icon

Autom do Bulharska

mayca20
18. jún 2013

ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem

ddaannkkaa
28. júl 2019

@lucann áno aj na plážach v okolí Varni je špinavá voda

bg2014
28. júl 2019

Tak aspoň že v primorsku je zatiaľ cista

lucann
28. júl 2019

@majomaxo cestu na vidin nepoznam. To musel niekto iny pisat. Siel som cez Rumunsko, ale nie na Vidin.

bg2014
28. júl 2019

@majomaxo a čo potrebuješ vedieť z cesty na vidin

lucann
28. júl 2019

@ddaannkkaa kde v okolí Varny je špinavá? Koľko dní ste tam a od kedy je taká? Možno som mal šťastie, celú dovolenku bola čistucka voda na Z. Pieskoch. Predtým 2roky Primorsko čisté more.

majomaxo
28. júl 2019

@bg2014 Primorsko je top bol som chuj že som sa nechal nahovoriť na debilne slnečné!!!!!!! 🙂 Mi sme tam boli od 19teho do 28ho a voda na severnej jak krištáľ a potom sme sa presunuli sem na 6 dní ešte ale trpezlivosť došla zajtra ráno balíme a ideme domov,o kašlem celé zbyvajuce dni 🙂

majomaxo
28. júl 2019

@bg2014 rozmýšľam ze prvý krát to supnen cez vidin a Rumunsko doteraz som chodil stále cez Srbsko tak neviem ci je to lepšie a či horšie 🙂

majomaxo
28. júl 2019

Dnes ďalší úžasný poznatok z úžasného slnečného pobrežia....od 5tej ráno sme boli na pohotovosti a pred hodinou cca sme sa vrátili na hotel, dcéra celú noc z vracala a mala neskutočné hnačky dali jej dve infúzie a veskere vyšetrenia...a čudujete sa co nám objasnila Pani docentka, ešte že sa dohovorím anglicky a Pani docentka tiež.... Slnečné pobrežie není už pár rokov vhodné na kúpanie pre deti mladšie ako 12r 😀😀😀 skoro ma jeblo prepáčením a povedala ze to nikde nedávajú a ani nikde nepíšu kvôli turizmu lebo sa boja že by prestali chodiť....len toľko a všetkým čo ste na slnečnom alebo sem plánujete ísť tak vám prajem príjemný pobyt 😀

bg2014
28. júl 2019

@majomaxo tak záleží od hraníc srb keď tam nieje plno tak lepšie asi Tamad ja idem späť domov cez vidin len preto lebo v dedine dedulesti opravujú pravý pruh neviem či je spadnuta cesta alebo ju vyfrezovali ale je tam mobilný semafor a keď som šiel do bg tak som akurát vymakol zelenú ale poniektorí tam stáli aj hodinu a to mne sa nechce radšej pôjdem dookola ale pôjdem a z českého fóra som sa včera dozvedel že vraj asfaltuju most v ruse a cesta je zúžená na jeden pruh tak aj tam sú kolóny a na vidin to je do Ke o cca 200 km dlhšie ale časovo to iste skoro sama rovina a diaľnica od burgasu až po botevgrad

lucann
28. júl 2019

@majomaxo cez RO sa skor ocitnes v kolone ako cez Srbsko. Zalezi este ci ides cez den alebo v noci. Hoc ajv noci nieje zaruka ze nebude nejaka nehoda po ceste, ale to aj cez SRB. Cez SRB ti ubiehaju ovela rychlejsie km, ale je riziko dlheho cakania na hranici. Dlhe cakanie plati zvacsa pri ceste smerom do BG.
Zvaz si, kolko ti trvala cesta domov cez SRB po minule roky. Ci chces viac pracovat za volantom, alebo ist 130-140 na tempomate velku cast cesty.
V RO su aj dost plne cesty kamionov. Zase je kratsia, cize usetris palivo a kedze chcem byt skor doma jazdim tam bez dodrziavania rychlost tak hrozi pokuta.
Za mna pri spravnom nacasovani by som volil cestu cez RO. Kazda cesta ma ine vyhody, je to na tvojom zvazeni.

