icon

Autom do Bulharska

mayca20
18. jún 2013

ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem

kinga181
25. júl 2019

Asi sa to už riešilo,ale oplatí sa mi meniť, peniaze na Slovensku? V pondelok odchádzam do Pomoria a čo si pamätám ,moc sa kartou nedalo platiť.

lucann
25. júl 2019

@kinga181 Zmenaren Kalken aupark dava kurz 1.90, presne ako v BG. V Ruse som menil za 1.92, ale mozno uz klesol aj tam.

majomaxo
25. júl 2019

Ahojte zvažujem cestu zo Slnečného pobrežia na sk konkrétne do Levíc cez Rumunsko nemáte nejaké rady? Chcem ísť cez Rumunsko prvý krát do teraz som to rubal stále cez Srbsko ďakujem

iva239
25. júl 2019

@lucann do Ruse na Slnečné cca 7h ale boli menšie kolóny vo Varne

iva239
25. júl 2019

@lucann do Ruse asi 2:45 a potom na Slnečné cca4h

kikushho
25. júl 2019

chcem sa opýtať Ako je to z dezinfekčnou jamou na vstupe do bulharska? pojdeme autom cez prechod Ruse. Kde sa náchádza a akoje to z platením ?

nibik
25. júl 2019

Zdravim, je niekto v obzore a vyberali ste z bankomatu? Konkretne ci mate niekto VUB a ako je to s poplatkom? Veaj by mal byť 2,50 ale rad by som vedel realitu a z akeho bankomatu ste vyberali a či len eura. Ďakujem

iva239
26. júl 2019

@kikushho tak tento rok nás striekali prvý krát za 9rokov😄Poplatok za most 3€

lucann
26. júl 2019

Za most naspat 2€. Naspat je asi kratsi preto menej.

radom123
26. júl 2019

@nibik Dnes som sa bol na to pýtať vo VUB, tak vraj 2,50 . Bankomat vydáva menu krajiny, nie EUR. Pozor, na niektorých bankomatoch sa núka možnosť prepočtu na € a za túto službu sa platí aj 40€ ! Vždy vyberať menu danej krajiny bez prepočtu. Aj kartou platiť cudziu menu, nesuhlasiť s prepočtom (nie je síce poplatok ale horší kurz).

majomaxo
26. júl 2019

Zlaté Primorsko...Slnečné pobrežie už ani keby mi zato zaplatili!!!!!!!!špinavé more jak potok v Primorsku nádherné na severnej jak krištáľ....5r chodím do Primorska tento rok sme kombinovali Primorsko a na par dni ešte Slnečné ale keď mi ešte niekto povie ako je dobre na slnečnom tak sa 100 krát hodím o zem!!!!ešte prekliate dve noci vydržať a gumujem toto stredisko z môjho telefónu mapy aj zemegule

bg2014
26. júl 2019

@majomaxo tá sám seba budeš trápiť kôli tomu,no toho roku je fakt more ako krištáľ v primorsku

bg2014
26. júl 2019

@radom123 keď budeš vyberať tak Max výber na jeden x je len 400 leva aspoň u mňa je to tak takže to musím zopakovať toľko x koľko potrebujem vybrať,ja mám bez poplatku ale u teba keď za každý výber nauctuju 2,5 eura tak to radšej ber hotovosť

nibik
26. júl 2019

Tak som uspesne vybral, poplatok sedi, akurat bankomat neponukol ten prepočet, dal to bez neho, takže ok. bol to international asset bank taký modrý. Vďaka za radu

lubo5
26. júl 2019

@kinga181 v Pomori sa da platit kartou uz aj v niektorych restikach. My menime tam. 3.8. Ideme zo SK a 4.8. Tam budeme. Ubytovanie mame v Aviazovskij park.

radom123
26. júl 2019

@bg2014 Dík za info.

lubo5
26. júl 2019

@kikushho cez ziadnu jamu som neisiel a bol som tam zatial 3x.

majomaxo
27. júl 2019

@bg2014 ja sa netrápim len ma to mrzí kvôli dcére ta je moc sklamaná...a ked mam stráviť pri bazéne hotelovom ešte tri dni tak to môžem ísť aj na welnes na Slovensku 🙂 nevadí nič iné ako Primorsko už riešiť nebudem

lucann
27. júl 2019

@majomaxo aj na zlatych pieskoch bolo nadherne more. Aj tie vlny boli lepsie ako v primorsku, oni mali uplne iny priebech ako inde. Ja neviem, ale zlate piesky u mna zatial TOP. Aj piesok super. Mozno si len vymakol zle obdobie ked je spinava voda na Slnecnom. Mozno aj inde je teraz taka. Neviem, sak nech napise niekto co tam je ci je ciste more v inych oblastiach bulharska.

bulharkaneli
27. júl 2019

@majomaxo na slnecnom ja neidem ani zadarmo,v porovnani s Obzorom alebo Byale je tam ze bordel a drahota mraky ludi.no neda sa nazvat dovolenka

majomaxo
27. júl 2019

Neviete náhodou ci sa dá v Rumunsku v hoteloch platiť eurom v hotovosti?

majomaxo
27. júl 2019

@bulharkaneli chodíme roky rokuce do Primorska len tento rok sme dali kombináciu že 8 dní Primorsko a presunieme sa na 6 dní ešte na Slnečné ale sem už v živote neprídem ani keby mi zato zaplatili.....hnus a zdesenie krucinal,taky tu je humus a bordel že ja normálne žasnem a keby som mohol pridať foto tak by som sem pridal tu bohohsku pláž ako ju každý vychvaluje 😂😂😂😂 tu je neuveriteľná až priam hnusná voda to som ešte nezažil a dúfam ze už nikdy nezazijem lebo Slnečné je jeden veľký omyl a keď niekto povie ako sa mu na slnečnom páčilo tak je obyčajný klamár nič viac lebo len nechce vypadať pred ostatnými ako........lebo on bol na "slnečnom" fuj

nera738
Odpoveď bola odstránená
majomaxo
27. júl 2019

@nera738 v Primorsku je krištáľové more to môžem potvrdiť tu je to jedna katastrofa ešte zajtra vydržím malá sa vycvachta v bazéne na hoteli a budem šťastný keď v pondelok od tadiaľto vypadnem 🙂

majomaxo
27. júl 2019

@lucann spomínal si cestu na Vidin v staršom príspevku nemohol by si mi o tom niečo bližšie napísať prosím ťa?plánujem si cestu domov a skúsil by som asi prvý krát cez Rumunsko 🙂 ďakujem

bg2014
27. júl 2019

@majomaxo šak daj dajake foto aby som bol v obraze že čo tam je také hrozne ,idem v sobotu do burgasu popozerať z Primorska ale už keď tam budem tak zabehnem kuknúť

majomaxo
27. júl 2019
majomaxo
27. júl 2019
bg2014
28. júl 2019

@majomaxo no pekná močka

bg2014
28. júl 2019

@majomaxo a to je na celom slnečnom