Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
Chlapi startujte motore dnes bolo super vlny more jedlo pivo slnko drinky všetko tak ako má byť😀
Ahojte chystáme sa zo soboty na nedeľu na zlaté piesky. Cez Rumunsko. Ešte sme tadiaľ nešli. Viete mi poradiť ktorá trasa s z Oradey je naj? Preferujeme čo najviac dialnic a najmenej zákrut, aby decká negrcali. Vďaka
@janka257 Ak chcete najjednoduchšiu trasu tak Oradea - smer Cluj - potom v Gilau (este pred mestom Cluj) zidete na dialnicu ktora Vas dovedie do mesta Aiud - ďalej Alba Iulia - Sebes - dialnicou do Sibiu a dalej cez Karpaty smer Ramnicu Valcea - Pitesti - diaľnica až po Bukurešť - v Jilave na obchvate Bukurešti odbočíte smer Giurgiu (RO) - Ruse (BG) (most cez Dunaj) a potom smer Varna.
Je to klasická hlavná trasa po ktorej chodí väčšina ľudí do BG z Východu Slovenska.
Dá sa ešte alternatíva cez Brašov ale je trochu dlhšia.
@kiralyz inak super stránka na počasie v Bulharsku https://weather.sinoptik.bg
trasa na vidin je ovela jednoduchsia a lahsie zvladnutelna no lenze ist na zlate piesky dookola co ja viem
@bg2014 prreferujerm..ziaden kamion, ziaden bus...pohodicka
@janka257 Zlaté piesky- je tu super, trocha drahšie ako inde ale dá sa. V centre život všade hudba, bary, barové tanečnice, pozor na manzela. Asi je tu trocha veľa drzich nemcov z ktorých tu žijú, okolo polnoci všetci teen ožratý. Je tu úplne iná atmosféra akú som nepoznal v Primorsku. Našťastie nebývam úplne v centre takže super.
Ahoojte..prestudovala som tuto konverzaciu,nie celu 🙈😀 sme zo stredného slovenska a rozmyslame o BG autom začiatok augusta,dcérka 22 mesiacov..minuly rok sme v pphode dali chorvatsko cesta cca 10 hodín..cez Srbsko nam to vyhadzuje cca 14 hodin(ideal) ..ako je to s tymi Turcami ? Asi rok dozadu,dva som sa docitala ze to bola kalamita 😀 druha otazka ktoru cast odporucate ? Respektive je "najbližšie"
Dakujem!
@lubka2213 cez Srbsko je to lotéria. Môžeš na hranici stát 2 hodiny, ale kľudne aj 8. Stal som tam na hranici 2,5 hod. pred rokom. Je to zazitok v 34 stupnoch s Turkmi. S takým dieťaťom by som BG nezvazoval. Za 14 hod to nedáš nikadial. Za 15 to dá nick bg2014 🙂 keďže trasu cez RO absolvoval asi 6x a vie kade a kedy ísť. Kôli dieťaťu by som asi radšej na tvojom mieste zopakoval to Chorvátsko.
@simone263337 kedy ideš?žeby si mi zreferoval cestu či tam neopravuju niečo,lebo už som čítal na českých fórach že dačo robia a su nejaké zdržania,možno späť domov pôjdem na vidin ,
Trasu z Oradei na Devu neodporúčam !!!! ASI 20 km v kopcoch nie je cesta dokončená, ideš po štrkovom podloží, kde som dostal defekt. Nikto Ti nepomôže, pretože tam nik nechodí. Sem tam domáci, ale je to tankodrom. Keď tú trasu dokončia, potom bude lepšou alternatívou. Ale minulého roku tam už ani stroje neboli !!!! Ja idem na Zlaté piesky z KE od 17. augusta klasickou trasou ako ju popísal 1kubo1. Prespím v Pitesty a na druhý deň pokračujem. Prajem všetkým peknú dovolenku a good trip.

@kiralyz už máš pivo objednané,dnes krása ,teplo aj slnko,sem tam oblacik😀🍉🌽🍺🍺🍺