majomaxo
28. júl 2019

@lucann idem zajtra ráno a asi pôjdem cez Srbsko to zvyknem spraviť za cca 16hod pri dobrých podmienkach a popravde chcem biť doma čím skôr a hneď ako otvorím dvere na baraku zabudnúť na Slnečné 😀ale aspoň na hoteli ma prekvapili že mi vrátili peniaze za zbytkove noci a bez poplatku to je asi jediný svetlý moment slnečného 😀

bg2014
28. júl 2019

@majomaxo a idem aj preto lebo ešte som nešiel po nej cestou domov iba do bg a to bola noc takže som veľa nevidel teraz pôjdem celú cestu cez bg za vidna tak aspoň čo to uvidim

majomaxo
28. júl 2019

@bg2014 áno na celom....do obeda je o polovicu čistejšia od obeda takýto stav 😀 a ešte som sa nezmienil že koľko meduz prasivych tu je 😀

lucann
28. júl 2019

@majomaxo aspon nieco pozitivne. Hlavne nech sa ma dcerka dobre pred tou dlhou cestou. A spominaj na primorsko, zabudni ze si bol na slnecnom. Bol si len v primorsku.😀

lucann
28. júl 2019

@bg2014 mozes dat viacej mesta kadial pojdes? Ja len pre zaujimavost kedze som doma, inym mozno pomoze.

majomaxo
28. júl 2019

@lucann inde ako do Primorska už ani nepôjdem 🙂 preto ideme až zajtra ráno inak by sme šli už dnes aspoň taký bol plán ale tak Tamarka ho zmenila 🙂 ona zvláda dlhú cestu lepšie ako ja a manželka ani neviem ze ju mam v aute 🙂zato som moc rad ľúbi cestovať autom zato kolega co ma malé dieťa tak nemôže prejsť ani 100km lebo len vyvadza v aute 🙂 ale tak každé dieťa je iné pochopiteľne 🙂

ddaannkkaa
28. júl 2019

My sme momentálne ubytovaní priamo vo varne u známych.chodime na pláž asparuhovo beach-voda chladnejšia, plytká, vhodná pre deti, ale zase nie je až tak čistá. Boli sme na albizia beach sa prejsť, je tam veľa rias a hlboká voda hneď od kraja, takze pre deti neodporúčame. Páčilo sa nám na plazi čierno morsko, je to par km od varny, čistejsia plaz, teplá voda,ale zase tiež hlbšia. Treba dávať pozor na deti. Takže ešte pôjdeme na túto pláž určite.

lucann
28. júl 2019

@bg2014 ked ides na sofiu, nie je lepsie to dat uz cez SRB a mas skoro celu dialnicu az do miskolca

bg2014
28. júl 2019

@lucann tak je to ešte ďalej a mám predsa Ro známku a ja nebudem riskovať že prídem na kalotinu a bude tám 3 milióny áut to radšej ostanem v tej kolóne pri vanatori

lucann
28. júl 2019

@bg2014 Naspat som nikdy necakal dlho na SRB hranici, ale nikdy nevies.

bg2014
28. júl 2019

@lucann dlho je relatívny pojem ,do 10 minút je ok potom začnem kusat nechty😃a ďalej už ani nehovorím

lucann
28. júl 2019

10 min? 😁 to chod radsej po polnoci, aby si neprisiel aj o prsty 🙂

bg2014
28. júl 2019

@lucann veď uvidíme možno trhnem rekord či už najkratšom alebo najdlhším čase😃

lucann
28. júl 2019

@bg2014 by si musel poznat doterajsie rekordy

bg2014
28. júl 2019

@lucann nerieš to bol vtip😃

lucann
28. júl 2019

Ale ten maximalny cas by som chcel poznat. Hoci kto sa neprizna ked isiel na dovolenku pol dovolenky. 🙂 spominam na moju prvu dovolenku v BG kranevo, autobusom pred asi 20 rokmi cesta okolo 32 hodin. Bus bez klimatizacie, strasne.

nera738
Odpoveď bola odstránená
lucann
29. júl 2019
bg2014
29. júl 2019

@lucann to už poznáme dávno😀môžeš kuknúť aj na orbion.cz