icon

Autom do Bulharska

mayca20
18. jún 2013

ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem

janulik660
15. aug 2018

@bg2014 jej aka nahoda, nam tiez odisiel kompresor klimy 🙂 roztrhlo nam po ceste remen,prestalo dobijat alternator a samozrejme baterku,to sa dialo v rumunsku a takto sa nam po ceste po madarsku pomali rozsvietili vsetky kontrolky,dosli sme az do nitry kde nam uz vyplo svetla 🙂 tam nas prisliel odtiahnut syn a oprava 700 euro, no co sa nezabavime ? 🙂 tesim sa na rok,dufam ze to bude bez oprav 🙂

anetta85
15. aug 2018

@mirkapo áno presne,,našli sme to, teda dnes sme tam absolvovali..😉🙂 máme dosť na dnes 😂 je čo tam pozerať, kade tade chodiť...🙏😌

doly7
15. aug 2018

@janulik660 Ja sice este neviem ako oprava,ale buduci rok urcite.

bg2014
15. aug 2018

@janulik660 mne to odislo este po ceste z primorska do obzoru takze ja som uz 2 tyzdne bol bez klimy a remen ostal cely ,mna to stalo "len " 340 ecka,ale auto uz predavam a kupujem nove takze buduci rok uz na novom🙂🙂

janulik660
15. aug 2018

@bg2014 mi sme boli na synovom ,ale tiez idem kupit nove tak uvidime ci pojdeme na nom alebo si pozicame z pozicovne a nebudeme nicit nase 🙂

lucann
15. aug 2018

Z pozicovne sa neoplati. To zbytocne nsvysi hodnotu dovolenky. To potom este kus by som priplatil a radsej letel.

doly7
16. aug 2018

@janulik660 Odtahovka co nas brala ma vlastne hlavny produkt podnikania pozicovnu aut a autoservis.Pozicanie fabie na den je 25 eur plus pohonne hmoty.Pozicanie v bg destinacii stoji raz tolko asi 50 eur na den chevrolet aveo co je najlacnejsi.Pozicanim auta na slovensku si fakt len navysis dovolenku.Toto by som asi nerobil.Ubytko na 14 noci 315 eur pre dvoch a cesta aj s poplatkami ,myslim dialnicne 280 eur a to este v ramci dovolenky 800 km v bulharsku.

doly7
16. aug 2018

Ak budete hladat ubytovanie v Obzor a Byala urcite oslovte nick bulharkaneli momentalne ma vyhodila zo svojej stranky ked som jej vytkol,ze robi len to,ze si na modrom koniku zriadila diskusiu a permanentne ponuka ubytovanie ako cestovna kancelaria.Divne ,ze si to nikto nevsimol z prostredia admina.Kazdy je haklivy na reklamu a ona to robi vlastne oficialne .Dokonca ma kvoli tomu vyhodila z diskusie.Asi vie preco tak ,ze ak mate chut podnikat staci len stranka.Momentalne je to "Mame radi bulharsko"

mirkapo
16. aug 2018

@doly7 presne tak, kym nezacala sezona a mala nieco volne tak tu pisala kazdy den, aky je obzor a byala super, od kedy je v BG a ma plny stav uz nenapise ani neporadi.. to iste robila aj v inych diskusia na inych strankach co viem od inych ludi.
p.s. super ze uz ste doma, mysleli sme na vas kazdy den 🙂

doly7
16. aug 2018

@mirkapo Si zlata ,ze na nas myslite.V pondelok popoludni nas dotiahli az pred dom.Este stastie,ze mame tu poistku.No co uz treba nove auto.Dufam,ze tradiciu stretnuti neporusime ani buduci rok.Ale samozrejme ste vitani aj pocas roku mimo bg.Vies cestovat domov od piatku do utorka bolo uz fakt chore.

bulharkaneli
16. aug 2018

@doly7 neprskaj uz na kazdom fore vyhodila som ta lebo.ma prosili.iny clenovia skupinky.Urazas a utocis bez priciny .Skupina je sukromna a mozem ponukat co chcem pokial to niekomu vadi nech sa odhlasi😊nepisem prispevky nie preto ze sme plni ale pretoze nesedim na z..ku bo nemam vobec nato teraz cas😊
Co sa tyka cesty my iba cez Rumunsko a Obzor -BA za cca 14-15 hodin.Teraz si vezieme aj psika narodila sa nam Dasenka v Byale na dome😊

bulharkaneli
16. aug 2018

@doly7 a poslem aj mirkapo co si mi.o nej pisal pred letom v sprave? To uz nebude na teba tak rada spominat😉

bulharkaneli
16. aug 2018

@bulharkaneli
@doly7 mam aj ine stranky kto chce mu poslem v sprave a dakujem za reklamu😉

doly7
16. aug 2018

@bulharkaneli Si zlata ,ze na mna myslis a doprajes mi.Na tomto fore a diskusiach si len preto aby si zarobila a obcas poradila.Toto je diskusia o komunikacii a nie o zarobku tak to uz pochop.Asi si nasla zlu stranku kde Ti umoznili ponukat ubytovanie a tvrdit ,ze si majitelka nehnutelnosti ktore ponukas.Asi preto nezijes v BG.A Tvoj psik ma absolutne nezaujima lebo keby som napisal ,ze ho kupim aj toho mi predas.Bulhar sa nezaprie.

