Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
@radom123 ja naozaj nechápem ako nemôžeš považovať za radu to, že daná krajina je v červenej zóne a to, že Bulhari predĺžili mimoriadnubsytuaciu a s tým spojené obmedzenia, to, že ty to berieš osobne je skôr smiešne.
@maciatkolulu forum je o tom poradit ludom ako sa dostat AUTOM DO BULHARSKA a nie o tom kde aka choroba je. takze vsetko co sa netyka cesty autom je off. a korona sa netyka cesty autom, neukazuje kade ist kde tankovat atd. je to o zdravi a chorobe a to sa tyka inych for .
Kto je momentalne v BG pri mori? Ako vyzera zatvorenie barov ...zavreli sa tie na plazi aj v mestach? Restauracie su ako?
@simone263337 mám info z Byaly ( pri Obzore). Väčšina reštaurácií, bufetov, obchodov je otvorená. Zatvorený akurát veľký supermarket.
@simone263337 chernomorets, sozopol- restauracie normalne otvorene, co sa tyka nejakych disco barov neviem ale take tie klasicke kaviarne su normal otvorene
@kiralyz ani, áno, máš pravdu a to, či sú otvorené bufety sa týka tiež jazdy autom👏😂, to nie je off, to ukazuje kade ísť, kde tankovať? To nie je o stravovaní už priamo na mieste? Tak však ok😎
@radom123 píšeš o reštauráciách, či sú otvorené, to ma aký súvis s "autom do Bulharska", nemá to náhodou skôr súvis s mimoriadnymi opatreniami? Predtým ako ppucijues druhých o tom ze píšu mimo témy, tak sa zanysli😉
@maciatkolulu chod do inej skupiny! Urcite tam tvoj rozhlad ocenia.
@maciatkolulu už nereagujem, múdrejší ustúpi
@maciatkolulu suvis s cestrou ma to otvorenue,,lebo sa rozhodujem ci ist alebo nie
@simone263337 😉a to je samozrejme spojené s mimoriadnymi opatreniami, alebo to robia s pasie a nudy?
Veľmi malo ludi
@bg2014 ja ze tie fotky si fotil ty. my sme to zatial nezrusili takze v sobotu vyrazime, pojdeme cez rumunsko na calafat-vidin aby sme boli co najrychlejsie v bulharsku. spat budeme niekde v aute ked budem unaveny, asi az za vidinom. chcem dotankovat v szegede aj kafe si dat a rumunsko v podstate prejst bez tankovania, budeme stat len na cigaretu na nejakych parkoviskach mimo benzinok.
tuto cestu este nepoznam tak aspon nieco nove 🙂
Včera som volala so sestrou, že všetky protiepidemiologicke opatrenia sú zrušené a že sa tam chystá politicky prevrat(prebiehajú násilne demonštrácie), takze treba ratat asi aj s tymto(oni sú v hlavnom meste).
Podstatné je dôjsť do ciela
my robime dlhe zastavky a caste tak preto, inac mi trvala cesta cisty cas 16 hodin 30 minut domov cez rumunsko ked sme boli len sami autom

@maciatkolulu Zmazal som všetky svoje reakcie na tie Tvoje nezmysly, aby som Ti "nepomáhal" spamovať túto tému. Ak máš trošku súdnosti, spravíš to isté a zmažeš všetky príspevky, ktoré ľuďom hľadajúcim rady k cestovaniu autom do BG nijako nepomôžu.