icon

Autom do Bulharska

mayca20
18. jún 2013

ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem

lubo5
3. aug 2019

Vyrazame zo SK do Pomoria cez RO

doly7
3. aug 2019

@bulharkaneli Na moj vkus zasa Byala o nicom.Tam skapal pes.Tiahly kopec k plazi.V dedine skoro nic,par stankov.Ale chapem biznis je biznis.Odporucim to svoje .Ked tak Obzor Byala urcite nie.

doly7
3. aug 2019

@adrianzke No ale ved ked platim za dialnicne tak kreditkou naco prevod ved ten trva dva dni a kreditkou to mate do 15 min aj potvrdene.Myslel som,ze ste to myslel takto a nie prevodom.Zdlhave a uplne zbytocne.

jelenec448
3. aug 2019

Prosim skusenych o radu.11.8. ideme domov z Pomoria.(do Trnavy) Aku trasu by ste odporucali?Cestou sem sme isli cez Madarsko a Srbsko. Na hranici sme stali v kolone vyse 4 hodin a potom cesta pred Sofiou obchadzka po priiisernej kockovej ceste. Naspat sa tomu chceme vyhnut.

janake
3. aug 2019

@marian1215 čo stojí tá kompa do BG?

bulharkaneli
3. aug 2019

@doly7 ved som uz aj inde uvadzala že Byala nie je pre každeho a som velimi rada že si našiel to prave orechove pre seba .Zase naš znamy isiel do Obzoru do.domu.na sukromi tak ako chodis Ty a oskreli mu.nove Bmw , v Obzore uz tento rok je velky problem s parkovanim, denne odtahovka pri trhu a v meste, no kolko ludi tolko chuti...

radom123
3. aug 2019

Za nás jednoznačne Byala aj nabudúce. Je tu super, obchodov, reštik dostatok. A hlavne je tu väčší kľud.

lucann
4. aug 2019

@bg2014 uz si doma? Len by som chcel vediet aka bola ta trasa co si spominal, ze nou pojdes. Ci sa to oplati, aka je tam premavka, kvalita cesty.

bg2014
4. aug 2019

@lucann pred pol hodinou som prišiel ,1430km čas 14 h 50 ale rezal som aj 200 ,😀

lucann
4. aug 2019

@bg2014 Fajn. Ked sa spamatas z cesty napis ako to slo. 😁

bg2014
4. aug 2019

@lucann ok ešte mi brni v hlave ,

bg2014
4. aug 2019

@lucann šlo to rýchlo😃, neviem ako to myslíš či sa oplatí ,keď porovnám čas tak je cca rovnaký a spravil som o 200 km viac ,žiadna zápcha stále sa išlo niekde síce pomalsie kôli kamiónom ale na veľa úsekoch sa dá slapat lepšie ako klasickou cestou a pekne dobehnes časovú stratu ,kvalita cesty dobrá,na niektorých miestach to drkoce ale ja z toho nerobím vedu ,na bg diaľnici som bol miestami sám v oboch smeroch ,v Ro som sa zavesil na Ro pilota na BMW,za ním rakusan na Seat Alhambra a ja som bol trojka vo vláčiku🙂a rezali sme to ,😅,policajtov čo merali som videl jedine v hu vo forro ,ako alternatívna trasa super, niežeby som po nej teraz stále išiel ale pri občasnej rekonštrukcii a následných kolónach v Ro prečo nie

lucann
4. aug 2019

@bg2014 z ekonomickeho hladiska to tuto cestu navysi oboma smermi spolu okolo 30 l benzinu naviac. Ale ako alternativa vravis moze byt. A urcite lepsie ako cez srbsko a stat na hraniciach aj 4 hod. Hlavne ze sa dovca podarila a sme stastne doma. Mozeme cakat na dalsiu. 🙂

bg2014
4. aug 2019

@lucann ano mal som o liter na stovku vyssiu spotrebu ,ale to neriesim,tak som chcel ist takze som s tym ratal a 20 ecka ma este nezabije🙂uz len 348 dni☹☹😢😅😨

romantt
5. aug 2019

@jelenec448
Ja som išiel 28.7. z Prímorska do Trnavy a tiež cez Srbsko a Maďarsko. Hlavne sa musíš vyhnúť hlavným hraničným prechodom ako je Horgoš a Kalotina. Ja som nečakal nikde viac ako 20 minút.

lucann
6. aug 2019

@bg2014 ako 20 ecka? Ved 400km viac, je okolo 30l benzinu. Jedine ze mas hybrid alebo liter za pol €. Ty Uz len 347, ja este neviem termin. 🙂

lucann
6. aug 2019

@romantt ktore prechody si pouzil? Vcera sa jede stazoval na 10 hodin cez horgos do HU. Je to mozne?!!! By ma porazilo asi.

bg2014
6. aug 2019

@lucann Ježiš sak jeden smer predsa

simone263337
6. aug 2019

@lucann cez vidin je to 1380km a cez srbsko 1427, na Ruse 1180... rozdiel 200km medzi najkratsou ale zas najhornatejsou a najpomalsou ako medzi rychlou a bez velkych hôr. Penazne 40litrov to je nejak..50 euro benzin a 30 lpg...
Premna cesta na Vidin... bez cakania na hranici a usetrenym mytom v srbsku...

