Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
Ahojte zvažujem cestu zo Slnečného pobrežia na sk konkrétne do Levíc cez Rumunsko nemáte nejaké rady? Chcem ísť cez Rumunsko prvý krát do teraz som to rubal stále cez Srbsko ďakujem
chcem sa opýtať Ako je to z dezinfekčnou jamou na vstupe do bulharska? pojdeme autom cez prechod Ruse. Kde sa náchádza a akoje to z platením ?
Zdravim, je niekto v obzore a vyberali ste z bankomatu? Konkretne ci mate niekto VUB a ako je to s poplatkom? Veaj by mal byť 2,50 ale rad by som vedel realitu a z akeho bankomatu ste vyberali a či len eura. Ďakujem
Za most naspat 2€. Naspat je asi kratsi preto menej.
@nibik Dnes som sa bol na to pýtať vo VUB, tak vraj 2,50 . Bankomat vydáva menu krajiny, nie EUR. Pozor, na niektorých bankomatoch sa núka možnosť prepočtu na € a za túto službu sa platí aj 40€ ! Vždy vyberať menu danej krajiny bez prepočtu. Aj kartou platiť cudziu menu, nesuhlasiť s prepočtom (nie je síce poplatok ale horší kurz).
Zlaté Primorsko...Slnečné pobrežie už ani keby mi zato zaplatili!!!!!!!!špinavé more jak potok v Primorsku nádherné na severnej jak krištáľ....5r chodím do Primorska tento rok sme kombinovali Primorsko a na par dni ešte Slnečné ale keď mi ešte niekto povie ako je dobre na slnečnom tak sa 100 krát hodím o zem!!!!ešte prekliate dve noci vydržať a gumujem toto stredisko z môjho telefónu mapy aj zemegule
Tak som uspesne vybral, poplatok sedi, akurat bankomat neponukol ten prepočet, dal to bez neho, takže ok. bol to international asset bank taký modrý. Vďaka za radu
@majomaxo aj na zlatych pieskoch bolo nadherne more. Aj tie vlny boli lepsie ako v primorsku, oni mali uplne iny priebech ako inde. Ja neviem, ale zlate piesky u mna zatial TOP. Aj piesok super. Mozno si len vymakol zle obdobie ked je spinava voda na Slnecnom. Mozno aj inde je teraz taka. Neviem, sak nech napise niekto co tam je ci je ciste more v inych oblastiach bulharska.
@majomaxo na slnecnom ja neidem ani zadarmo,v porovnani s Obzorom alebo Byale je tam ze bordel a drahota mraky ludi.no neda sa nazvat dovolenka
Neviete náhodou ci sa dá v Rumunsku v hoteloch platiť eurom v hotovosti?
@bulharkaneli chodíme roky rokuce do Primorska len tento rok sme dali kombináciu že 8 dní Primorsko a presunieme sa na 6 dní ešte na Slnečné ale sem už v živote neprídem ani keby mi zato zaplatili.....hnus a zdesenie krucinal,taky tu je humus a bordel že ja normálne žasnem a keby som mohol pridať foto tak by som sem pridal tu bohohsku pláž ako ju každý vychvaluje 😂😂😂😂 tu je neuveriteľná až priam hnusná voda to som ešte nezažil a dúfam ze už nikdy nezazijem lebo Slnečné je jeden veľký omyl a keď niekto povie ako sa mu na slnečnom páčilo tak je obyčajný klamár nič viac lebo len nechce vypadať pred ostatnými ako........lebo on bol na "slnečnom" fuj

Asi sa to už riešilo,ale oplatí sa mi meniť, peniaze na Slovensku? V pondelok odchádzam do Pomoria a čo si pamätám ,moc sa kartou nedalo platiť.