Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
ja som minulý rok išiel o 11.00 a prišiel som do primorska o 6.00 ale to sme spali na pumpe pred Burgasom asi dve hodiny , no ale išiel som cez Srbov a mal som v aute aj dcérinu kámošku a kvolli nej sme museli robiť prestávky kždé 4 hodiny
@bg2014 áno mal by som ísť takto, ešte sa to môže o jeden deň posunúť lebo apartmán v ktorom chcem byť ubytovaný je obsadený do nedele, ale majiteľ mi písal že sa pokúsi niečo vymyslieť, lebo idem k nemu už piaty raz a minulý rok nám urobil aj rozlúčkový večer s pohostením, veľmi fajn chlapík,
@drak23 , @bg2014 , tak sa dobre čítali vaše príspevky......... normálne som "cestovala" spolu s vami. Mimochodom na poslednej OMV v Maďarsku stojíme každoročne aj my. Tiež pravidelne stojíme na OMV v Srbsku už tesne pred bulharskými hranicami a aj v MC pár km pred Prímorskom. 🙂 Ale nie to som chcela. Chcela som sa Vás opýtať, či tých 12,50 eur za noc platíte aj za deti 6 ročné. Minulého roku sme išli, ako sa povie na blind a tohto roku to už neriskujeme, takže sme si dopredu zabezpečili apartmán. Je nás 5 ľudí, z toho 3 dospelí za 60 eur na noc a penzion je bez bazéna. Preto sa pýtam a porovnávam. A ešte jedna vec.... keď uvidíte hlučnejšiu rodinu z východu, zízajúcu do toho bieleho baru, tak to budeme my. Budem vás tam vykukovať, možno pokecáme ....... :D
@andrejka10 my sme traja a platim 38 eur takze aj s malym 7 rokov
@andrejka10 ahoj,,my ideme na blind aj ubytko budeme hladat a otazocka preco by si neriskovala? Budeme mat problem stym? A cenovo sa to tam ako pohybuje? My sme pred 6 rokmi platili 6€ na noc na osobu,,nasli sme si u takych starsych manzelov...

@drak23 no kosice plnanadrz v oradey znamka plus dotankujem potom stojim az na tej OMW co je medzi ramnicu valcea a pitesti po lavej strane a potom az na ruse kde kupujem v tych kioskoch znamku