1kubo1
6. aug 2019

@bg2014 tiez som pred dvoma rokmi siel takto v zavese za miestnym frajerom na mercedese. Po dedine skoro 100kou ale pokuta neprisla tak asi vedel ako moze ist :D

lucann
6. aug 2019

@simone263337 keďže som z východu je mi bližšie ísť cez Urziceni alebo SatuMare. Na oradeu čas neusetrim, je to cesta síce rýchlejšia ale pre mňa obchádzka, čiže čas ten isty. Zato na Urziceni ušetrím na dialnici v HU, neviem koľko stojí mesacna(tento rok som nekupoval) a keďže idem kratšou cestou ušetrím aj benzin. Takže oplatí sa to 2x. Cesta na Vidin o 200km viac. Tam aj späť je to pekná úspora na nákladoch na cestu, možno 60-80 eur. Zase nie za každú cenu, ak by som mal stať hodiny niekde v kolóne tak to nestojí zato.

bg2014
6. aug 2019

@lucann no tak som urobil po 6 rokoch zmenu ,rezervoval som si iny hotel v Primorsku,a vyskusam cestou do BG buduci rok prespat v RO aj ten som uz rezervoval

lucann
6. aug 2019

@bg2014 co ta priviedlo k tej zmene a na cestu s prespanim? Ja som prvy x nespal tento rok cestou spat.

bg2014
7. aug 2019

@lucann tak našiel som aspoň podľa foto krajší hotel , tak uvidím či som urobil dobre,a keďže je nástup až po 14 hodine na hotel tak mi to vychádza lepšie keď prespím ,ráno vyrazím tak akurát dôjdem

lucann
7. aug 2019

@bg2014 mna to uz tento rok prestalo bavit prespavanie po ceste. To vybalovanie po ceste, manzelke treba do izby kazdu tasku lebo v tej ma to inej ono, rano zase kym vstaneme zase pobalime, nalozime este nieco kupit na cestu aj prejde pol dna. Tak radsej potiahnem ak sa da do tych 16-17 hod. cestu zvladam.

bg2014
7. aug 2019

@lucann ja nič nebudem vybalovat dám do osobitnej tašky gace a ponožky a som vyriešený 😃

simone263337
7. aug 2019

@lucann ja som z kosic...takze premna miskolc a oradea..a uz dole potom....dialnicna madarsko10 euro 10.dniva. ja kupujrm mesacnu. Ano je ti dlhsia trasa ale po mnoho rokoch chodenia na Bukurest a Ruse je to pohodlnejsia cesta...prazdnejsia, bez Karpat a viac dialnic. Preto uprednostnujem Vidin. 200 km naviac je pri mojej 10l spotrebe na lpg nrjake 12 euro...

doly7
8. aug 2019

@lucann Prespavanie po ceste sa nam osvedcilo.Vzdy mam tasku s kozmetikou a nahradnym pradlom.Ostatne zostava v aute.Hladam vzdy ubytko so sukromnym parkoviskom,alebo hotel s parkoviskom pod kamerami.Zatial sa nam to osvedcilo.Potiahneme 8-9 hod.Ubytujeme sa ,fame veceru,prechadzku a rano po ranajkach a sprche pokracujeme cerstvy a oddychnuty.Po 17 hod jazdy som bol este dva dni rozbity a dolamany,ale to uz bude asi aj vekom.Po patdesiatke je to inak.Mladsie rocniky to zvladaju inak.Mam rad uz taku pohodu aj po ceste.Nerad sa ponahlam.

doly7
8. aug 2019

@bulharkaneli Albena je pod Varnou a more ma nadherne a myslim ,ze ani Zlate piesky nie su na tom zle.Albena ma modru vlajku v hodnoteni cistoty tak,ze spomenut,ze pri Varne je kvoli pristavu spinave more je zavadzajuca info.Priamo vo Varne su plaze taktiez svaty konstantin tak ,ze cistotu mora urcite maju ked tam je plno.Myslite ,ze len Byala kde skapal pes ma ciste more?