@bg2014 jaaaj mooore ved teraz si sa vratil hihihi ..ok zmaz to...pochopil som
@simone263337 je tam 2019. uvazujeme aj my o takom termine 🙂
Tak už sme aj my doma včera po raňajkách sme vyrazili zo Slnečných 8:59 smer Ba cez Srbsko o 0:44 zaparkovane pred domom cestou obed a vecera ... prejazd Bulharske hranice 30min a Madarske skoro nic .... rano som pristihol zenu pozerat hotely na buduci rok co sa jej pacili pri prechadzkach. Som jej povedal ci je normalna ved teraz prisla .... a citam prispevky a vy tiez uz planujete odchody na leto 2019 😂🤣😂
Tak mi este stale v bg sice neplanovane,ale zdravy a zivy.V piatok nam odislo turbo za Varnou.Pomaly sme sa presunuli do Ruse.Do kopca 50 km/hod po rovine max 100 km/hod.Mame poistku "mobilita 24" tak,ze prvu noc hotel ten je v cene s ranajkami.V sobotu autorizovany servis kde sme mysleli,ze maju nahradny diel.Chyba v sobotu su v servise len do poctu su to len menici dielov nie opravari.Dostal som dve adresy z poistovne na autorizovany a neautorizovany servis.Mozno sme mali skusit ten neautorizovany.Auto sice pojazdne,ale neodporucali pokracovat a nahradny diel az v pondelok.Mali sme narok na nahradne vozidlo tak sme zvazovali navrat na viken k moru a po oprave pokracovat.Asi pre poistovnu nerentabilne tak nam bookovali hotel aj na dalsiu noc a dnes medzi 17.00 az 18.00 pride pre nas odtahovka zo slovenska.Hotel a odtah v cene mesacneho poistenie za 49,90 eur.Este ,ze ho mame.Uz pri mori sme menili pruzinu vlavo vpredu a opat nas poistovna kontaktovala na servis vo Varne kde nas objednali a do dvoch hodin vybavili.Tento rok smola sice som spoznal Ruse,piate najvacsie mesto BG ,ale vydrzal by som aj bez toho.Cesta od piatku popoludnia 16.00 sme vyrazali z Varny sa nam natiahla tak,ze ak bude vsetko ok zajtra snad na obed budeme doma.Aj to sa stava,ale neberiem to tragicky taka nechcena zivotna skusennost.Co Ta nezabije to Ta posilni.Aj v kritickych situaciach sa treba orientovat aj ked ma to stve,ze sme uz mohli byt doma.Cesty autom sa urcite nevzdam a tu poistku si dam znova.Dokonca na rok je len za 99,90.No co uz tak vsetkym ostatnim stastnu cestu na a z dovolenky.
Ideme do bg cez transalpinu a chcem sa spýtať, na cestu do Šebesu, či ísť cez Devu alebo cez Turdu.
@romaska tak myslim ked ste si uz zvolili transalpinu co je skor vychadzkova cesta na pozeranie, a zrejme sa nebudete nikam ponahlat tak aj cesta z oradey ti bude v podstate jedno ci pojdes na devu alebo na turdu mas na vyber,do devy mozes ist dokonca az troma cestami,je to na tebe
Ďakujem, myslela som, ktorá cesta je lepšia, či tam nie je veľa dedín
Štastlivo sme sa pred chvílou vrátili z Pomoria cesta nám trvala 19 hodín ,sli sme cez Rumunsko bolo velmi vela obchádzok a uzavretá dialnica pri Lugoji,hraničné prechody cca 10 minut zdržanie

@simone263337 Ďakujem za odpoveď,ešte sa chcem opýtať ktorým smerom za Aradom idete?