icon

Autom do Bulharska

mayca20
18. jún 2013

ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem

marian1215
26. jún 2020

ja dnes ruším dovolenku v bulharsku. škoda, celý svet sa zbláznil s tou akože "koronou"

radom123
Autor odpoveď zmazal
wieruska1
26. jún 2020

@maciatkolulu ja napriklad nepoznam nikoho z Nepalu. Podla tvojej logiky ak nikoho danej skupiny nepoznas tak neexistuje. A potom v skupine “autom do bulharska” vycitat niekomu ze ide je ozaj smiesne.

maciatkolulu
26. jún 2020

@radom123
@wieruska1 téma "autom do Bulharska" môže kľudne podľa môjho názoru obsahovať aj informácie ohľadne bezpečia, alebo iných problémov, keďže vidím, či korona hystéria spôsobila, tak si myslím, že je na mieste radšej dodržiavať rady a pokyny ako sa zbytočne hurrrra po predložených prázdninách a ocrkach ísť nasilu niekam trepať. A vyhlásenie cieľovej krajiny, či je v tejto téme Bulharsko, o predĺžení mimoriadneho stavu, je myslím dostatočne jasne, ci to znamená. Keď majú nárast týždenne vyše 600 prípadov, tak ti ja považujem, za dosť zle. Mne osobne to môže byť jedno, my sme našťastie mimo diania ako tak, ale vnimam ako padajú firmy atď. Ci je to hystéria, alebo nie, to ja nezmením, ale ak sa dá vyhnúť opätovným lockdownom a podobne, tak urobím všetko preto.... Ja sa vírusu priamo nebojím, bojím sa iných dôsledkov, ktoré idú ruka v ruke s coronou.

maciatkolulu
26. jún 2020

@radom123 https://www.google.com/search?client=ms-android...
Rakúska republika dokonca neodporúča cestovať, pokiaľ to nie je nevyhnutné. Opakujem, otvorenie hraníc neznamená, že hurrrra aaa, rozprchnime sa dovolenkovať. Ale každý to chápe inak
https://www.bmeia.gv.at/reise-aufenthalt/reisei...

jarka52
26. jún 2020

@maciatkolulu niekde som citala ze to bolo firme kde sa nakazili robotnici. ak je to sice pravda

wieruska1
26. jún 2020

@maciatkolulu dakujeme ze ta mame. A teraz si nas vsetkych dospelych, pricetnych a svojpravnych poucila. Tak ti je to jedno ze nas musis presvedcit 😂🙈

maciatkolulu
26. jún 2020

@wieruska1 nemáš za čo, irónia je myslím v tomto prípade dosť trápna...

maciatkolulu
27. jún 2020

@wieruska1
@radom123
https://www.startitup.sk/cesta-do-chorvatska-sa...
Ó tomto som písala, nič viac, nič menej. Proste ľudia sa musia drbat a potom budú vyplakavat. Ako som písala, mne to je v podstate jedno, my sme "opatrení" ale je mi ľúto, alebo bolo by mi, kebyže sa opäť nedostanem na sk za kamarátmi, rodinou, kvôli pár ľuďom, ktorí nevedia vydržať jeden rok, bez mora. My ideme na týždeň na welnes a je to fajn. Áno, vyjde to drahšie ako Bulharsko, ale nevadí. Minerálne pramene sú tiež liečivé a nebudeme vystovavat seba a druhých riziku,lebi hurrrra aaa, je to lacne.

bg2014
27. jún 2020

@maciatkolulu teraz musím nesúhlasiť,i keď nie som zástancom toho aby sa v tejto dobe ľudia drbali mimo hraníc ale s peniazmi to nemá nič spoločné,pre niekoho,napr. Aj pre mňa je Bulharsko srdcovka,ja sa nepotrebujem trepať ani do grécka ani do Chorvátska ani na malé divy ani nikde,mne sa v BG páči a je mi tam fajn,

maciatkolulu
27. jún 2020

@bg2014 ved ja nehovorím, že Bulharsko nie je krásne, samozrejme, že je, ale je pravda, že rakúsky welnes vyjde drahšie ako autom Bulharsko. Aj keď teda samozrejme človek môže ísť do luxusného hotela aj v bg. O tom nepochybujem. Ja absolútne neznevazujem Bulharsko! Píšem, že v tejto dobe ma vyjde drahšie welnes v AT ako letecky bg

bg2014
27. jún 2020

@maciatkolulu tak mala si tam narážku že hurá lebo je to lacné,ani BG nieje až také lacné v niektorých strediskách,ja len toľko k tomu

maciatkolulu
27. jún 2020

@bg2014 tak ešte raz a pre vysvetlenie"hurá do bulharska" si môžu povedať ľudia lebo to je lacnejšie ako pobyt v horách vo veľa prípadoch. Sú otvorené hranice, tak "pome" radšej tam

radom123
Autor odpoveď zmazal
maciatkolulu
27. jún 2020

@radom123 ok, myslím, že ten kto ch e rozumie, ten kto nech e nemusí, nič nespamumej, dávala som sem relevantné odkazy. Ja nemám problém sedieť na riti, keď je treba, netreowm sa niekam kvôli tomu, že idem dovolenkovať, lebo ma ta rit svrbí. Ano v AT bolo viac nakazených, ale aj viac testovaných a vieš čo je komické, tu sa už vôbec nenosia ruská iba v mhd a vlakoch, letiskách. Ale napriek tomu neodporúčajú cestovať do bg, prečo asi? V konečnom dôsledku mne zatvorenie hraníc celkom vyhovovalo, lebo tu bol krásny kľud, prázdne obchody a všetkého dostatok a cez tie hranice sa ja dostanem, len ta ekonomika...

