Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
Ze 14 hodin. 🙂 Bez piškania a prestavky, a proste jazda na zabitie.
My mame rezervacku na 26.7. , cize nutnost vyrazit uz 25.7. , tak verim , ze to hadam nejak dam , no kazdopadne sa lepsie cestuje viacerym , len moj nazor .

Presne , 14 hodin bez... , preto planovanie mam na cca.18 hodiniek a plan velkej prestavky je urceny az za hranicou Srbska 😉
18 ano, to znie realne. 14 nemozne! A v termine po 20.7. hranice srbska su brutal. Kludne 6 a viac hodin statia.
...xixi , kazdopadne plna nadrz to isti , podla planu mam Srbsko za zadkom okolo 02-04:00 hodine , preto predpokladam kludny priebeh
Ak to bude cez vikend, velmi by som sa netesil.
Vychadza to na piatok hned po polnoci 😉
Ponukam volne miesto v aute do Primorska. Ubytovanie viem zabezpecit na private. Terminom sa viem prisposobit. Nechcem cestovat sam
@simone263337 cau, ked uz nic tak aspon gumenu ancu zober🙂
@simone263337 košice a okolie
Idem sam.autom z Košic. Ak by mal niekto zaujem ako spolujazdec....datum nieje premna podstatny. Destinacia Primorsko. Ubytovanie viem zabezpecit
Hrozí nájsť slušné ubytko pre 4 dospelých na 14 dní pod 500€ priamo pri mori?
@henry_sk No na 14 noci pre styroch to je dost nizka suma a slusne a pri mori.Zalezi co povazujes za slusne.Klima,Wc,sprcha ,chladnicka,rychlovarna,telka a asi dve dvojky tak to len s odretymi usami.Na 14 noci je to u nas problem.Platime za dvojku na 14 noci v Obzore 320 co je slusna cena.Bg nie je cenovo az tak nizko ako si myslite.Jeden rok sme byvali v Kraneve na izbe bez klimy asi 800 m od mora za 15 eur noc,ale vecer po sprche do piatich minut spoteny a ak su v noci tepla tak to bolo dost krute.125 eur na osobu na 14 dni je fakt asi malo.Ale neberiem Vam iluzie mozno najdete.Skuste mimo hlavnej sezony co ma samozrejme aj nejake nevyhody.
@henry_sk zaleži na termine - od 15 jula do cca 18.8. nehrozi naozaj, ale v inom termine , niečo slušne pre 2+2 možno by som našla v Byale . ak maš zaujem mi napiš v sprave.
@henry_sk ka platim 7 euro ma sobu ja noc. Od mora cca 250m....po chodniku.vzdusne 150m
Zháňam ubytovanie v Primorsku od 7.7.2019 pre dvoch na 10 nocí a od cca 1.8.2019 tam sa dokažem prispôsobiť 2-3 dni hore dole na 10 nocí pre 5 ludí. Ak mi niekto dokáže dať kontakt na ubytovanie budem vďační.

@nera738 idem z Michaloviec, vy??