bulharkaneli
16. aug 2018

@doly7 neurazaj bulharov naozaj vlasnim apartmany a dom v bg na pobrezi ...aj inde😉 ale o tom tu nie je diskusia a psika nepredame sa mylis ,ma meno Dasenka a bol nam darovany zhora❤ je to nasa laska a budeme teraz s nou dve bulharky doma na Sk
Ak je tu predsa niekto kto chce poradit ohladom cesty tak kludne prosim piste spravu

bulharkaneli
16. aug 2018

@mirkapo co si potrebovala a ja som ti.neporadila? Ak je to lekar odtahovka policia a pod ,no daj? Denne radim na mieste kto co potrebuje. Vylety ja neorganizujem su v kazdom hoteli na recepcii ponuky. Neviem co konkretne?

luba28
16. aug 2018

@bg2014 mal si dat opravit v primorsku,,,tam je super servis a o polivicu lacnejsi ...

bg2014
16. aug 2018

@luba28 odislo mi to presne v burgase pri kauflande🙂

zlatkapaps
16. aug 2018

Zeny, ideme buduci tyzden do bulharska. Poradte co zbalit malej na dovolenku, ake hracky alebo nieco s cim sa v pohode zabavi, aby sme nemuseli tahat zo sebou zbytocnosti? Chceme cestovat v noci, tak dufam ze v aute vacsinu casu prespi. 🙂

doly7
16. aug 2018

@luba28 Super rada ked sa Ti pokazi auto 1200 km od domu tak sa tiez pousmejem a poviem,ze v primorsku je to za polovicu.To ako vies?Robis tam ,alebo tiez tam rada opravujes svoje auto za polovicu.

doly7
16. aug 2018

@bulharkaneli Ano piste ja Vam rada predam v tom je podstata fungovania na tomto fore vsetci sme boli nadseny Tvojou diskusiou "Mame radi bulharsko" otvor si ju teraz len terminy ubytovania ktore ponukas a telefon.Neurazam bulharov ,ale ani slovak nie je sprosty.

luba28
16. aug 2018

@doly7 ano,,mame skusenost ...tiez nam odisiel tam altenator....a to na audi .(len pre zaujimavost nahr.dielov na SK pre take auto)...za 3 dni bolo hotove a za tretinu sumy co by stalo tu....neradila by som len tak....su hned pri supermarkete ....

bulharkaneli
16. aug 2018

@doly7 a nieco som Tebe neprelozila? Ved ty bulharom rozumies vsetko tak dlho tam chodis.Ja stale neviem co som Tebe neprelozila ci neporadila?

bulharkaneli
16. aug 2018

@zlatkapaps ja neviem co bavi tvoje deti nase frcali.na dvd v aute

doly7
16. aug 2018

@luba28 Aj ja mam skusennosti dost a tento rok sme pred tym turbom co odislo menili pruzinu na lavej strane sofera aj s loziskom.Ked to v Ruse pozrel mechanik v autorizovanom servise povedal ,ze domov prideme,ale pruzina je dlha a nie original.Beriem to tak ,ze ved domov pride.A to co pise bulharkaneli by som okrem terminu ubytovania bral triezvo je to len biznis a ver,ze sa da najst aj ine.

romaska
16. aug 2018

Nevie mi niekto poradiť, či nie je cestou cez Varnu na Slnečné pobrežie nejaká banka na výmenu EUR? Myslím niekde viditeľná z auta?

mirkapo
16. aug 2018

@romaska najviac viditeľné sú obchodné centra. Mall hneď na prízemí alebo križovatka za Mallom je Grand Mall. Obe sú po ľavej strane od Shumenu. Pri Malle mas aj kaufland ak by ste chceli spraviť nákup.

bg2014
16. aug 2018

@romaska su viditelne aj banky ale zaparkovat pri nich mozes zabudnut kedze su v podstate na hlavnych uliciach ,a drive in este banky nemaju ,skoda,🙂 zmenit mozes prave v Malle tam je asi najlepsi kurz,alebo vyber z bankomatu ,

romaska
16. aug 2018

A sú tam vyhodnejsie kurzy ako na slnečnom ?

mirkapo
16. aug 2018

@bulharkaneli ja nastastie som od teba pomoc nepotrebovala, ale vela otazok v skupine sa tykalo Obzoru a ani na jednu si nereagovala. a nie je to o tom, ze tu nesedis na z..ku kedze hned ako ta niekto oznacil, alebo bola otazka o ubytovani si vedela reagovat aj v inej diskusii.. mne ta tvoja reklama na ten tvoj obzor a byalu tiez islo krkom, ale preskocila som to a neriesila. reagovala som na Dolyho prispevok aby vedel ze aj niekto iny to postrehol.