simone263337
2. júl 2020

Po prebrati temy kde je a nieje korona skusim k teme. Odchadzam.z košic 15 teho do primorska ak sa chce niekto s druhym autom pridat. Viem zabezpecit ubytovanie na private

bg2014
2. júl 2020

Teraz zo severnej pláže v primorsku

bg2014
2. júl 2020

Takze od pondelka pre navrátilcov z dovolenky v BG a čiernej hory minimálne 5dnova domáca karanténa a potom testy

kiralyz
2. júl 2020

@bg2014 no pekne. myslel som ze bude uz klud ale zial :( asi budeme mat o par dni dlhsiu dovolenku ale mozno to dovtedy zase zrusia. ideme az 18.7.

radom123
2. júl 2020

@kiralyz hlavne že celá EU si môže slobodne cestovať, k nám na SK tiež, ale my budeme zatvorení horšie ako za socializmu.

kiralyz
3. júl 2020

@radom123 my sa vraciame az zaciatkom augusta tak co sa tyka karanteny tak pre nas bude dolezite ci to dovtedy zrusia ale asi pojdeme aj ked to nezrusia. zena je aj tak doma do 10. augusta a ja si spravim volno kolko chcem akurat ze ked som doma tak nezarobim 🙂

maciatkolulu
3. júl 2020

@radom123 mýliš sa, všade platia odporúčania, len žiaľ na Slovensku sa to musí riešiť zákazmi a príkazmi, lebo iné neplatí...

simone263337
3. júl 2020

@bg2014 len by ma zaujimalo kto sa a.ako dozvie kde som vlastne bol? Lebo BG a RO hranica je ok, RO a MR tiez....a z MR na SK tiez nieje kontrola...tak?

bg2014
3. júl 2020

@simone263337 podľa mňa jednoducho,podľa tvojho mobilu

bg2014
3. júl 2020

A mimochodom nenahlásenie že si bol v takej krajine ktorá nieje tzv.bezpecna bude mať okrem pokuty a trestnoprávne účinky,

maciatkolulu
3. júl 2020

@simone263337 všade budú kontroly a dokonca ich aj avizujú. A aj zdržanie. Ja neviem, že pár dní stojí za to riskovať a potom plakať. Je to teraz takto ako je, nič s tým obyčajní ľudia neurobia, či je to humbuk, či nie, ale riskovat, že príde opäť k "Lockdown" kvôli dovolenke je fakt mimoriadne zodpovedne.

lubo5
3. júl 2020

@maciatkolulu Super, my do BG nemôžme, susedia áno. My pôjdeme k susedom (napr. cechom) a aj tak sa nakazime. NEMÁ VÝZNAM ZATVÁRAŤ JEDNU KRAJINU, NECH ZAVRIE VŠETKY A AJ ON NECH SEDÍ DOMA A NECHODÍ PO NÁVŠTEVÁCH!!!!!

maciatkolulu
3. júl 2020

@lubo5 kto? Väčšina normálnych ľudí ostáva doma, idú v nevyhnutných prípadoch, tak ako to je odporúčané, pretože väčšina normálnych ľudí neupresnostni 10 dní pri mori pred ekonomickou krízou napríklad. A práve kvôli pár, doslova pár ľuďom, to môže padnúť. Nuž zatvoria aspoň jedny, aspoň trochu sa eliminuje. Pred dvomi mesiacmi sa na sk dezinfikovalu snáď aj mačka a pes, ruská aj na hajzlik, Rakúsko bola smrrrrt a otvorili sa hranice a už nebola smrť, už sa zázračné ľudia nebáli a nenadava Li, zvláštne myšlienkové pochody. A teraz zase Bulharsko a Chorvátsko... Dokola a dokola, pokiaľ sa na sk niečo vyslovene nezakaze, neprikaze, tak sa na to serie a aj to len do doby, pokiaľ si šikovná Slovenská hlava nenájde nejakú cestíčku ako odrbat.

simone263337
4. júl 2020

@bg2014 ja no mobil ja absolutne nepotrebujem na dovolenke a zakon na sledovanie bol ustavnym s.udom vrateny cize je neplatny.

simone263337
4. júl 2020

@maciatkolulu kontroly? A kde? Na madarsko slovenskej hranici? Preci ved s madarmi je vsetko ok....a ja na sk pridem z madarska....