Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
Prevzato z Orbionu. Dokument o Fagaraši
boli ste sa uz najest v RO v nejakom hoteli ,myslim nejake obedove menu alebo veceru zaujima ma cena kolko to tam tak stoji
Ak sa chce niekto zviezt z Ba do Obzoru 25.8. Napiste spravu.
Som druhy den na Slnecnom pobrezi a more je tu pekne, ciste, ziaden problem...
@mayca20 ahoj ja som sla teraz 12hodin do Talianska a dalo sa to vydržať. Chrbátu to dalo zabrať ale da sa. Na rok hadam pojdeme kusok bližšie.
@bulharkaneli Hovoril som s domacou a povedala,ze bud si tie miesta pred domom kupia,alebo prenajmu od mesta.Tak,ze 4 auta vo dvore a styri na ulici.Na velkost penzionu uplne postacujuce.
@bulharkaneli Sv.Konstantin je uz pomaly vo Varne ked sme pri tom.A ak by bolo more v okoli Varny spinave zasiahlo by to aj Zlate piesky a sama vies,ze to by bola pohroma.Ak uz pises,ze Albena je daleko.Nemyslim si,ze by more okoli Varny bolo znecistene.Skor smerom na juh boli problemy s cistickami odpadovych vod a vypustanim bordelu do mora.Par rokov dozadu boli kdesi aj uzavrete plaze.Pri Varne som o nicom nepocul a viem,ze sa pravidelne robia rozbory vody v letoviskach.Ved na Zlatych mas skor bohatsiu klientelu tak,ze pochybuje.A hned pri Varne mas rekreacne zariadenie bulharskej vlady neviem ci pisem spravne" euxinograd",alebo tak nejako tak,ze aj to je dovod preco by more malo byt ciste.Dlhe roky sme chodili na sever k Varne a ver,ze nikdy sme ziaden problem nevnimali ani nezazili.Pekny zvysok leta.
Vsetkym vela stastia, zdravia a vela stastnych km do noveho roka
PF 2020
Zelam clenom fora aj navstevnikom vsetko dobre v roku 2020, nech je lepsy ako ten predosly 🙂
Tento rok je na plane zase Primorsko s pravdepodobnym terminom 19.7 - 31.7 cez Rumunsko
@kiralyz ja chcem dôjsť do primorska okolo obeda aby som ešte išiel na pláž potom mi dáva zmysel prespanie keďže nebudem unavený , keby som mal prísť tak ako ty to už by som nešiel a to môžem ísť potom tak že z domu výrazom poobede tak ako vždy a do primorska dôjdem ráno a tiež nejdem na pláž lebo budem unaveny
Vidím, že sa už nemôžeme dočkať 🙂
My smer Byala od 2.8. do 13.8, tiež chceme vyraziť skoro ráno aby sme zašli čo najďalej v Rumunsku (aspoň niekde za Bukurešť), tam prespať a ráno pokračujeme. Minulý rok sme spali v Sibiu, ale na spiatočnej ceste.

@simone263337 tá keď vytrimes do budúceho roka 😄,peknú dovcu a nezabudni mi to kúpiť,caf