Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
@kiralyz bg2014 takže páni pridávam nejaké info o Ruse a Rumunských cestách:
V Ruse sme čakali cca 2 hodiny. Do 20 minút na moste, ale tam naschvál zdržiavali, pretože bulhari v colníci dlho kontrolovali a bolo to tam upchaté. Z každého auta 1 s dokladmi ku okienku, od nás chceli aj doklady od auta. Samozrejme plno takých čo sa chcú predbiehať a potom je to tam chaotické. Inokedy mávali rukou slovák dávaj a teraz boli v búdke traja a kontrolovali doklady cez počítač. Cesta OK, v noci za kamiónom sme mali čo robiť 🙂 na 30 ide 90. Semafory asi 3. Obchvat Bukurešti o pol siedmej ráno do 20 minút.
@drak23 my ideme 2 auta okolo 10 z BA este stojime pri DS na kavu u kamarata spolu 7 ludi, ja s manzelkou a synom a kamos s manzelkou synom a jeho frajerkou. Budeme byvat v Hoteli North, stieborny passat a strieborna A8 este neviem presne o kolkej budeme v budapesti. Byvat budeme v hoteli North. Kamos s A8 je rom.
Ahojte, idem s rodinkou autom do Bulharska z Michsloviec. Termin cca 22.8.2016. Prida sa niekto s autom, aby sme sli viaceri? Idem cez HU a RO, cestu poznam, konkretne na Slnecne pobrezie. Pridajte sa niekto 👣
@bg2014 áno ale v ruse bol o cca 7:00 takže ak prejdeš obchvat bukurešti rýchlo tak ani hranica nemôže byť až taká plná, čiže jedine mohla byť výmena colníkov, alebo zasa začína bulharským colníkom hrabať, raz som aj ja prechádzal hranicu okolo 7:00 a bolo to rýchle, neviem čo sa deje, skúsim zistiť cez niekoho ako to je
@bg2014 Čo mám posledné info zo začiatku týždňa, ešte Rumunom chýba dokončiť jedno pole mostu na ich strane. Takže stále striedavá premávka. Ale údajne už im veľa nechýba, ale kedy presne to bude hotové sa celkom nevie. Treba sa pripraviť na zdržanie v osobnom aute údajne nie veľké 20-30 min. V špičke hodinu a viac. Dobrá správa je že medzi Sibiu a Ramnicu Valcea sú údajne už len dva či tri semafóry a mimo špičky sa veľa nečaká.
myslim ze jednu dve

Bosorka 27 zistím vám